Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarin uzun/kisa arasi bişey olmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
screwy said:
kimi kısa sacla cok s.kko olur (Bknz. ben)
of uzunla kısa arasıyken goze girer falan o saclar anlına batar yakar of gecmise dondum bi an..

ayrıca fena sivilce yapar.

karizma takılcam diye kaşa kadar gelen saçını alnına yapıştıran gençler. siz kaybedersiniz.
Mesaj tarihi:
papaz dönemi diye tabir ettiğimiz, birçok gencin bu dönemin buhranı içinde can vererek yolun yarısında saçlarını berbere giderek "abi kafana göre kes" diyip, ikilemler içerisinde yaşlandıkları dönem
Mesaj tarihi:
ben farklı fotoğrafa mı bakıyorum. saçların 30 teli toplanıp neden farklı taraflara gidiyo. saçlarda bi birlik yok. ha bence olmamış tabi, başkası için olmuş olabilir. öznel bişey sonuçta
Mesaj tarihi:
-Cleglaw- said:
karpuzseven said:
http://site.mynet.com/attractivegirl16/mynet_resimlerim/superbatu_1_.jpg

şöyle kurtarılabilinir.

bu pek kurtulmamış lol

ahah
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
benim merak ettiğim banyodan çıktıktan sora tekrar bu hale nası geliyo o saç. Jöle kullanıyosan geçmiş olsun şimdiden.

asd jöle kullanmam kullanirsam köpük kullaniyorum acil bi yere gidiceksem ama burda doğal hali asdasdf kendi kendine bu şekle geliyor bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Xenocide said:
saçın "ne uzun ne kısa" denen döneminde zaten istesendeee istemesende emo oluyosun. laflarıda yiyosun patır patır.

Doğru, katılıyorum.

Hele ki uzatmaya niyetli olup da o uzun kısa arası bişi kaldıysa en iğrenç dönem o oluo. Benim saçlara mesela 15 aydır makas değmedi. Kırıklarını aldırsan daha çabuk uzar dediler ama ben berberlere güvenemiyorum maalesef :D
  • Yeni Oluştur...