LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Garenanin harika bir network yapisi var, oyunlari landa oynar gibi oynayabiliyorsunuz. Hepiniz akli basinda insanlarsiniz, neden hala wepla ve benzeri sunucularda oynuyorsunuz. Toplanin, dunya'ya ya baglanin. Wepla'da oynayan ve dunya'ya gozleri kapali oyuncular gelip BEKDOR HOCAM seklinde oyunda agliyorlar. Bilmiyorlar ki dunyada kurallar farkli. Sonra gelde bu adama anlatmaya calis. Anlama kapasiteside olmadigi icin kankalariyla uzerinize cullaniyor adam. Boyle bir konu acasim geldi, haydi el ele, gonul gonule Garenaya gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 benim bilgisayarımda yüklü mü ki bu? aradım bulamadı. site de açmamışlar anlaşılan adres vermemişsin :) nası yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 google it baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Oyunun Sorunsuz oynanması ile serverın ne ilgisi var anlıyamadım. Sonuç Olarak oyunları sizin benim gibi birisi kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Merak ettim indirip bakıyorum şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 paticik > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 4Ever said: Oyunun Sorunsuz oynanması ile serverın ne ilgisi var anlıyamadım. Sonuç Olarak oyunları sizin benim gibi birisi kuruyor. Garena'nin kullandigi network algoritmasi sunuculardan farkli. Lan game gibi oluyor. garena yapisi uzerinden baglaniyorsun kisilere, o yuzden farkli. Pyro said: Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim. Sonucta sizi cagirdim, wepla'da kileri degil. Konuyu o yuzden burda actim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDLoveR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 dün denim dedim girmeyi ama çok karışık kardeş. garip bir sunucusu var sistemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 arcane said: paticik > * kendimizi kandırmayalım. en çok quit patide var. dasasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 LathspeLL said: Pyro said: Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim. Sonucta sizi cagirdim, wepla'da kileri degil. Konuyu o yuzden burda actim. :) Sunucumuz var zaten bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 experience sistemi var abi orda da, adam gibi adamlarla oyun atana kadar nubileri ezmeniz lazım =) yeterli levela ulaşınca anca doğru düzgün oyun atıyorsunuz, işin kötüsü nubi çok azaldı adam gibi değil 4v4-5v5 3v3 atacak adam bile bulamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 nedir bu serverın versiyonu ip kactır nasıl girilir bunları anlatsan güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yardımcı olmaya çalışayım aslında tam olarak bi server yok ortada Hamachi tarzı bir programla LAN tipi bağlantı oluşturuyor sistem böylece Bnet kullanarak değil LAN kullanarak bağlanıyorsunuz oyuna yani Garena ile bağlantınız kesilse bile oyunu kuran oyuncuyla olan bağlantınız önemli. http://www.garena.com/portal adresinden hesap alımı ve küçük programı indirmek mümkün. aslında ücretsiz ama para ödeyerek bazı ayrıcalıklar satın alabiliyorsunuz daha fazla xp almak(oyun içinde değil tabiki sistemin ladder sıralamasında) diğer insanlardan farklı renkte yazı yazabilmek,nick değiştirebilmek,dolu odalara girebilmek gibi... Genel olarak xp sistemi size daha seviyeli oyuncu seçme şansı tanısa da tabiki oyunu bozucak insanlar dünyanın heryerinde olduğu gibi burada da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 EXP'yi neye göre belirliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0sper Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 dota'da yenmeye göre exp alınıyormu yoksa sadece normal warcrafttamı exp alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 para varsa işin içinde gereksiz söle oyuna bide para mı verecez :D yada oynayıp millete pra verdircez adam noobum ama para bende diyecek :D bosverin gereksiz mis gibi wepla mız patimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Benide sarmadı para olayı biraz :S o kadar övdüler para bozuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Para küçük rakamlar zaten 3dolar mıydı neydi farkı hani parayı veren 2 kat xp alıyor oyunlardan yani siz 10 galibiyetle lvl2 oluyorsanız adam 5 galibiyetle oluyor o kadar yani başka bi numarası yok. Evet dotayla alıyorsunuz lvlları normal strateji versiyonu da veriyor bildiğim kadarıyla diğer mapler veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum denemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 da şimdi ben ne zaman denesem işte start game diyorum odada sonra locale bakıyorum hiç oyun yok :S birde türkler nerde yahu burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 versiyonu kaç burdakilerin 1.20cyle kuruyırm gelemiyor garipler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 1.22 miş saolsun bi arkadaş link atıyor güzel sistem bence deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Son versiyon diye yazdım diye hatırlıyorum yazmamışım Blizz en son ne çıkarırsa kısa bi uyum süresinden sonra o versiyona geçiriliyor sistem ki zaten sistemin versiyonla pek alakası yok oyuncularla ilgili daha çok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 türk odası bulamadım yav,neyse,sistemi baya güzelmiş ama.yani kategorili heryer,istediğini seçip giriyosun falan,hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sevemedim sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar