Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hani o kritik nokta vardir genelde okulda vb. yerde saçlari kestirenlerin yazin saçlari uzar.Güzeldir hoştur.Ama belli bir süre sonra bakarsinizki ne kisadir ne uzundur ortasi bişey olmuştur her gün uraşmak zor gelir.Biraz daha uzasa bişeye benzicektir ama o kadar uzatmaya da zaman yoktur.Kestirsen yine o kisa saçli herif olcaksindir.Bu gibi durumlarda ne yapilmali ? Berber fobisi var bende gidince çok kisaltir diye tirsiyorum aslinda şöyle favorileri fln bi şekle sokturtsam iyi olucak ama zzz Önerilerinizi bekliyorum.dsfsf ps: Resim tiraş olmuş halimdir dsfsdf Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Niye uzatmaya zaman yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu sıralar Saçlarin uzun/kisa arasi bişey olmasi out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Niye uzatmaya zaman yok? 2 ay sonra lise hayati devam zzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 doğaldır, saç direk olarak uzamadığı için öyle bi ara dönem olur. aslında şu anda da gayet hoş. ama sanırım uzun, daha da uzun istiyosun. o da olur, sabır vr bakım lazım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Lise sux, unv yonetir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sir Clexcier said: Xaenin said: Niye uzatmaya zaman yok? 2 ay sonra lise hayati devam zzz O zaman resim traş olmuş halin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Sir Clexcier said: Xaenin said: Niye uzatmaya zaman yok? 2 ay sonra lise hayati devam zzz O zaman resim traş olmuş halin değil. sakal / bıyık tiraşi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BoDrUmLu said: Lise sux, unv yonetir :P ne yonetmesi beaaa .. bile kor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sir olamamışsın daha. ya uzat ya kestir sir ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 peki +1 diyorum ama bne aynı durumdayım ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 moriQ said: sir olamamışsın daha. ya uzat ya kestir sir ol. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Liseliysen kestireceksin illa ki. Uzun saç bence güzel bişey değil zaten erkekte, bakmak lazım uzun saça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Liseliysen kestireceksin illa ki. Uzun saç bence güzel bişey değil zaten erkekte, bakmak lazım uzun saça. oh yes +1 berbere gidip direk 3 numaraya wurdurmak ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Saçı uzatıp napıyorsunuz? İçinizdeki bastırılmış dişiliği mi betimliyorsunuz? Bırakın bu işleri, olan var olmayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 3 numara Ne kurutma derdi var Ne de tarama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Pyro said: Saçı uzatıp napıyorsunuz? İçinizdeki bastırılmış dişiliği mi betimliyorsunuz? Bırakın bu işleri, olan var olmayan var. Kıyamam ya =/ Yakışıyorsa kısacık yaptır saçları evet, ben hep öyle yapıyorum çok rahat oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 i see bald people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Pyro said: Saçı uzatıp napıyorsunuz? İçinizdeki bastırılmış dişiliği mi betimliyorsunuz? Bırakın bu işleri, olan var olmayan var. Abi ne alakasi var benim kafa büyük kisa kestirince kabak gibi bişey oluyorum uzatip düz yapinca gayet normal duruyor asds dişilikle alakasi yok >-< ama okul acilinca 3 numara ftw dfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yok, kel o. O yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 uzatanlara bişey demek istemiyorumda yaz okulunda görüyorum bazı tipler böyle uzatmış saçları yıkamamışta yağlı yağlı saçlarla maho gibi gezen tipler. arkadaş yıkamayacaksan saçlarınızı, bitli bitli gezecekseniz uzatmayın şu saçlarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xo said: i see bald people. ahahahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 MacLeod said: uzatanlara bişey demek istemiyorumda yaz okulunda görüyorum bazı tipler böyle uzatmış saçları yıkamamışta yağlı yağlı saçlarla maho gibi gezen tipler. arkadaş yıkamayacaksan saçlarınızı, bitli bitli gezecekseniz uzatmayın şu saçlarınızı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 saçını mahalle berberine emanet edersen kalimdor esnafı modeli yapıverir, yanlardan traş falan, ağlarsın. istediğin model kessin istiyorsan kıyacaksın paraya düzgün yerde kestireceksin. ya da benim gibi annene kestireceksin saçlarını, kadın bir deneyim olacak mı dedi, 5 senedir kesiyor benimkileri efsane direk. trilyonlarca para cebimizde kaldı rox! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kel değilim henüz Kaan. Ben senin sütçü bıyığın ile dalga geçiyorum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar