Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Selam simdi ben bugün 1 koşu gittim aldım oyunu class seçiminde baya takıldım forumdaki bütün classları okudum ve biraz sorusturdum class yogunluklarını oyundaki barbar ve assas özellikle cogunlukta diorlar ben melee dps arıyorum yada warlock tarzı bişeyde olabilir necromancer vardı bi ama arkadas diyo necromancer deli kasıyor bilgisayarda falan filan (süper bir sistemim yok ama aoc calıstırır) barbar guardian ve conquerer varmıs warrior tarzı olarak simdi benim sorularım: Barbar mı daha iyi dir conquerermu? Grp bulmak cok fazla zormu barbar ile ve conquerer la nasıl ? Assassini kafandan saymıorum zaten arkadas diyor 1 shotlıyan falan bi class ama 100 kişiden 80 i asas.. Caster dps olarak en güçlü sınıf hangisidir? Genelde daha çok hangi classlar aranıyor dungeonlar için ? sanırım 100 kişi acmıstır böyle konu ama neyse işe :P
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ilginçtir AoCda healerlar populasyonu daha fazla. Herhalde millet PvE de kurabiyeleri kaçırmamak için healer classlara yüklendi içgüdüsel olarak. ToS ve PoM epey oturmuş classlar. Assasin'e hiç bulaşma derim, en buglı ve tokat yiyn class durumunda şu an. Spellcaster classlar fena değil dediğim gibi. ranger single dps class PvP de epey iyi destek verebiliyor özellikle trackingle BK savaşlarında Ventrilo'dan guilde düşmanın konumunu verebiliyorsun. Hatta stealth modda takılanları bile track edebiliyorsun ama onun dışında bazı comboları ve feat özellikleri buglı hala.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Assasin en az oynanan 2 classtan biri. Assasin en az oynanmak istenen 2 classtan biri. Assasin en underpowered class. Forumlardaki bir kullanıcının baya katılımcıyla yaptığı anket sonucu çıkan notlardan biri.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Absolut sana çok imreniyorum ya, ben de senin yaşına gelince hala oyun oynuyor olmak istiyorum =)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Zor bişi değil. Anlayışlı bir eş, anlayışlı bir eş ve son olarak anlayışlı bir eş.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 =) =) bırak anlayışlısını, biz eş bile bulamadık :P yengeye selamlar hürmetler burdan =)
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 class seçmen oyundan alacağın zevke ve oyunu oynayış tarzına bağlı. Rogue class olmak gayet zevkli ama avantajlarını kullanabilirsen tabiiki. eu forumlarında tüm class lar ağlıyorlar ama kaya makas kağıt her mmorpg de olduğu gibi burada da geçerli, tabi herşey oturmamış ve oturmayacakta.. grup bulmakta hiçbir class ın zorlanacağına inanmıyorum, her class ın extra özelliği var ama mesela guardian tankınız varsa 6 kişilik party ye conquerer ne çok işe yarar onu bilemiyorum tabi, onun yerine daha iyi bir dps alınabilir... bence endişe edeceğin konu eğer hardcore gamer isen yani haftada 6 akşam raid lere gidip pve nin dibine vuracam, diğer mmolarda da vuruyordum diyorsan class seçiminden çok bir an önce lvl 80 olup iyi bir guild bulmandır kendine.
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ayrıca barbar mi iyi conq mu diye birşey yok, rolleri farklı, biri hybrit class diğeri pure dps, conq daha dayanıklı ama grind de barbar 2 mobu kesene kadar conq anca 1 tanesini kesiyor (single target), conq un party buff lar ıvar + formasyon buff ları + combat res....
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 abzo o mesajı senin hanımda bilgisayarın yanındaykenmi attın :P
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hehe yok yanımda değil ama ayda yılda bazen girip buraları okuyor. Ne olur ne olmaz :)
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 pom-tos şu an hile niteliğinde denecek kadar iyiler, nerf'lenmeleri bekleniyor bear shaman az damage ama en iyi healer, üstelik zaten melee olduğu için tank'ın falan yanında durup heal'layabiliyor. pom-tos gibi arkada durması gibi bir dezavantajı yok guardian, ölümsüz gibi birşey, ama karşıdakini de öldürmesi çok zor oluyor genelde (hem pve hem pvp için geçerli) demonologist en iyi ranged dps hox oyundaki en iyi melee dps ama cloth giydiği için zorlanıyor barbar oturmuş bir class herşeyiyle ve gayet iyi assassin ise resmen oynayanlar ağlıyolar. çok kötü şu anda necro, dark templar ve conq hakkında da pek bir bilgim yok
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Assasin PvEde en iyi DPS rangerle beraber ama solo pve ve pvpde zayıf baya.
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tos u bimiyorum sadece lvl 7 ye kadar oynadım :) ama bildiğim bir şey var oda POM başta overpowered damgasını yedi yiyiş o yiyiş. şimdi burda ayrılması gereken şey pvp ve pve ,pve de pom çoklu mob çekerek iyi grind yapabiliyor (ama eskisi kadar yani o ilk cıkan videolardaki gibi değil çünkü repulse çok ciddi biçimde nerflendi), pvp de ise bu class ın kesinlikle overpowered bir durumu yok var diyen varsa furry sunucusundayım buluşup yaptığım dps nin ne kadar acınası oldğunu gösteririm, karşılıklı dps denemesi yapabiliriz, bütün timerlı featlerinizi ve spellerinizi kullansanız bile burst damage diye bir şey yok ama 3 kişi bir anda tepenize binerse timerlı spell yada featlerini kullanarak çok rahat kaçabilirsiniz.
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 mele char açma 80 barbarım var biraktim necro kasıyorum
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Absolut said: Zor bişi değil. Anlayışlı bir eş, anlayışlı bir eş ve son olarak anlayışlı bir eş. Geçeceksin hocam onu, anlayışlı eş diye bir şey yok benim için. Benim eşim için kim oynayacak kim kızla ilgilenecek kavgası var hehe. Yoksa oda benim gibi oyuncu olmasa (ki ilk zamanlar değildi, alıştırana kadar çok ter döktüm) sürekli laf yemek var, sürekli ödün vermek var, sürekli gönül almak var. Ama oda oynayınca ancak iyi bilgisayar kötü bilgisayar paylaşma kavgası oluyor :D.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Absolut said: Assasin PvEde en iyi DPS rangerle beraber ama solo pve ve pvpde zayıf baya. ranger pek bilgim yok ama assassin single target'a en iyi dps. çünkü bir kaç target oldu mu hox kesinlikle daha çok dps koyuyo onu biliyorum. bi de tabi hox pvp ve pve'de assassin kadar zayıf değil.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Forme said: mele char açma 80 barbarım var biraktim necro kasıyorum ne seviyorsan onu aç derim. pvp'de şu anda demonologist, pom ve tos çok avantajlı. ranger için 30'dan sonra çok kötüleşiyor diyorlar. bu ranged karakterler sonuça öyle veya böyle melee'yi yanlarına yaklaştırmayıp öldürüyorlar yavaş yavaş. melee yanlarına yaklaşsa da CC spell'lerinin timer'ları dolana kadar sağa sola zıplıyorlar ve melee'ler combolarını oturtamıyor. combo olayı gayet hoşuma gidiyor ama pvp'de zorluyor alışana kadar, inşallah balans için ranged class'lere de combo koyarlar diyorum.
sardius Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 necroyu kim akıl verdi sana adamım?:) necroda son nerften sonra cok ciddi dps kaybetti. e biraz düşününce gerçi insan mantıklı buluyor. kendimden 3-4 lvl yüksek moblarda 7-8 chain kill yapıyordum:p ama su anda olması gerekenden düşük dps si. şu an için lvl 80 blood arcanist petlerim benim en güçlü büyülerimden daha fazla dmg veriyor. ama pvp de ne kadar kullanışlıdır bilemem. sonuc olarak pet dps si ve kendi dps nizi eklleyince necroya orta halli bir dps sınıfı diyebiliriz:)ancak defans berbat durumda caster dahi olsanız bu kadar kolay serilmemeli bir class :)
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 necro > all melee char hatta 2 vs 1 bile alır
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 conqueror a taktim kafayı yaa :S
Forme Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 conqueror la bir healer yada caster a raslarsan seni maymun ediyor
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Forme said: necro > all melee char hatta 2 vs 1 bile alır o kadar kolay değil be. moblar bile direk girince necroya kolay öldürüyor. ama yani etrafında 9 tane pet i olan necroya ulaşmakta kolay değil.
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Her Kararsiz uye hangi class'i secicem, alayim mi? Birakayim mi? Aksama ne giysem? diye baslik acarsa kimse aradigini bulmaz bu forumda.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 frp de ne seçiyosan oyunda da onu seçersin aslında. çünkü sevdiğin class odur diye düşünüyorum ben. ben öyle büyü müyü oo kasamam der hep barbar olurdum. ilk karekterim druiddi. burda da conqueror :D
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Absolut said: Zor bişi değil. Anlayışlı bir eş, anlayışlı bir eş ve son olarak anlayışlı bir eş. arama motorumuzda aracanak kelime angelina, aranacak yazar absolout yapsa anlayıştan eser kalıcakmı merak ediyorum :)
Öne çıkan mesajlar