yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 owned/pawned olayı şeyden geliyomuş, wow'da (wowdan anlamam) bilmemne esnasında (savaş mıdır artık ne deniyosa xD) adamın biri owned yerine O'nun yanındaki P'ye basmış ve pwned yazmış. bişeyler bişeyler olmuş gülmüşler etmişler yayılmış falan öyle bi hikayesi vardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 peki bu parantez içindeki harflerin olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de pwned ı şey olarak biliyorum. bi oyunda ki büyük ihtimalle warcraft; kanla owned yazılıyomuş duvar gibi bi yere.O'nun kanları akarak o harfini p ye çevirmiş falan fiskos. bi yerde okumuştum böyle bişi. edit:bu kanla owned yazılma hödösü videoda oluyo.aralardaki videolarda falan olabilir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cyn said: ftw = for the win pwnd = pawned pwnd pawned deil sağlam atmışsın. pwn kelimesi own dan geliyo o ile p yanyana olunca zamanla typolarla o kelime oluştu. Edit : FromTheHell inkide olabilir bilmiyorum ama o ile p yanyana işte typo gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pwned olayının hikayesini şurdan duymuştum http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=5226973 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ia7ted67qwdasdadygufqwtduasdasdaaaaaaaaaa ornege gel: http://img131.imageshack.us/img131/3508/boom8fo8ne2fj17kl8aj.gif eksiden alinti cons ordaki sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 akp: partisi anladınız siz fldğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 fede said: peki bu parantez içindeki harflerin olayı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 (9) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Killer said: akp: partisi anladınız siz fldğ ek$i'de vardı elemanın biri demiş böyle altına da (bkz. bu memlekette g0te g0t denir) yazmış pek hoştu, hangi başlıktı hatırlamıyorum başlıkla da pek uyuşuyodu gülmüştüm epey.,. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yav said: owned/pawned olayı şeyden geliyomuş, wow'da (wowdan anlamam) bilmemne esnasında (savaş mıdır artık ne deniyosa xD) adamın biri owned yerine O'nun yanındaki P'ye basmış ve pwned yazmış. bişeyler bişeyler olmuş gülmüşler etmişler yayılmış falan öyle bi hikayesi vardı :P adamlar ossursa o da yayılacak her yere herhalde. ne garip bu yabancılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bizde onlarin ozentisiyiz iste ne guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 türkçe harf kullanmayıp özentiyiz diye artistlik yapmak da iyimiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yav said: owned/pawned olayı şeyden geliyomuş, wow'da (wowdan anlamam) bilmemne esnasında (savaş mıdır artık ne deniyosa xD) adamın biri owned yerine O'nun yanındaki P'ye basmış ve pwned yazmış. bişeyler bişeyler olmuş gülmüşler etmişler yayılmış falan öyle bi hikayesi vardı :P Kısaltmaların hiçbiri wow dan çıkmadı, wowboiler ilk defa orda gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 auhauha kendi çapında ufak bi fail :D ama harbiden bu konularda çok fazla özentilik yapıyoruz. adamlar ne bok yese "yabacılar yaptığına göre vardır bi olayı ben de yapayım" mantığı var sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oper said: adamlar ossursa o da yayılacak her yere herhalde. ne garip bu yabancılar. e tabi abi, difüzyon diye bişey var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bsg vardı bi aralar ona nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 gtfo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 stfg = search the fucking google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bsgçkg var asıl ehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 aslında asdf var, asdf = amazingly stupid dumb fucker. evet terbiyesizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ulan basit bi soruydy ne hit almış ya. ölüyorum her cevabınız için bi dakka fazla yaşıcm desem bu kadar cevap olmazdı ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar