-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Özür dilerim uzun süre önce gereksiz bi nedenden Pazar Yeri'nden banlandığım için buraya açıyorum taşınırsa sevinirim =) 1. Elimde Death Note serisinin 1.-2.-3. ciltleri bulunmaktadır.Hepsi tertemizdir yanlızca bir kez okunmuştur çok fazla açıp esnetilmemiştir bile =P.Tanesini 20ytl den getirtebiliyorsunuz.Ben 3ünü birden izmir içi elden 45ytl ye vermeyi düşünüyorum. 2.Ruroini Kensinin yapımcısından Buso Renkin adlı manganın ilk cildi bulunmaktadır.Onuda tek oldugu için 10-15ytl ye veririm. 3.Arka Bahçe yayınlarının eskiden yayınladıgı Daredevil serilerinin hepsi cilt olarak vardır.Toplam 3 kitap ve birde filmine paralel olan kitap.Bunları 15 ytl civarına bulabiliyosunuz tanesini.Hepsini 40 ytl ye fln veririm. Pazarlık yapılabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 selam. ben buradan geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 şu adamın banını açar mısınız? garbage'a spamlıyo uplayın uplayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ahahaha cok sağlam bi pazarlama tekniği yalnız garbıçın bütün apaçilerini buraya gönderdi sadfsadfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 konu 2008 de acılmış, adam hâlâ banlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Temiz çizgi roman nedir Yabışık sayfa yok mu demek şimdi anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 kırıstırılmamıs kenarları hasat olmamıs cizgiroman iste mint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Uppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar