BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Merhaba arkadaşlar, Serdar ortaçın yeni albumu çıktı. Bi önceki albumu de çok guzeldi. Şarkılar gene bomba bence. Bu adam her yaza damga vuruyor =) Çok kalite şarkılar yapıyor bence. Siz ne düşünüyorsunuz.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bir klibinde mankenin göbeğinde zeytin yemişti. O hareketten beri Serdar favorim! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Karabiberim miydi o klip =) mankenin gobeğinden zehir olsa içilir =) işini bilio serdar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Karabiberim miydi o klip =) mankenin gobeğinden zehir olsa içilir =) işini bilio serdar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ebru Gündeş ile arasındaki ilişki bittiği için benim içinde serdar bitmiştir.Onlar petibör le çay gibiydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yeni albümde de hakikatten iyi şarkılar var.. serdar ortaç ın sadece kendi albümündeki değil başkalarının albümüne verdiği şarkılar da çok iyi olup yaza damgasını vuruyor..bu adam bu işi biliyor bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ebru gundeş serdara gore degil bence. Ayrılmalaı isabet oldu. Serdar zaten çapkın adam. O huyunu da tutuyorum, 3 kızı aynı anda idare ediyo =) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 SERDAR TURKIYENIN MAYKIL CEKSINIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Serdar Ortaç zamanında abimiş.Yargılanmış ondan dolayıda.Oda gün bu gün.Böyle değişik olmuş. Not: Asparagas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 türk popuna damga vuruyor bir şekilde naparsa yapsın evet. AMA BANA UZAK OLMAK KAYDIYLA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nedeen?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 tuvalette doğal ihtiyacını karşılarken söz ve beste yazan ender sanatçı(!)larımızdan, en azından ben öyle düşünüyorum. müzik zevk meselesidir tabi ama hakkaten bu adamın albümünü alıp dinleyen bi kesim var toplumda :) hepsi birbirinin aynı şarkılar sözler marş gibi fabrika çıkışı falan. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Var tabi, kalite şarkılar. sen kimi öneriyosun türkiyeden kingpin?? kimi dinliyosun?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben yerli pop dinlemem hatta yerli müzik bile nadir dinlerim. yavuz çetin, şebnem ferah, hayko cepkin, sezen aksu (dinlemem ama büyük sanatçıdır), sertab erener. uzar gider bu liste ama serdar ortaç asla yer alamaz. sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Diediklerine lafım yok da, onların hiç bi şarkısı çalmaz kılaplarda serdar coşturur kopartır kendinden geçirir geceyi ateşler hatta fişşekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 demek ki bize de kendimizden geçirtip, yırtınmamıza sebep olacak kalitede gelmiyor müziği adamın. zevkler ve renkler diyerek çıkmak istiyorum işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BoDrUmLu said: Var tabi, kalite şarkılar. sen kimi öneriyosun türkiyeden kingpin?? kimi dinliyosun?? Cevap ver Kingpin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben cevap veriim mi? kimse!? sdf aslında bir iki parça dinliyorum bazılarından o kadar. edit: tabii bununla alakesi yok allaha şükür dinlediklerimin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 adam milyon tane birbirinin aynısı şarkı yapıyo vallahi takdir ediyorum. "kopartan müzik"lerden anlamıyorum ben pek galiba o yüzden gelmiyin üstüme x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 siz kılaptan hoşlanmıyosunuz herhalde =) orhancı mıyız babalar? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yaşar dinleyiniz dinlettiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Serdar Ortac Tarkan denen zibidinin yaninda bildigin blues jazz sarkicisidir. Evet adam ayni muizigi ayni sozu basip farkli sarki uretiyo haklisiniz, ama adam satiyo mu ? guzel oluyo mu? evet o zaman adam basarilidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 serdar ortaç iyidir. alkollüyken iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bence tarkan artık eskisi gibi iyi değil. atasozleri ve deyimler ansiklopedisi gibi şarkıları. Sözler çok kotu bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 serdar ortaç kim lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar