Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Geçen hafta itibariyle 40 milyon skil puanını aşmış bulunuyorum vatana millete hayırlı olsun Total Skillpoints : 40'761'019 Total Skills : 172 Skills on level 0: 9 ( 5.2 % ) Skills on level 1: 33 ( 19.2 % ) Skills on level 2: 18 ( 10.5 % ) Skills on level 3: 17 ( 9.9 % ) Skills on level 4: 44 ( 25.6 % ) Skills on level 5: 51 ( 29.7 % ) Bu arada yeni bir site buldum belki bileniniz de vardır http://www.eve-commander.com/index.cfm Eğer full API Key verirseniz oyuna girmeden bütün gemilerinizin nerede olduğunu, hangi fittingde olduğunu (ki bu özellik oyunda yok) hangi istasyonda ne kadar malınız olduğunu ve bilimum güzel özelliği içinde barındırıyor faideli bir eser benim hoşuma gitti. (Durumum felaket tüm galaksiye yayılmış durumdayım) Bu arada yeni üye kazandıranlara adam başı 1 milyon isk veriyorlar haberiniz ola. Siz de 1 hafta daha uzun kullanıyorsunuz programı. Tek yapmanız gereken partner kodumu gerekli yere yazmak (Benimki dr816309 sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ama yanlis bilmiosam full api keyi kullanmak sakat ccp uyariyo guvenmediginiz kimseye wermeyin diye. Ama denenebilir tabi. Ben onun ne ise yaradigini bile cozemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aramıza hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Hosgeldin fazla bi fark yok bastan soliim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 oyunun güzelliğide orda zaten :) 10mil SP'li biri 40mil'splini birini tokatlayabilir ya da aynı zevki alabilir oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Sorma benim zevkim 20Mden sonra kaçmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 en guzel yani hangi gemiye binsem yada nasil fitlesem o sigmiyor bu tasiyor diye kaygilar yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 60milyona geldiginde görüselim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Moss said: en guzel yani hangi gemiye binsem yada nasil fitlesem o sigmiyor bu tasiyor diye kaygilar yok =) o kaygılar HER ZAMAN var, sen merak etme. Zaten bir süre sonra fitting manyaklığı yüzünden oyuna giriyorsun, değişik değişik fitingler deniyosun tamam bu süper oldu diyip gemiyle hiçbir aksiyona giremeden oyundan çıkyosun. Sonra girip tekrar fitting denemeleri falan da filan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Vay be bende aşmışım. Yeni hedef 50 M. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 40 milyon skill puanı ne kadar sürede yapılır ? gerçi değişir tabi ama mesela yapan arkadaşlar ne kadar sürede yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ayda 1.3m sp gibi düşün eğer güzel ayarladıysan statlarını 40m sp için yaklaşık 2.5yıl fln lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 2yildan asagi olmasi baya zor. Ama baslar baslamaz learningleri full 5 yaparsa +5likte implant takip hic cikarmazsa 1 yil 11 ay gibi bi surede oluyo. Ama genelinde 2 yil 2ayi gectikten sonra 40mye ulasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Hmmm 2 dk once 40 milyon spyi gecmis bulunuyorum darisi diger arkadaslara oyuna yeni baslayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar