DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Gecen gun burda Google Lively yazisini gordugumde aklima gelmisti aradim taradim we sonunda buldum ms comic chat olmemis arkadaslar :) isteyenler Download bu siteden indirip ordaki gosterilen yolu takip ederek tekrardan ms comic chati kullanmaya baslayabilir gayet basit kullanimi ayrica turkce download secenegi mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nasıl bişe bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bu soyle biseyki microsoftun ilk karikaturlu chat programi idi artik nostalji oldu. Resimlerden hatirlarsiniz belki. Resim 1 http://research.microsoft.com/vwg/projectsheets/comic.jpg Resim 2 http://www.digitalspace.com/AVATARS/cc1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ulen "açılmıştı!11" diye höykürmek için arama yaptım, benim açtıım konuyu bulamıyorum ii mi :D aynı başlıktı sanırım ama... Demek istediim bi deneme oldu pek tutulmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 evet zamanında yüzlerce yeni insan tanıdığım günler geldi, ö donemler MIRC de meşurdu ama pek kullanmazdım. güzeldi kısacası. geçen sene tekrar bi bakim dedim server bulamadım varsa bildiğin güzel server damlayayim oraya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 spompas said: evet zamanında yüzlerce yeni insan tanıdığım günler aklıma geldi, ö donemler MIRC de meşurdu ama pek kullanmazdım. güzeldi kısacası. geçen sene tekrar bi bakim dedim server bulamadım varsa bildiğin güzel server damlayayim oraya ^^ pff uyku sersemiyim acaip şeler yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 O vermis oldugum linkte Server/Rooms kismina tiklayinca karsiniza acik olan serverlar cikiyor fakat suan cok online adam yok ztn hic turkte gormedim :) Ahaha bu arada onceden acilmis bi topicse kusura bakmayin yani ben dedigim gibi google lively yi gorunce aklima geldi arastirip buldum belki baskalarininda aklina gelmistir die nasil bulabilceklerine dair bilgi wermek icin acmistim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ms'in güzel yaptığı tek şey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 kıçıkırık yahu o serverlar 1-5 odası war max 4 kişi oluyor konusmuoylar bie, fakat dalnette baya gördüm gele bi odada 500 den fazla kişi vardı ama ms chat hata verip kapanıyor dalnete girince. sanıım vistanın sucu bişiler oluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar