Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarin uzun/kisa arasi bişey olmasi

Sir Clexcier

Öne çıkan mesajlar

Hani o kritik nokta vardir genelde okulda vb. yerde saçlari kestirenlerin yazin saçlari uzar.Güzeldir hoştur.Ama belli bir süre sonra bakarsinizki ne kisadir ne uzundur ortasi bişey olmuştur her gün uraşmak zor gelir.Biraz daha uzasa bişeye benzicektir ama o kadar uzatmaya da zaman yoktur.Kestirsen yine o kisa saçli herif olcaksindir.Bu gibi durumlarda ne yapilmali ?
Berber fobisi var bende gidince çok kisaltir diye tirsiyorum aslinda şöyle favorileri fln bi şekle sokturtsam iyi olucak ama zzz
Önerilerinizi bekliyorum.dsfsf

ps: Resim tiraş olmuş halimdir dsfsdf

Attached files
Sosyal ağlarda paylaş

Pyro said:
Saçı uzatıp napıyorsunuz? İçinizdeki bastırılmış dişiliği mi betimliyorsunuz? Bırakın bu işleri, olan var olmayan var.

Abi ne alakasi var benim kafa büyük kisa kestirince kabak gibi bişey oluyorum uzatip düz yapinca gayet normal duruyor asds dişilikle alakasi yok >-<
ama okul acilinca 3 numara ftw dfgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

saçını mahalle berberine emanet edersen kalimdor esnafı modeli yapıverir, yanlardan traş falan, ağlarsın. istediğin model kessin istiyorsan kıyacaksın paraya düzgün yerde kestireceksin. ya da benim gibi annene kestireceksin saçlarını, kadın bir deneyim olacak mı dedi, 5 senedir kesiyor benimkileri efsane direk. trilyonlarca para cebimizde kaldı rox!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...