Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sağ mı Sol mu

Kaede

Öne çıkan mesajlar

sağ, sağ, sağ, sağ.

iki şeye yorumum var, reiden cacık olmaz asukanın kızgın tavırları ve tokatlanası bir suratı varken ki bundan deli fantezi çıkar, bir de neden TENMAÇAAAAN ın kız kardeşini değil de eri'yi seçtin diyeceksiniz; asukayla aynı sebepten, hatun çok duygusuz be abi, eri en azından daha duygulu böyle, şehvet var.
Sosyal ağlarda paylaş

mangasını okumadım rumbleın ama animede tercihim hala eri. day day ahah

ayrıca asukaya tecavüz etmek reiye tecavüz etmekten on kat daha zevkli. rei dediğin duygusuz kütük gibi bişey. asuka tekme atar, ısırmaya falan çalışır, ağlar. hahah, kim kime rape ediyor görürüz :)o
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
evet o yuzden hastasiyim :3

tsundere hastasiyim ben

sukuran dan eri
evadan asuka
macross f den sheryl
love hinadan kendo girl

gider bu bole :D

tsundere tsundere tsundere tsundere

viktor naaptın? diğerlerine direkt hakaret valla. diğerlerinin hepsi aklını başına devşirebiliyor gerektiğinde. hatta revize edeyim, kendocuyla eri'nin aklı başında gayet. agresiflik başka salaklık başka.
Sosyal ağlarda paylaş

eva standartlarinda asuka gayet normal bir karakter

eva izlemeyen bakmasin

annesi sperm bankasindan bir profesorun spermi secmis
kiz feci zeki 14 unde universite bitmis
annesi eva02 ustunde calisirken ruhu gitmis hastanedeki bebegi kendi kizi saniyor kendi kizini tanimiyor
kiz en mutlu gununde kosa kosa kendisini tanimiyan annesine geldiginde senelerdir mucadele ettigi o bebekle annesinin kendini astigini goruyor (kadina gore o bebek asuka)

boylece kayis kopmus artik

devamli ilgi cekmek pesinde olmasi hiperaktif kisiligi vs vs hepsi bunlara bagli

evadaki en gercekci karakter protlerinden biriki eva mechadan cok psikanaliz ustune kurulu ve her karakterin disi oldugu gibi cocukluklarina ve hayat tecubelerine bagli sorunlari var

shinji nin kirpi sendromu ve zayif gelisememis kisiligi
asukanin ustunluk kompleksi ile cocuklugunda yasadiklari
rei nin butun olayi rei 1 rei 2 rei 3 vs
shinji nin babasinin butun karakteri
misato nun babasi ile olan iliskisi ve second impact ten sonra kendini birakmasi
ritsuko nun annesi ile olan iliskisi ve ayni adama olan karsilik bulamiyicak asklari

vs vs vs

iptal edilen gercek son olan son 2 bolumu kimsnein anliyamamasininda sebebi oydu
ortada psikolojik bir olay vardi aksiyonun ve sig karakter portlerinin disinda

bu yuzden evanin deli karakterlerini normal olcutlerle degerlendirmemek lazim
piyasadaki yapimalrin %90 i karakterlerin en derin ic dunyasina gidip onlari kendi kisilikleri ile mahkeme salonuna oturtup eva gibi yargilamayi gectim kisilikelrine derinlemesine inemiyor bile

eva ozel bir yapim
basyapitmi cokmu kaliteli?
hayir
ama kultmu?
evet

karakterleri de oyle
Sosyal ağlarda paylaş

"eva standartlarında" kısmı çok doğru olmuş heh

abi asuka kadar sinir bir dişi karakter hatırlamıyorum anime'lerde, yani tsundere dersem tsundere'ler dünyanın sonuna kadar kovalar beni. :P

eva iyiydi kötüydü ona şu başlıkta derinlemesine girmeyeyim hiç, (yazının son kısmına katılıyorum o ayrı) sadece asuka'ya hakettiği .oku attım ve kaçmak amacımdı ama sen olayın içine sevilen, sayılan başka charları kattın. lawful good kişiliğim bu iftirayı yemelerine seyirci kalmama müsaade etmedi. (:P) eva karakterlerinin kendine has standartları diyorsun, ben de işte kendisine has kategorisi var dedim yani aynı kapıya çıkıyoruz sayılır.

yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim: şinji dingilini 'kişiliğinin' mahekeme salonuna oturtsan ne olur. son iki fail bölüm olur ancak. ben vakti zamanında anladım anlamasına da şovun geri kalanıyla alakasız, faillik nedeni o.

bu arada dev doujin filan aç oku diyorum başka bişi demiyorum. 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...