-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Eddie Murphy döktürmüş arkadaş.. Gül gül öldük valla gece gece. Eddie Murphy seven biriyseniz benim gibi , kaçırmayın derim. Welcome to Old Navy's ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bende fragmanını izlemiştim. Çok güzel gözüküyordu. En yakın zamanda giderim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 gitmeyin bence bu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 said: Bir takım küçük uzaylılar yaptıkları garip uzay aracı ile dünyaya inerler. Uzay aracı neden mi gariptir? İnsan şeklindeki bu uzay aracı komutanlarının tıpatıp aynısının kendi vücutlarına göre binlerce kez büyütülmüş halidir. Uzaylılar kendi gezegenlerini kurtarmanın peşindedirler fakat kullandıkları gemi dünya üzerinde kendine daha ilginç bir misyon bulmuştur. Güzeller güzeli bir dünyalının kalbini kazanmak. http://www.youtube.com/watch?v=lJldAtrlxq8&feature=related Fragman harika. Umarım imdb puanı hancock yüzünden düşüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogyay Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 eddie murphy komedi filmeri genelde başarı sağlayamıyor en azından benim gözlemlediğim kadar fakat bu filmin başarılı olacağına inanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Eğlenceli fakat sinemya para verilmez! R5 yada dvdsini bekleyin. Bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Son zamanlarda en çok güldüğüm komedi filmiydi... Gayet başarılı, sinemada gidin hatta henüz vizyondan kalkmadıysa... Eddie Murpy harika bi iş çıkarmış. Çok yetenekli bi oyuncu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar