ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 biraz önce wooper ve yanında acı soslu patatesler yedim geldim eve.bu tadı hiç bişiye değişmem kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Çokakıllıadam said: Abi yiyin kaç kere geliceksiniz dünyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mr_Hand said: edit: ayrıca her yemekten sora böle yaparsanız zamanla mide daha az asit salgılamaya başlar, ihtiyaç haline gelir soda vs. gibi içecekler. çok doğru bi noktaya kafa atmışsın :) bi arkadaşım var yemekten sonra soda içmezse patlıyor. dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 xunn said: Selam. Double whooper yiyorum paso, hala 55 kilo. Dikkat et. Ben de böyle diyodum, kilo almıyorum diyodum. Sonra olan oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 selam naber. her öğün triple whooper yiyorum 65 kiloluk kaslı bir vücudum var ve hiç bozulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar