Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oha bune


shuTdoWnX

Öne çıkan mesajlar

Çok Sevgili Bayan Budd,

1894’te bir arkadasim Steamer Tacoma gemisinde denizci olarak denize açilmisti. San Francisko’dan Hong Kong’a gitmek üzere yola çikmislardi. Limana varinca iki arkadasi ile karaya çikmislar ve çok içip sarhos olmuslar. Döndükleri zaman geminin limandan ayrildigini görmüsler. Bu sirada orada kitlik hüküm sürmekteymis. Etin kilosu 2-6 dolar arasindaymis. Çok fakir olanlar arasinda açlik sikintisi o kadar büyükmüs ki digerlerinin açliktan ölmesini önlemek amaciyla 12 yasindan küçük tüm çocuklar, et olarak pazarlanmalari için kasaplara satiliyorlarmis. Herhangi bir kasaba gidip pirzola, biftek, kusbasi isteyebilirmissiniz. Çiplak bir çocuk vücudunun bir kismi önünüze getirilir ve istediginiz parçalari kestirebilirmissiniz. Bir kizin veya oglanin kalça kismi, en lezzetli bölümmüs ve dana kotlet olarak satilan en pahali etmis. John orada çok uzun kalmis ve insan etine karsi bir düskünlügü olusmus. New York’a dönünce biri 7 digeri 11 yasinda iki oglan çocugu çalmis. Onlari evine götürüp soymus ve bir dolaba kapamis. Sonra tüm giysilerini yakmis. Her gün etlerinin iyi ve yumusak olmasi için onlara iskence yapip dövmüs. Önce 11 yasindaki oglani öldürmüs, çünkü onun poposu daha tombul ve tabi ki daha etliymis. Kafasi, kemikleri ve bagirsaklarindan baska vücudunun her bir parçasini pisirip yemis. Firinda pisirmis (tüm popsunu), haslamis, kizartmis ve kusbasi yapmis. Küçük oglana da ayni seyleri yapmis. Ben o zamanlar 409 Dogu 100. Sokak’ta oturuyordum. Bana insan etinin çok lezzetli oldugunu o kadar sik söylemisti ki ben de tatmayi aklima koydum. 3 Haziran 1928 Pazar günü sizin 406 Bati 15. Sokak’taki evinize geldim, peynir ve çilek getirdim. Öglen yemegini birlikte yedik. Grace, kucagima oturdu ve beni öptü. Onu yemeyi aklima koydum. Onu bir partiye götürecegimi söyledim. Siz de evet gidebilir dediniz. Onu Westchester’da daha önce gözüme kestirdigim bos bir eve götürdüm. Oraya vardigimizda ona disarida beklemesini söyledim. Kir çiçekleri toplamaya basladi. Yukari çiktim ve tüm giysilerimi çikardim. Çikarmasaydim üzerlerine kanin bulasacagini biliyordum. Her sey hazir olunca, pencereden onu çagirdim. O odaya girinceye kadar bir dolapta saklandim. Beni çiplak görünce aglamaya basladi ve merdivenlerden inmeye çalisti. Onu yakaladim ve o da bana annesine sikayet edecegini söyledi. Önce onu tamamen soydum. Nasil da tekmeledi, isirdi ve tirnakladi. Bogazini sikarak onu öldürdüm ve sonra da etlerini odama götürebilmek için ufak parçalara böldüm. Pisirdim ve yedim. Firinda pisen küçük p*p*su öylesine yumusak ve tatliydi ki. Tüm vücudunu yemem dokuz gün sürdü. Ona tecavüz etmedim, ama istesem bunu yapabilirdim. Bir bakire olarak öldü.

Albert Fish
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fikret Topalli'nin Seri Katiller kitabini oneririm hepinize, yazidaki Albert Fish gibi Ted Bundy, Fritz Haarman vs. 10 civari seri katilin hayatini, cinayetlerini ve yakalanislarini anlatiyor.

Bu yazi da o kitaptan alinma gorunuse gore. Frank Howard diye tanitiyor kendini aileye, ailenin genc oglunun isci olarak calismak istiyorum ilani uzerine kendini zengin biri gibi gosteriyor, ailenin guvenini kazaniyor hediyelerle vs, sonra diyor yegenimin dogumgunu var kizinizla yasit isterseniz gelebilir, kiz gidiyor sonra gelmiyor bir daha. Yillar sonra bu mektubu atiyor kadina, allahtan kadin okuma yazma bilmiyor da cocuk okuyor dedektiflere veriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seri Katillerin Sözleri

"Fahişeleri öldürmek bende saplantı olmuştu. Kendimi durduramıyordum.
Uyuşturucu gibiydi."
Peter Sutcliffe

"Ben sadece sokakları temizliyordum."
Peter Sutcliffe

"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith

"Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır."
John Christie

"Ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum, benim suçum buydu."
Dennis Nilsen

"İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum."
Susan Atkins

"Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim. Siz öğrettiniz."
Charles Manson

"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."
Charles Manson

"Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor.
Değilim, ben bir canavarım. Ben Sam’ın oğluyum. Ben küçük yaramaz bir çocuğum."
David Berkowitz

"Onları incitmek istemedim. Onları sadece öldürmek istedim."
David Berkowitz

"Ben hasta bir insanım bunu biliyorum. Normal biri benim yaptıklarımı
nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi."
Albert de Salvo

"Fahişeleri öldürmek istemedim, fahişeleri severim."
Albert de Salvo

"Belki bir parça tuhafım."
George Joseph Smith

"Bir palyaço bile katil olabilir."
John Wayne Gacy

"Disneyland’da görüşürüz."
John Wayne Gacy

"Her insanın kendi zevkleri vardır. Benimkide cesetler."
Henry Blot

"20 kişiyi öldürdüm. Kanı severim."
Richard Ramirez

"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer

Son sözleri (cellâdına)
"Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım."
Carl Panzram

"Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun. Onların gözlerine bakıyorsun. Bu pozisyondaki insan tanrıdır."
Ted Bundy

"Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum."
Ted Bundy

"Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?""
Ted Bundy

"Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim."
Ted Bundy

"Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum."
Ted Bundy

"Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak."
Ted Bundy

"Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi,
diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür."
Edmund Kempera


nihoha iyice pisikopatlaştım ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta dur adamin bir itirafinin bir bolumunu yaziyorum:

... Evde kemerden yaptigim kisa sapli, agir, alti uclu kirbaci da yanima almistim. Cocugun ciplak kicini bacaklarindan kan akana dek kamciladim. Kulaklarini ve burnunu kestim. Agzini iki kulagina dek yardim. Gozlerini iskarpela ile oyun cikardim. O zaman oldu. Bicagimi karnina sapladim sonra da agzimi dayayip akan kanini ictim.
...(burda nasil kestigini falan anlatiyor)...

Sonra etimle eve geldim. Cok sevdigim vucudun on kismina sahiptim. Pipisi, kucuk toplari ve tatli tombul kici firinda kizartilmayi bekliyorlardi. Kulaklari, burnu, yuz ve karin parcalarindan guvec yaptim. Icine sogan, havuc, salgam, kereviz, tuz ve biber kattim. Guzeldi.
Daha sonra kicinin kenarini kesip ayirdim, pipisini ve toplarini ayirip yikadim. Kicinin her iki parcasinin uzerine jambon dilimleri koydum ve firina surdum. 15 dakika kizardiktan sonra su ve kiyilmis dort sogan ilave ettim. Kurumasin diye kizaran eti sik araliklarla suyun icinde cevirdim, boylelikle lezzetli ve sulu olur. Iki saat sonra kizardiginda cok guzel gorunuyordu. Bu kicin yari lezzetinde bile bir kizarmis hindi ya da baska et yememistim. Etin tamamini dort gunde bitirdim. Toplari findik kadar lezzetliydi anca pipisini cigneyemedim ve tuvalete attim.



Ufak bi cocuk bu arada bu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım."
Jeffrey Dahmer


Bu adamda fizikçi potansiyeli gördüm.


Ayrıca kuşağımızda seri katillere karşı bir sempati seziyorum ne bu lan herkes seri katil hayranı. Ben değil, ben clementine izleyerek bu tür duygularımı çocuklukta bastırdım (mı acaba sdf)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...