_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sağ sağ sol sağ trap yok dimi :p ilkini tanımıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Son satır solda Souseiseki reverse trap için rahat olsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sağ-sağ-sol- twink:roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sağ sağ sağ sağ ... p.s: sağcı değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 sağ sağ sağ sağ Sanırsam çoğunluk gibi ben de son animeyi bilmiyorum ama sağ taraftaki daha şirin geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sol,sağ,sol,sağ :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sol - sağ diyorum, aç gözlü bir insan değilim zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sağ, sağ, sağ, sağ. iki şeye yorumum var, reiden cacık olmaz asukanın kızgın tavırları ve tokatlanası bir suratı varken ki bundan deli fantezi çıkar, bir de neden TENMAÇAAAAN ın kız kardeşini değil de eri'yi seçtin diyeceksiniz; asukayla aynı sebepten, hatun çok duygusuz be abi, eri en azından daha duygulu böyle, şehvet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hadi ordan homo Asukadan tecavüz yiyceğime Reiye tecavüz ederim oh mis Ayrıca manga imouto > sawachika üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 mangasını okumadım rumbleın ama animede tercihim hala eri. day day ahah ayrıca asukaya tecavüz etmek reiye tecavüz etmekten on kat daha zevkli. rei dediğin duygusuz kütük gibi bişey. asuka tekme atar, ısırmaya falan çalışır, ağlar. hahah, kim kime rape ediyor görürüz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Dev senden korkulur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Kolay gelsin http://img413.imageshack.us/img413/1115/1212694587552qt7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ayrı ayrı hepsini tatmak lazım ehey. Ama en sağlamı chaotic neutral ve chaotic evil'dır bence. Eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 chaotic bitch diye kendine özel bir alignment'ı var diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 evet o yuzden hastasiyim :3 tsundere hastasiyim ben sukuran dan eri evadan asuka macross f den sheryl love hinadan kendo girl gider bu bole :D tsundere tsundere tsundere tsundere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yandere > tsundere kaede > all http://incfl.com/sukihk/blog/uploaded_images/kaede_shockedI-710795.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sol sag sol sag yakumo-chwan! :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 simca-san > haruka-san(Amaenaideyo) >(şunun seslendirmesini yapan kişininde sesine ayrıca hastayım | air gear'da spiker anonslarını yapıyor maçlar esnasında birde 1000 tane animede goranno sponsano hede text ini okuyor) ringo= Tenjou Tenge girls > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Viktor said: evet o yuzden hastasiyim :3 tsundere hastasiyim ben sukuran dan eri evadan asuka macross f den sheryl love hinadan kendo girl gider bu bole :D tsundere tsundere tsundere tsundere viktor naaptın? diğerlerine direkt hakaret valla. diğerlerinin hepsi aklını başına devşirebiliyor gerektiğinde. hatta revize edeyim, kendocuyla eri'nin aklı başında gayet. agresiflik başka salaklık başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eva standartlarinda asuka gayet normal bir karakter eva izlemeyen bakmasin annesi sperm bankasindan bir profesorun spermi secmis kiz feci zeki 14 unde universite bitmis annesi eva02 ustunde calisirken ruhu gitmis hastanedeki bebegi kendi kizi saniyor kendi kizini tanimiyor kiz en mutlu gununde kosa kosa kendisini tanimiyan annesine geldiginde senelerdir mucadele ettigi o bebekle annesinin kendini astigini goruyor (kadina gore o bebek asuka) boylece kayis kopmus artik devamli ilgi cekmek pesinde olmasi hiperaktif kisiligi vs vs hepsi bunlara bagli evadaki en gercekci karakter protlerinden biriki eva mechadan cok psikanaliz ustune kurulu ve her karakterin disi oldugu gibi cocukluklarina ve hayat tecubelerine bagli sorunlari var shinji nin kirpi sendromu ve zayif gelisememis kisiligi asukanin ustunluk kompleksi ile cocuklugunda yasadiklari rei nin butun olayi rei 1 rei 2 rei 3 vs shinji nin babasinin butun karakteri misato nun babasi ile olan iliskisi ve second impact ten sonra kendini birakmasi ritsuko nun annesi ile olan iliskisi ve ayni adama olan karsilik bulamiyicak asklari vs vs vs iptal edilen gercek son olan son 2 bolumu kimsnein anliyamamasininda sebebi oydu ortada psikolojik bir olay vardi aksiyonun ve sig karakter portlerinin disinda bu yuzden evanin deli karakterlerini normal olcutlerle degerlendirmemek lazim piyasadaki yapimalrin %90 i karakterlerin en derin ic dunyasina gidip onlari kendi kisilikleri ile mahkeme salonuna oturtup eva gibi yargilamayi gectim kisilikelrine derinlemesine inemiyor bile eva ozel bir yapim basyapitmi cokmu kaliteli? hayir ama kultmu? evet karakterleri de oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 asukanın geleceği en iyi pozisyon ridingdir bence. pardon forumları karıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ben sola yatırıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 "eva standartlarında" kısmı çok doğru olmuş heh abi asuka kadar sinir bir dişi karakter hatırlamıyorum anime'lerde, yani tsundere dersem tsundere'ler dünyanın sonuna kadar kovalar beni. :P eva iyiydi kötüydü ona şu başlıkta derinlemesine girmeyeyim hiç, (yazının son kısmına katılıyorum o ayrı) sadece asuka'ya hakettiği .oku attım ve kaçmak amacımdı ama sen olayın içine sevilen, sayılan başka charları kattın. lawful good kişiliğim bu iftirayı yemelerine seyirci kalmama müsaade etmedi. (:P) eva karakterlerinin kendine has standartları diyorsun, ben de işte kendisine has kategorisi var dedim yani aynı kapıya çıkıyoruz sayılır. yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim: şinji dingilini 'kişiliğinin' mahekeme salonuna oturtsan ne olur. son iki fail bölüm olur ancak. ben vakti zamanında anladım anlamasına da şovun geri kalanıyla alakasız, faillik nedeni o. bu arada dev doujin filan aç oku diyorum başka bişi demiyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 seviyorum ben kizi sinir tipleri hep sevmisimdir :D bu arada kaede linke bak bi seversin sen simdi bunuda :D pedobear collection no:456 http://www.hlj.com/product/ORC60013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hayır adamı fbi yakalayacak sonra gelip bizi de tartaklayacaklar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar