Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hazırlık Maçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok bende izlemedim maçı, yorumuda yoktu sadece ntvsporda izledim bu kadarını. hakan balta girmiş oyuna ikinci yarıda bir tek onu hatırlıyorum. adı üstünde hazırlık maçı. ama ayhana ceza gelebilir tsl maçlarında kırmızı karttan dolayı.
Mesaj tarihi:
nocom said:
BiTcH_oFBaT said:
gs gençlerle oynuyor ama sanırsam. baya genç oyuncu oynamış heralde.

Aykut, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Ayhan, Ümit Karan, Nonda

pekte yedek bir takıma benzemiyor :)

Aykut, Sabri, ÜmitK.,

dışındakiler yedek

Aykut

Hakan B. - Servet - Meira - Sabri

Arda - Linderoth - Mehmet t. - Kewell

Lincoln

Ümit

böyle olucaktır buyuk olasılık lig basklayınca
Mesaj tarihi:
knoxville said:
bobo'nun golü güzelmiş
bi de ilk gol tam fmdeki corner bugı gibi olmuş ahah

İkisine de +1

Ama bobo ligde böyle golü anca BJK 2-0 öndeyse atar. O nasıl defans öyle, adam 25 metre top sürdü, bi bek, bi de kaleci var sadece.
Mesaj tarihi:
Kazım Kanatın maçla ilgili yazısından son bir kısım ;

MESAJ: Beşiktaş geçen yıldan daha iyi takım. Ama soru şu: Bu Beşiktaş bu yılki Fenerbahçe ve Galatasaray'dan daha iyi takım mı? Bu sorunun cevabı Beşiktaş'ın kaderini belirler.
Mesaj tarihi:
gs bu sene bundesliga'ya çıkmış bi takımla oynuyor.
1-0 önde,emre aşık kafayla attı,11 kişi eksik :S
adam gibi bi hazırlık maçı yapmadık diyorum hep ama adam gibi hazırlık maçı yapacak kadromuz yok bariz..
13 ağustos'a yetişirler umarım
Mesaj tarihi:
lol 2-1 yenildik..tüm savunmayı çıkardı goller patladı..ama sorun o değil.ta youtube'lük bi pozisyon oldu 89.dakikada..1.5 metreden boş kaleye değil de üstten auta attı topu nonda.
Mesaj tarihi:
ıkıncı yarı 9 degısıklık yapmıs galıba ki..

zaten Defansta Meira, Hakan Balta, Ortada ; Mehmet Topal, forvette ümit karan dışında as yoktu ilk yarı benım bıldıgım

mehmette sakatlanmıs
Mesaj tarihi:
2. yarı gençler oyuna girince , maç mahalle maçına döndü birden.. gelen geçio falan. ilk yarı as lardan 4-5 tanesi vardı. Bana Gs hazırlık maçı yapıo gibi gelmio.. Hazırlanmak için ideale yakın bi kadro çıkarmak lazım. sakatlıklar buna engel oldu hep , Arda'da son anda çıkarılmış kadrodan, midesinde bi problem varmış galiba.
Mesaj tarihi:
@nil
dendiği gibi ilk yarı yarı as yarı yedek ikinci yarı %85 yedeklerle oynadık hatta herkes iyileşmiş olsa yedek bile olamayacak admalar vardı.
korkalım şundan korkalım 11 eksik var 2 hafta sonra şl ön elemesi var..kaçı iyileşecek?iyileşse bile bu adamlar henüz bir maç bile oynamadı
Mesaj tarihi:
FT Munich 1860 0 - 0 Galatasaray

Galatasaray
Aykut, Meira, Emre Aşık, Volkan, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Nonda, Yaser
Yedekler
De Sanctis, Alparslan

1860 MUNCHEN
Tschauner, Hoffman, Beda, Bierofka, Schwarz, Di Salvo, Berkant, Lauth, Ghvinianidze, Ledgerwood, Johnson
  • Yeni Oluştur...