shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 B)- benden 19 kişi en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sigara sağlığa zararlı.Tadı da yok.Hatta üstüne yetmezmiş gibi tad alma duyusunu köreltiyor.Çok büyük kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Akhlaur said: Sigara sağlığa zararlı.Tadı da yok.Hatta üstüne yetmezmiş gibi tad alma duyusunu köreltiyor.Çok büyük kayıp.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bugun 5. gün bırakalı. 15 yaşından beri günde 1.5-2 paket sigara içen bir insan olarak mutluyum 5 gündür. spidee-gris-ving üçlüsü olarak sigarayla alakamız kesildi gris bırakalıda 6. gün oldu. bundan sonra poker masası daha sağlıklı asdkaskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bok için pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ayrıca pis kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 o yüzden ot çekin. alkol alın. magic mushroom yiyin. hayat kısa. daha da kısaltın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 shuTdoWnX said: Akhlaur said: Sigara sağlığa zararlı.Tadı da yok.Hatta üstüne yetmezmiş gibi tad alma duyusunu köreltiyor.Çok büyük kayıp.(tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 30 una gelince kalkmazsa gorurum sizi askgjalsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 djarum super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Vingthor said: bugun 5. gün bırakalı. 15 yaşından beri günde 1.5-2 paket sigara içen bir insan olarak mutluyum 5 gündür. spidee-gris-ving üçlüsü olarak sigarayla alakamız kesildi gris bırakalıda 6. gün oldu. bundan sonra poker masası daha sağlıklı asdkaskd siz bigün toplanıp bi oyun oynayın da görürüm ben sizi :) yanında da kola olsun tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sigara içmemelisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sesu git camel iç sen. rezil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sesu said: Vingthor said: bugun 5. gün bırakalı. 15 yaşından beri günde 1.5-2 paket sigara içen bir insan olarak mutluyum 5 gündür. spidee-gris-ving üçlüsü olarak sigarayla alakamız kesildi gris bırakalıda 6. gün oldu. bundan sonra poker masası daha sağlıklı asdkaskd siz bigün toplanıp bi oyun oynayın da görürüm ben sizi :) yanında da kola olsun tamam. tamam gör. hatta davetlisin sende içersek küllük yicem ok? (: (baya katır kutur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahah tamam da ben sigaramın sonuyla yeni sigaramı yakıyorum çok canınız çeker yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şu üstümdeki postu atan insan tiplerinden uzak durun sigarayı ßırakma aşamasındayken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 öyle deme ben de bırakıcam eylülde ölücem yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nutella yerim said: 30 una gelince kalkmazsa gorurum sizi askgjalsdg bizde nutella yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ßırakırsan ekime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Duman Avcıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 BloodyBeast said: ßırakırsan ekime :) terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bırakmazsa diyesim geliyorda iyi niyetli yazılmış bir mesajı yönlendirmeyeyim.Bırakmak başlamamaktır.Dayt. edit:benden önce yazılmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Shaklaban said: Duman Avcıları bunların boyu bana yetişmez yakalayamazlar sigarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ahaha bu menderes türel yapar valla süper bir adam.Bir konuşmasını dinlemek öldürüyor beni gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 shuTdoWnX said: Shaklaban said: Duman Avcıları bunların boyu bana yetişmez yakalayamazlar sigarayı seve seve vermessen ısıra ısıra alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar