Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dm var Oyuncu da olsun!(Oyun oynatıcagım)

Soulbringer

Öne çıkan mesajlar

D20 system third edition bir konsepte oyun oynatıcagım max 5 kişi alabilirim ve sürerli oyun sürücek katılımcıların bunlara dikkat etmesini isterim(Ankarada olanlar için geçerli)...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 02 February 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

vay be hep oyucu olurdu DM olmazdı, bunu da gördüm ya artık gam yemem
tabii istanbuldayım ve ankaraya gelmeyi hiç planlamıyorum bu durumda bana basıp gitmek düşüyor o zaman ben basayım gideyim evet evet bunu yapayım
*!der ve netekim basıp gider*
bu arada, eğlanceli oyunlar:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Sosyal ağlarda paylaş

ne oynuycaz? D&D 3e mi?

Kim oynatçak?

Oyun uzun süreli bir oyun mu olcak?
one-shot (ya da kısa süreli) oyunlarda sıkıldım...

Elimde bir sürü kitabın PDFsi var..
Player's Handbook - Sword and Fist - Complete warrior...
Bir sürü fighter feati ve classı ehehe..

Whitewolf biliyor mu DM?
Hunter veya garou oynatsın bizi..

Kaç kişiyiz, nerde geçiyor vs..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Sosyal ağlarda paylaş

Standart race ler ve classlar...
LVL 3 karakterrınız ve ozgecmısınızı hazırlamıs sekılde gelmenız gerektıgını de unutmayınız.Ve Kımler oynayacaksa bır ben ben dıye msg atsınlar hadı![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 17 February 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoh bienmedim... 3.5ed olsun (vurmayın *ah* *aaah* lan...)

e iyi oyunlar bari... YA İST de oynatacak arkdas yokmu? bizim dm 2.25ed le oynatıo (o ne diceniz bende bilmiorum adam 3ed den bazı kuralları almas 2 ye koymus falan (bıde zor level atlatıyoki dillere destan (base at. bon. yok ne bicim is dimi( ben yeni dm istiom))))[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...