deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Baya uzun süredir pspden silmeden oynuyorum fakat şöyle bir derdim var, ben tee ateri salonları zamanından beri Ryu'yla oynarım SF'yi ve diğer karakterlerin special moveları, comboları vs. hakkında pek bir şey hatırlamıyorum. Bir de üstüne Alpha3'de eklenen karakterler ve combo'lar var ve bir türlü bulduramadım doğru tuşları. Var mıdır bu oyun için bildiğiniz move list? Ryu'nun neredeyse (yeni eklenenler hariç hepsi diyim :P) tüm hareketleri aynı eski sürümlerle mesela, sanırım eski sürümlerin listleri de işimi görecektir. Ya da en azından fikir verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 abi gamespot.com gidip ordan oynu bul ordan faq a gir bin tane list war butun sfler icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oyun güzelmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Güzel, eskiden sega megadrive'daki SF'de bir video vardı. Ryu böyle arkasından mavi ışıklar çıka çıka aduket atıyordu. O içimde ukteydi şimdi ben de mavi mavi ışıklar saça saça aduket atıyorum :P Oyunun tek sorunu ciddi parmak ve bilek ağrılarına sebebiyet vermesi uzun süre oynayınca. Onca sene Tekken oynadım şu psp'de SF oynadığım süre ağrıdığı kadar ağrımadı bileğim ve parmaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar