screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kimi kısa sacla cok s.kko olur (Bknz. ben) of uzunla kısa arasıyken goze girer falan o saclar anlına batar yakar of gecmise dondum bi an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 zaten eylülde kestircen. bence şimdiden kestirki, okul açılmadan önce kestirdiğindeki o kabak halinle okula gitmiş olma. aynı hatayı lise hayatım boyunca yaptım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 screwy said: kimi kısa sacla cok s.kko olur (Bknz. ben) of uzunla kısa arasıyken goze girer falan o saclar anlına batar yakar of gecmise dondum bi an.. ayrıca fena sivilce yapar. karizma takılcam diye kaşa kadar gelen saçını alnına yapıştıran gençler. siz kaybedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 papaz dönemi diye tabir ettiğimiz, birçok gencin bu dönemin buhranı içinde can vererek yolun yarısında saçlarını berbere giderek "abi kafana göre kes" diyip, ikilemler içerisinde yaşlandıkları dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://site.mynet.com/attractivegirl16/mynet_resimlerim/superbatu_1_.jpg şöyle kurtarılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kurtaramamış tam. yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 daha nasıl kurtarsın. haşa allah değil tam da bildiğin semi-god a bağlamış herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 karpuzseven said: http://site.mynet.com/attractivegirl16/mynet_resimlerim/superbatu_1_.jpg şöyle kurtarılabilinir. bu pek kurtulmamış lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ben farklı fotoğrafa mı bakıyorum. saçların 30 teli toplanıp neden farklı taraflara gidiyo. saçlarda bi birlik yok. ha bence olmamış tabi, başkası için olmuş olabilir. öznel bişey sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 -Cleglaw- said: karpuzseven said: http://site.mynet.com/attractivegirl16/mynet_resimlerim/superbatu_1_.jpg şöyle kurtarılabilinir. bu pek kurtulmamış lol ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 benim merak ettiğim banyodan çıktıktan sora tekrar bu hale nası geliyo o saç. Jöle kullanıyosan geçmiş olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xenocide said: benim merak ettiğim banyodan çıktıktan sora tekrar bu hale nası geliyo o saç. Jöle kullanıyosan geçmiş olsun şimdiden. asd jöle kullanmam kullanirsam köpük kullaniyorum acil bi yere gidiceksem ama burda doğal hali asdasdf kendi kendine bu şekle geliyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 aha yeni hali ps:emo değilim anlayin asdad saçlarim böyle + orda 2 günlük uykusuzluğun verdi yorgunluk var ondan böyle emo gibi durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 saçın "ne uzun ne kısa" denen döneminde zaten istesendeee istemesende emo oluyosun. laflarıda yiyosun patır patır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xenocide said: saçın "ne uzun ne kısa" denen döneminde zaten istesendeee istemesende emo oluyosun. laflarıda yiyosun patır patır. o zmn leave britney alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xenocide said: saçın "ne uzun ne kısa" denen döneminde zaten istesendeee istemesende emo oluyosun. laflarıda yiyosun patır patır. Doğru, katılıyorum. Hele ki uzatmaya niyetli olup da o uzun kısa arası bişi kaldıysa en iğrenç dönem o oluo. Benim saçlara mesela 15 aydır makas değmedi. Kırıklarını aldırsan daha çabuk uzar dediler ama ben berberlere güvenemiyorum maalesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xaenin said: Liseliysen kestireceksin illa ki. Uzun saç bence güzel bişey değil zaten erkekte, bakmak lazım uzun saça. wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 15 gün sonra kestiricem gg (lise >-< ) üniversitede artik yollarim süper emo fotolarimi asfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar