BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ya ben izlemedim zaten yada duymadım. ntvsporda oynuyan çocuklarla röportaj yapmışlardı hep ufak ufak çocuklardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yok bende izlemedim maçı, yorumuda yoktu sadece ntvsporda izledim bu kadarını. hakan balta girmiş oyuna ikinci yarıda bir tek onu hatırlıyorum. adı üstünde hazırlık maçı. ama ayhana ceza gelebilir tsl maçlarında kırmızı karttan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 hea gent macında gordugu kırmızı kart yuzunden 33. haftadaki bjk macında cezalı duruma dustu ayhan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 FT Schalke 1 - 2 Besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bobo'nun golü güzelmiş bi de ilk gol tam fmdeki corner bugı gibi olmuş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 nocom said: BiTcH_oFBaT said: gs gençlerle oynuyor ama sanırsam. baya genç oyuncu oynamış heralde. Aykut, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Volkan, Aydın, Barış, Mehmet Güven, Ayhan, Ümit Karan, Nonda pekte yedek bir takıma benzemiyor :) Aykut, Sabri, ÜmitK., dışındakiler yedek Aykut Hakan B. - Servet - Meira - Sabri Arda - Linderoth - Mehmet t. - Kewell Lincoln Ümit böyle olucaktır buyuk olasılık lig basklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ortada linderoth - mehmet topal ikilisi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 knoxville said: bobo'nun golü güzelmiş bi de ilk gol tam fmdeki corner bugı gibi olmuş ahah İkisine de +1 Ama bobo ligde böyle golü anca BJK 2-0 öndeyse atar. O nasıl defans öyle, adam 25 metre top sürdü, bi bek, bi de kaleci var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Nerden izlediniz golleri link lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Hürriyette linkleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bobo'nun gol çok şık keşke bizim takımda olsaydı şu çocuk harcanıyor beşiktaşta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Goller fena değil.Bobonun fizik olarak hazır olması sevindirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 bobo tam ronaldo golü atmış yavrum benim ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Zapotocny - Kafa golü Bobo - Karşı karşıya güzel feykkk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Kazım Kanatın maçla ilgili yazısından son bir kısım ; MESAJ: Beşiktaş geçen yıldan daha iyi takım. Ama soru şu: Bu Beşiktaş bu yılki Fenerbahçe ve Galatasaray'dan daha iyi takım mı? Bu sorunun cevabı Beşiktaş'ın kaderini belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 gs bu sene bundesliga'ya çıkmış bi takımla oynuyor. 1-0 önde,emre aşık kafayla attı,11 kişi eksik :S adam gibi bi hazırlık maçı yapmadık diyorum hep ama adam gibi hazırlık maçı yapacak kadromuz yok bariz.. 13 ağustos'a yetişirler umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 lol 2-1 yenildik..tüm savunmayı çıkardı goller patladı..ama sorun o değil.ta youtube'lük bi pozisyon oldu 89.dakikada..1.5 metreden boş kaleye değil de üstten auta attı topu nonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 nonda bunu daha önce de yapmıştı :D Forvet almak lazım. Biraz daha anlatır mısın nasıl 1-0'dan 2-1'e düştük. Kadro çok mu eksikti? Yoksa korkalım mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Abi bu nonda gitsin bir intihar falan etsin artık, adamı izledikçe ben bunalıma giriyorum ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ıkıncı yarı 9 degısıklık yapmıs galıba ki.. zaten Defansta Meira, Hakan Balta, Ortada ; Mehmet Topal, forvette ümit karan dışında as yoktu ilk yarı benım bıldıgım mehmette sakatlanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 2. yarı gençler oyuna girince , maç mahalle maçına döndü birden.. gelen geçio falan. ilk yarı as lardan 4-5 tanesi vardı. Bana Gs hazırlık maçı yapıo gibi gelmio.. Hazırlanmak için ideale yakın bi kadro çıkarmak lazım. sakatlıklar buna engel oldu hep , Arda'da son anda çıkarılmış kadrodan, midesinde bi problem varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 @nil dendiği gibi ilk yarı yarı as yarı yedek ikinci yarı %85 yedeklerle oynadık hatta herkes iyileşmiş olsa yedek bile olamayacak admalar vardı. korkalım şundan korkalım 11 eksik var 2 hafta sonra şl ön elemesi var..kaçı iyileşecek?iyileşse bile bu adamlar henüz bir maç bile oynamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 nonda kesinlikle iyi forvet.. ama gs ye 1 forvet daha lazım bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 FT Munich 1860 0 - 0 Galatasaray Galatasaray Aykut, Meira, Emre Aşık, Volkan, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Nonda, Yaser Yedekler De Sanctis, Alparslan 1860 MUNCHEN Tschauner, Hoffman, Beda, Bierofka, Schwarz, Di Salvo, Berkant, Lauth, Ghvinianidze, Ledgerwood, Johnson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Beşiktaş:4 Kocaelispor:0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar