Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serdar Ortaç

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,
Serdar ortaçın yeni albumu çıktı.
Bi önceki albumu de çok guzeldi.
Şarkılar gene bomba bence.
Bu adam her yaza damga vuruyor =)
Çok kalite şarkılar yapıyor bence. Siz ne düşünüyorsunuz.??
Mesaj tarihi:
yeni albümde de hakikatten iyi şarkılar var.. serdar ortaç ın sadece kendi albümündeki değil başkalarının albümüne verdiği şarkılar da çok iyi olup yaza damgasını vuruyor..bu adam bu işi biliyor bence (tu)
Mesaj tarihi:
tuvalette doğal ihtiyacını karşılarken söz ve beste yazan ender sanatçı(!)larımızdan, en azından ben öyle düşünüyorum. müzik zevk meselesidir tabi ama hakkaten bu adamın albümünü alıp dinleyen bi kesim var toplumda :) hepsi birbirinin aynı şarkılar sözler marş gibi fabrika çıkışı falan. yazık.
Mesaj tarihi:
ben yerli pop dinlemem hatta yerli müzik bile nadir dinlerim. yavuz çetin, şebnem ferah, hayko cepkin, sezen aksu (dinlemem ama büyük sanatçıdır), sertab erener. uzar gider bu liste ama serdar ortaç asla yer alamaz. sori.
Mesaj tarihi:
demek ki bize de kendimizden geçirtip, yırtınmamıza sebep olacak kalitede gelmiyor müziği adamın. zevkler ve renkler diyerek çıkmak istiyorum işin içinden.
Mesaj tarihi:
adam milyon tane birbirinin aynısı şarkı yapıyo vallahi takdir ediyorum.
"kopartan müzik"lerden anlamıyorum ben pek galiba o yüzden gelmiyin üstüme x)
Mesaj tarihi:
Serdar Ortac Tarkan denen zibidinin yaninda bildigin blues jazz sarkicisidir. Evet adam ayni muizigi ayni sozu basip farkli sarki uretiyo haklisiniz, ama adam satiyo mu ? guzel oluyo mu? evet
o zaman adam basarilidir
  • Yeni Oluştur...