Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dm var Oyuncu da olsun!(Oyun oynatıcagım)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
D20 system third edition bir konsepte oyun oynatıcagım max 5 kişi alabilirim ve sürerli oyun sürücek katılımcıların bunlara dikkat etmesini isterim(Ankarada olanlar için geçerli)...[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 02 February 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
LAAAN ANAKARADA OLMAK VARDI
tüh beah soul un oyunu ii olur
bi de yazı yazsa siteye :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi
Mesaj tarihi:
vay be hep oyucu olurdu DM olmazdı, bunu da gördüm ya artık gam yemem
tabii istanbuldayım ve ankaraya gelmeyi hiç planlamıyorum bu durumda bana basıp gitmek düşüyor o zaman ben basayım gideyim evet evet bunu yapayım
*!der ve netekim basıp gider*
bu arada, eğlanceli oyunlar:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!)
Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!)
Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
Mesaj tarihi:
şşt lan bana neden söylemedin?
bakmasam görmüycektim topii..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
Bende ankaradayım oynamak isterim. daha once hiç oynamadım ama. aranızda dalga konusu olurum eminim... sizin yanınıza katılmadan once bi kaç kendini dm sanan kişiyle pratik yaparım bende ;)[signature][hline]Believe or die right here Right now!
Mesaj tarihi:
ne oynuycaz? D&D 3e mi?

Kim oynatçak?

Oyun uzun süreli bir oyun mu olcak?
one-shot (ya da kısa süreli) oyunlarda sıkıldım...

Elimde bir sürü kitabın PDFsi var..
Player's Handbook - Sword and Fist - Complete warrior...
Bir sürü fighter feati ve classı ehehe..

Whitewolf biliyor mu DM?
Hunter veya garou oynatsın bizi..

Kaç kişiyiz, nerde geçiyor vs..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki:
öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
Mesaj tarihi:
oynanacak mı? Oynanacaksa Bone'un mesajında ki soruları c/p yaptım varsayın... ;)

bence, 3E D&D olsun, tüm kitaplardaki prestige classlar ve featler de olsun. FR da olabilir Greyhawk da...[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
toparlanın hafataya cumartesı baslıyoruz![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Standart race ler ve classlar...
LVL 3 karakterrınız ve ozgecmısınızı hazırlamıs sekılde gelmenız gerektıgını de unutmayınız.Ve Kımler oynayacaksa bır ben ben dıye msg atsınlar hadı![signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 17 February 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yoh bienmedim... 3.5ed olsun (vurmayın *ah* *aaah* lan...)

e iyi oyunlar bari... YA İST de oynatacak arkdas yokmu? bizim dm 2.25ed le oynatıo (o ne diceniz bende bilmiorum adam 3ed den bazı kuralları almas 2 ye koymus falan (bıde zor level atlatıyoki dillere destan (base at. bon. yok ne bicim is dimi( ben yeni dm istiom))))[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Mesaj tarihi:
5. level isteriz eheuhe[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Mesaj tarihi:
ben gelirim[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
  • Yeni Oluştur...