-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tycoon dedınız kanıma gırdınız, gamersgate'den industry giant 2 gold edition 2012 aldırdınız bana :) + gog'dan capitalism 2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 IG2 nasıl çalışıyor, söylesene deneyince :p ÇOK sevdiğim oyundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 theme hospital'in gelmesi iyi oldu bak. dungeon keeper varken eksiği hissediliyordu theme hospitalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tamam su anda indiriyorum 859mb, win7 destegı var diyor. hatta ben daha once cracklı ama save edemeyen versiyonunu win7de oynamıstım. haber edecem. benımde favori oyunlarımdan ya. cıkmadı bi firma industry giant tadında oyun yapacak :) pff zorla c:'ye kurması cok sınır ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 gog oyunlarını istediğin yere kurabiliyosun, sen yetememişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 cok biliosun da industry giant 2 gog oyunu degıl. yazdık yukarı koskoca gamersgate. @gangren, win7x64'de calıstı abi ig2-gold sorunsuz, bi tek oyunun folderına save diye klasor acmak gerekiyor savelerin calısması icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Gangren said: IG2 nasıl çalışıyor, söylesene deneyince :p ÇOK sevdiğim oyundur warezbb'de gog oyunu istemişsin ulan utanmaz, ha onu biliyosam ben napıyordum orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar