Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Xelee said: ie'den izliodum. sonra takıldı hic bi sey goremedim combatta. wmp actım. o da yavas. baska bi onerisi olan? get a better connection! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mortis said: Xelee said: ie'den izliodum. sonra takıldı hic bi sey goremedim combatta. wmp actım. o da yavas. baska bi onerisi olan? get a better connection! ya da ulke deistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hadi başlasın artık ikinci maç :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 yok bu ggw noob adamlar bilmiyor işi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Rhae pwnz teh shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bu adamlar alır turnuvayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 zuhauha birisi qatar prensiymis. ahah efsane espri patlattılar: "Qatar Hero" sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 adamlardan 400hp'den cevirdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ewt efsaneydi bu sefer. baya da uzun surdu. bu japon kız ne oynatıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 3-0 pwned liek np! Hafu oh.. Hafu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Capon kiz Dunya'nin en iyi 3 druidinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Öteki 2 si kimki :P Bide kim seçmiş şu biiir şu ikiii şu üüüççç diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 No Mods No Chance isim gercekten cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Doujaxx kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 elaidi said: Doujaxx kazanır kel ve kızıl sakallı dwarf... tabii ki kazanıcak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Millet RMP oynayamaz oldu yalnız o koreli takımdan sonra, kimsenin tam anlamıyla oynayamadığı ortaya çıktı, adamlar çatır çatır so-called antisetuplarını alınca aha böyle oldu. Şimdi hata yapsam da kapatırız setupları oynasınlar, double healer. Komedi bence. Hata affetmeyen OP setuplar varken onu oynamak gerçekten çocukluk, yakışmıyor turnuvalara. -Xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sunday July 13th 8:00 AM - 10:00 AM Warm-Up 9:00AM GotFrag TV Day 2 coverage begins 10:00 AM - 11:00 AM Losers Round 6 11:00 AM - 12:00 PM Winners Finals 12:00 PM - 1:30 PM Losers Finals 1:30 PM - 3:00 PM Finals http://tv.gotfrag.com/ Şuan eski maçlar var galiba Frag Dominant vs Nihilum oynuor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bunlar amerika saatiyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 -Wissy said: Capon kiz Dunya'nin en iyi 3 druidinden biri. Yani Sen Ben Capon Kız Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 KingOfLoss said: Millet RMP oynayamaz oldu yalnız o koreli takımdan sonra, kimsenin tam anlamıyla oynayamadığı ortaya çıktı, adamlar çatır çatır so-called antisetuplarını alınca aha böyle oldu. Şimdi hata yapsam da kapatırız setupları oynasınlar, double healer. Komedi bence. Hata affetmeyen OP setuplar varken onu oynamak gerçekten çocukluk, yakışmıyor turnuvalara. -Xunn. Benden quote alirken belirt dostum quote : Wish diye.. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 noldu maclar kim şampiyon oldu şimdi :D gece uyumusum izlerken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 tam yerinde takıldı hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ya bu takilmada ne uyuz birsey. hadi tamamen takilsa felan baglanti diyecem de ses geliyo goruntu donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mutilate ne ya tns denyoları allahım ya rabbim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar