Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu sene 11 tane yeni üniverste açılıcak diyorlardı.Hangi şehirlerde ve isimleri nedir bilenleriniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 valla bi bildiğim Özyeğin Üniversitesi var yeni açılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ustteki univ bizim mahalle bakkalından az buyuk altunizadede yeri eger ismi dogru hatırlıyorisem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 evet orası ya. Eski Bank Asya merkez binası. Fındık kadar yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İşletme bölümü çok iyi olacak oranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben de biraz once inceledim. Hocalar gercekten kaliteli. Ama kampusu cok kotu. Keske sehir disinda adam gibi bir yer alsalardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 asinanyavuz said: valla bi bildiğim Özyeğin Üniversitesi var yeni açılan. hakikaten isme bak ne biçim isim üni için altunizadede açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ozelmisss orasi, baraji gecen gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ggterran said: ozelmisss orasi, baraji gecen gider Evet ya baraji gecen zaten Sabanci, Bilkent, Koc'a gidip parasiyla okuyorlar. Ah zengin olsaydim bre! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oho zengin olsaydım bende bilgisayar müh. okudum sora coder olurdum bi bankanın IT departmanına girip paşa paşa maaşımı alırdım süt dibi geçinip giderdim nerde o günler şimdi kurslarda sürünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 4 sene once baraji gecip 312 aldigimda okul puanim Bilkent Isletme'ye zar zor yetiyordu. Onun yerine Marmara'ya gittim. Pismanim. Ama param yoktu =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bir tek bu üni yok heralde yeni açılan ? :C ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yardım arkadaşlar yeni ünileri kimse bilmiyor mu :S googledede araştırdım bulamadım bi türlü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Geçen sene 12 temmuzda sonuçlar açıklanmış 14ünde kılavuz yayınlanmış. 2-3 gün içinde ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Prawler said: ggterran said: ozelmisss orasi, baraji gecen gider Evet ya baraji gecen zaten Sabanci, Bilkent, Koc'a gidip parasiyla okuyorlar. Ah zengin olsaydim bre! Kanka barajı geçen Sabacı Bilkent veya Koç'a giremiyor, biraz yüksek puanlar bu üçlünün =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Barajı geçen boğaziçine geliyor kardeşim nedir bu ya. Cümlede mantıksal bir tutarsızlık yok bence zira "if boğaziçine(switch: sabancıya) girdim then barajı geçtim". saçmalama modülümü deaktive ediyorum şimdi görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hangi barajı geçen boğaziçine gelio ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sen barajı geçmeden mi boğaziçine girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kıstırdın beni ardeth! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 @Xeanin Prawler said: 4 sene once baraji gecip 312 aldigimda okul puanim Bilkent Isletme'ye zar zor yetiyordu. Onun yerine Marmara'ya gittim. Pismanim. Ama param yoktu =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben de 360 barajını geçip boğaziçine girdim. çıkamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Abi barajı geçmek derken bahsettiğin 180 üstü herhangi bir puansa tamam da, barajı anca geçip 312 yapamazsın, özel üni için 312 de düşük bir puan değildi hatırladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 xaenin ironiden anlamadığın için seni kınıyorum, sana laflar dahi hazırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar