Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gece Club Bar tarzı bi yere gitmeden önce..

Xærø

Öne çıkan mesajlar

ben pek gitmedim... tam sanırım hiç gitmemiş olabilirim... bi dakka bi iki kere jokere gittim... ne salak bi yerdi lan orası... neyse gidenler genelde gitmeden önce bira falan içer zira gittiğin yerde alkollenmeye çalışırsan o gece sana evlat acısı gibi gelebilir (gittiğin yere göre değişir tabi). Joker gibi dandirik salak bi yere gideceksen ve kalabalık bir grupsan geceyi sadece otlanarak ve daracık koridorlarda birilerine sürtünerek tamamlayabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

gittiğin yerin formatında giyinmen önemli bi kere.güzel güzel abla ve abilerimizin takıldığı ciks bir yerde gömlek giyersin açık renkte .ona uygun pantolon ve ayakkabı seçersin. klasik bir bar da koyu renkler hakim olmalı.

3-4 kişiyle gitmelisin.parfümün çok önemli bi de gülücükler etrafa saçabilmelisin sanırım .

ha bir de eğlenmeye gitmelisin , eğlenme niyetinde olmalısın yani.

yanında karşı cinsinden insan evlatları bulunmalı . kız ya da erkek sap sap da gidilmez bence club bara.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
gittiğin yerin formatında giyinmen önemli bi kere.güzel güzel abla ve abilerimizin takıldığı ciks bir yerde gömlek giyersin açık renkte .ona uygun pantolon ve ayakkabı seçersin. klasik bir bar da koyu renkler hakim olmalı.

Açık koyu renk ayrımı niye? Mezuniyet için bi tane siyah gömlek almıştım, her yere onu giysem olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
ben pek gitmedim... tam sanırım hiç gitmemiş olabilirim... bi dakka bi iki kere jokere gittim... ne salak bi yerdi lan orası... neyse gidenler genelde gitmeden önce bira falan içer zira gittiğin yerde alkollenmeye çalışırsan o gece sana evlat acısı gibi gelebilir (gittiğin yere göre değişir tabi). Joker gibi dandirik salak bi yere gideceksen ve kalabalık bir grupsan geceyi sadece otlanarak ve daracık koridorlarda birilerine sürtünerek tamamlayabilirsin

ahah evet evet.
jokere gitmeyin. ama nuri alçosu güzel. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...