4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 FDD beklentilerimi karşılamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 FDD zaten finale cikacak takim degildi ki. Retarded RPD abusela finale ciktilar. Main complariyla da neredeyse antisi olduklari bir compa verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 3. Maçta tecavüz ettiler Hafu'ya ben makarnanın suyunu süzmeye gittim kapıdan çıkarlarken bir geldim gg. Algılayamadım bir süre, sonr spiker söyledi t5 giymiş noob diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bu maçların tek tek linklerine ulaşabildiğimiz bi yer var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 wissy senin yazılarını ve yarı ingilizce yarı oyun ingilizcesi laflarını okudukca eger normal hayattada boyle konusuyosan afedersin ama gider meşe sopası ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Alt-poster! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 en azından cümleleri düşük değil seninki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Nedemiş bilge düşünür hödöley "Me spik gud england" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 bizim ahmet mehmet ali olsa yenerdi bunları şaka bir yana ben bunların cok üst düzey bir oyun oynadıklarını düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Bunlar da Knight Online'dan gelmişler baksana orc'u orz diye yazmışlar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fatal_error said: wissy senin yazılarını ve yarı ingilizce yarı oyun ingilizcesi laflarını okudukca eger normal hayattada boyle konusuyosan afedersin ama gider meşe sopası ararım L2WoW -Xunn Abi kazanan takımda hatun var. Win ötesi win. Hav mah babiez!!1 Genetik olarak pro doğar çocuk. Pro gen + pro gen = Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahahah çocuğun classı ne olacak. druid + mage. hmms ne çıkar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Kadının karnı sivri olunca Rogue oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Isin asli cok ust seviye oynadilar =] Setuplari ladder setupi. Zaten o yuzden eski turnuvalarda dayak yiyip duruyorlardi ama bu sefer kimse bunlara karsi RRD/HPD/RPD oynatmadi, alisik olduklari matchuplarda underdog olsalar da `skillz` konusturdular. Ama soyle bir sey var ki rakipleri gercekten yetersiz performanslar gosterdi. Yani sanki elleri ayaklari tutmuyor gibi oynadilar diyebilirim bazi roundlarda. Gerci biliyoruz ki asil PVPciler Avrupa ve Asya'da. Neydi o Ispanyol takimi, Fransiz takimi, Kore takimlari falan WWI'deki. American Pride fails. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Diger yandan bunlari takimdan attiydi MoB gaming son iki turnuvadaki faillarinin uzerine. Godfather da takimin sahibiydi. Hafu'nun `Hi Godfather =]` pankarti cok fena `delivered` anlayacaginiz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 fatal_error said: wissy senin yazılarını ve yarı ingilizce yarı oyun ingilizcesi laflarını okudukca eger normal hayattada boyle konusuyosan afedersin ama gider meşe sopası ararım o rly?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Başlıyor http://www.mlgpro.com/pro-circuit/2009/index5.php#spectator All matches will be broadcast by live video stream, in HD, right here at GotFrag, www.mlgpro.com, www.mmo-champion.com and www.gamebattles.com. The show begins Saturday January 9th at 12:30pm EST with the All-Star 3v3 Challenge and then again Sunday January 1oth at high noon for the 2009 MLG PC Circuit Championship. Every minute of action will be brought to you with expert commentary from, Keith "Igoaf" Trahan and Jared "Vhell" Coulston, supported by the veteran coverage staff right here at GotFrag. Saturday January 9th, 2010 12:30pm - Welcome/Pre-Game Show 1pm - All-Star Challenge Winners Round 1 2pm - All-Star Challenge Winners Round 1 B 3pm - All-Star Challenge Losers Round 1 4pm - All-Star Challenge Winners Finals 5pm - All-Star Challenge Losers Finals 6pm - Dinner Break 7pm - All-Star Challenge Finals 8pm-8:15pm - Wrapup Sunday January 10th, 2010 11:30am - Welcome/Pre-Game Show 12 noon - Championship Winners Round 1 A 1pm - Championship Winners Round 1 B 2pm - Championship Losers Round 1 3pm - Lunch Break 4pm - Championship Winners Finals 5pm - Championship Losers Finals 6pm - Championship Finals 7pm-7:15pm - Award Ceremony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aha oba super oldu tam da mac izleyip bisiler ogrenme cabam warken eheheh.. bu arada boyle mac arayabilecegim nereler war youtube da ariyorum ama cok mac cikmiyo 2v2 3v3 falan hep boyle cok eski maclar falan war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 MLG Orlando January 8-10 Gaylord Palms Resort 6000 West Osceola Parkway, Kissimmee, FL 34746 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nereden izleyebiliriz bunları? bi de biraz baktım da 20$ fln mı odememiz lazım izleyebilmek icin? bi kaç yere tıkladım brodcast felan diyo ama tanıtım videolarında olan sahneler var. sanırım bu onceden cekilmiş bi dalga. eğer paralı değilse ya da justin.tv felan linki varsa verebilirseniz sevinirim =D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.mmo-champion.com/ dan izlenebiliyor hd falan izlemek için extra para ödeniyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Button Bashers ne kadar iyi bir takım ya. Öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Complexity becerdi Button Bashers'ı. hiç beklemedim, RMP vs RMP'de gidip BB kaybetti. DRAMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar