fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zeytinayağı test edildi onaylandı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zeytinayağı ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 şimdi mide mukusunu düşün. NŞA da normal çalışıyo ya. içip normal bişey yapmadığın zaman bununla takviye yapıyosun. güzel oluyo. mide bulanmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sen gittin geldin rakı aldın mı ondan haber ver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Saeros said: Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir pantolonun üstünden sıkıyom ben de o yüzden OAHAHAHAHHH ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ginaly said: zeytinayağı ney lan Zeytinyağı, mide periferini (çeper) kaplar, böylece alkolüm emilimi gecikir, hemen zom olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok ya almadım. vazgeçtim birden. rakı yerine ice tea aldım. utanıyorum kendimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Penthesilea said: axedice said: -Wissy said: Parfumu vucuduna degil, gomlegine sik. Bunu ben de merak ettim niyedir? Hani kılaba mılaba gideceğimden değil ama genel geçer bişey olsa gerek.yalayinca aci tat gelir Abi niye kendimi yalıyım many.. Haaa Ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ginaly said: zeytinayağı ney lan alkol yağda çözünür, mide epiteline gitmez direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben pek gitmedim... tam sanırım hiç gitmemiş olabilirim... bi dakka bi iki kere jokere gittim... ne salak bi yerdi lan orası... neyse gidenler genelde gitmeden önce bira falan içer zira gittiğin yerde alkollenmeye çalışırsan o gece sana evlat acısı gibi gelebilir (gittiğin yere göre değişir tabi). Joker gibi dandirik salak bi yere gideceksen ve kalabalık bir grupsan geceyi sadece otlanarak ve daracık koridorlarda birilerine sürtünerek tamamlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 paticikte bir nerd alarm :) verme zamani gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 proggorp said: yaşamadığım hayatın içindeymişim gibi hissettiriyor bana paticik. he valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 matama said: paticikte bir nerd alarm :) verme zamani gelmis ilk paticik istanbul buluşmasını sabancı veya koç welcome party'de yapmak farz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 -007- said: ginaly said: zeytinayağı ney lan alkol yağda çözünür, mide epiteline gitmez direk. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 gittiğin yerin formatında giyinmen önemli bi kere.güzel güzel abla ve abilerimizin takıldığı ciks bir yerde gömlek giyersin açık renkte .ona uygun pantolon ve ayakkabı seçersin. klasik bir bar da koyu renkler hakim olmalı. 3-4 kişiyle gitmelisin.parfümün çok önemli bi de gülücükler etrafa saçabilmelisin sanırım . ha bir de eğlenmeye gitmelisin , eğlenme niyetinde olmalısın yani. yanında karşı cinsinden insan evlatları bulunmalı . kız ya da erkek sap sap da gidilmez bence club bara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Gangren said: ginaly said: zeytinayağı ney lan Zeytinyağı, mide periferini (çeper) kaplar, böylece alkolüm emilimi gecikir, hemen zom olmazsın. peki bunun tersini yapan bişey yokmu ya kafa olmak istediğimde çok para gitmesin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 balon said: gittiğin yerin formatında giyinmen önemli bi kere.güzel güzel abla ve abilerimizin takıldığı ciks bir yerde gömlek giyersin açık renkte .ona uygun pantolon ve ayakkabı seçersin. klasik bir bar da koyu renkler hakim olmalı. Açık koyu renk ayrımı niye? Mezuniyet için bi tane siyah gömlek almıştım, her yere onu giysem olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 olur. ben yapıyorum oluyo en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ardeth said: ben pek gitmedim... tam sanırım hiç gitmemiş olabilirim... bi dakka bi iki kere jokere gittim... ne salak bi yerdi lan orası... neyse gidenler genelde gitmeden önce bira falan içer zira gittiğin yerde alkollenmeye çalışırsan o gece sana evlat acısı gibi gelebilir (gittiğin yere göre değişir tabi). Joker gibi dandirik salak bi yere gideceksen ve kalabalık bir grupsan geceyi sadece otlanarak ve daracık koridorlarda birilerine sürtünerek tamamlayabilirsin ahah evet evet. jokere gitmeyin. ama nuri alçosu güzel. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 apaçi apaçi dans ederken bana çarpmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Ya evet bu da çok önemli bi konu. Abi bu dansları nası yapıyoruz? Ben acunun programındaki adamlar gibi dansediyorum =/ Club dansı yapmasını nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 dans etmeyin, ağır olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Dans etmeden tensel teması nasıl yakalıycaz? Gömleğe onca parfümü boşuna mı sürdük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 axedice said: Dans etmeden tensel teması nasıl yakalıycaz? Gömleğe onca parfümü boşuna mı sürdük? küçük çükün kitabını oku.onda vardı dans pistinde ereksyon gibi bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 tensel temas seratonin salgılattırıyomuş, seçici olmayın yolda gördüğünüz pala bıyıklı göbekli amcalara bile sarılı2nw333333 (son kısmı kedim ekledi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar