KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Baş baaaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 LEVENT SU UNIROCKTA LEON GOZLUGU GIYEN DENYO MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gene gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gg değilse bana doğum günü partisi yapalım. geleyim istanbul'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Lidriel said: LEVENT SU UNIROCKTA LEON GOZLUGU GIYEN DENYO MU DENYO SENİN....... Uluç o dolma saran hatunu bana yapsana, mümkünse kendisiyle izdivaç düşünüyorum. Bu buluşma şayet olacaksa ben muhtemelen zaten kadıköyde içiyor olabilirim, beni ararsınız gelirim içme kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Griswold said: Uluç o dolma saran hatunu bana yapsana, mümkünse kendisiyle izdivaç düşünüyorum. Roger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 olmicak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 olur olur böle 200 kişi olmak zorunlumudur? 10 kişi toplasak yetmez mi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ben gelemiyorum artık. organize olamadık. o güne başka planlar ayarlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Vingthor said: olur olur böle 200 kişi olmak zorunlumudur? 10 kişi toplasak yetmez mi falan?he levent falan da gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Olursa beni arayın geleyim işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Topic'i acan insan olarak gelmiyorum. Altinoluk ya da Kucukkuyunun serin sularini size tercih ediyorum. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 hepiniz satışıcısınız edit: satıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 pazar olursa gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 KenshinHimura said: Olursa beni arayın geleyim işim yok Uluç sende bana haber verde bende gelem asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sesu said: hepiniz satışıcısınız edit: satıcı :) ben aricam yarın gris'i falan..olur ufaktan istersen gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 sesu said: hepiniz satışıcısınız edit: satıcı :) Kac haftadir sen satiyorsun. Birak da biz satalim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kac haftadır mı..geçen hafta satıcam dedim ki soradan satmicaktım yine siz yalan ettiniz..neyse kim buluşursa gelirim ben artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 griswold kadıköyde olacaksa ben onu arayacağım muhtemelen, kesin gelecek olan birilerinin telefon numaralarını alıp onlarla buluşabilirisiniz; gayet spontane bir buluşma olacak sanırım bu ahahah. her an satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 valla bende levente salça olurum MADBOİ da bonusum olur heralde. emin olamıyorum ama çünkü LEON GÖZLÜKLÜ o. (hayır takılacak bişeyde değil ama takasım geldi levent pardon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 yarın söz vermiymde bir buluşma olursa 10 dakika içinde kadıköyde olabilitem olduğundan kaba etimi kaldırıp gelirim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Beni arayanın yanına giderim, daha sonra arayanlara nerede olduğumu söylerim, organizasyon konusunda benden bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 adfdgsdg. abi kaçıncı topic bu ? 3 mü 4 mü 5 mi ? Lan bi buluşamadınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ee noldu buluşuldu mu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bugün akşam buluşulacak bir kaç kişi sanırım.ben yalan oldum gibi nikah var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar