Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gereksiz sunuculari birakin, Garena'ya ziplayin...

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Garenanin harika bir network yapisi var, oyunlari landa oynar gibi oynayabiliyorsunuz. Hepiniz akli basinda insanlarsiniz, neden hala wepla ve benzeri sunucularda oynuyorsunuz. Toplanin, dunya'ya ya baglanin.

Wepla'da oynayan ve dunya'ya gozleri kapali oyuncular gelip BEKDOR HOCAM seklinde oyunda agliyorlar. Bilmiyorlar ki dunyada kurallar farkli. Sonra gelde bu adama anlatmaya calis. Anlama kapasiteside olmadigi icin kankalariyla uzerinize cullaniyor adam.

Boyle bir konu acasim geldi, haydi el ele, gonul gonule Garenaya gelin.
Sosyal ağlarda paylaş

4Ever said:
Oyunun Sorunsuz oynanması ile serverın ne ilgisi var anlıyamadım. Sonuç Olarak oyunları sizin benim gibi birisi kuruyor.

Garena'nin kullandigi network algoritmasi sunuculardan farkli. Lan game gibi oluyor. garena yapisi uzerinden baglaniyorsun kisilere, o yuzden farkli.

Pyro said:
Weplaya giren lamerlar sanki oraya giremeyecek mi? Girecek. İlginç bir tez niteliğinde olmuş yazı, belirtmek istedim.

Sonucta sizi cagirdim, wepla'da kileri degil. Konuyu o yuzden burda actim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımcı olmaya çalışayım aslında tam olarak bi server yok ortada Hamachi tarzı bir programla LAN tipi bağlantı oluşturuyor sistem böylece Bnet kullanarak değil LAN kullanarak bağlanıyorsunuz oyuna yani Garena ile bağlantınız kesilse bile oyunu kuran oyuncuyla olan bağlantınız önemli.
http://www.garena.com/portal
adresinden hesap alımı ve küçük programı indirmek mümkün.
aslında ücretsiz ama para ödeyerek bazı ayrıcalıklar satın alabiliyorsunuz daha fazla xp almak(oyun içinde değil tabiki sistemin ladder sıralamasında) diğer insanlardan farklı renkte yazı yazabilmek,nick değiştirebilmek,dolu odalara girebilmek gibi...
Genel olarak xp sistemi size daha seviyeli oyuncu seçme şansı tanısa da tabiki oyunu bozucak insanlar dünyanın heryerinde olduğu gibi burada da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Para küçük rakamlar zaten 3dolar mıydı neydi farkı hani parayı veren 2 kat xp alıyor oyunlardan yani siz 10 galibiyetle lvl2 oluyorsanız adam 5 galibiyetle oluyor o kadar yani başka bi numarası yok.
Evet dotayla alıyorsunuz lvlları normal strateji versiyonu da veriyor bildiğim kadarıyla diğer mapler veriyor mu vermiyor mu bilmiyorum denemedim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...