Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elmas gezegen

Popeye

Öne çıkan mesajlar

hayıR! PAticik satılmaZ! Kediye sordum "satmıyoruz" dedi..Satmıycakmış,satsaydı ben alacaktım...

Pop pm ine baksana satış için antlaşma yapalım,gel ikimiz satalım kediyede "satamadım abi almadılar" dersin..Ben %75ini veririm sana..bırak mekiği felam..Oraya gidene kadar yaşlanırız hem..Paralarla mayamide ev alah yada öroya yatıralım..Uyusun,büyüsün..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Shimano XTR...Key to burn,let's ride together...
Sosyal ağlarda paylaş

desenize ilerde elmasın da değeri kalmıcak :)[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sıradan bir haberi bu kadar poh pohlayan görüşler sunmak...
Marsta su bulundu deniyordu...Yani bilemiyorum zaman neler göstericek...

L*S*D güzel değişik bir bakış açısı ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

Oraya gidene kadar güneşte o hale döner gidenlerde mal olur direk. Sonra geri dönerler (tabi bunlar drow veya elf gibi bişiler ölmüyolar :P) millet ölmüş güneş yok bunlar yine mal olur :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Bir uzay mekiği 20000 ile 35000 km/h arasında hız yapabiliyor.
hemen hesaplayın uzay mekiği ile ne kadar zamanda gidileceğini.Ben uzay mekiğimizi biraz daha geliştireyim 40000km/h gitsin.
(300000*7200)*24*365*50/40000=23652000000saat=985500000gün=2700000yıl=27000 ASIR

Kolay gelsin[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum.
Sì man i yulman nin enquantuva?

expn.go.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi peki bu gezegeni nasıl bulmışlar?

oturup matematik formulleriyle evrendeki yıldızların felan yerlerini bulduklarını duydum da, 50 ışık yılı ötedeki gezegen? elmas olduğunu anlamaları?

hyperjump upgradei yapmak lazım gemiye..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu elmas olayıyla ilglenenlere arthur c clark ın
space odyssey - uzay efsaneleri
sersini okumayı öneririm aslında bu elmas gezegen olayı son 2 kitapta ama öncesini bilmeden son iki kitabı anlamazsınız

yine de bir hint :: bir elmas dağı europaya düşerse ne olur sorusunu bir düşünün bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

O gezegen belki orada yoktur
50 yıl öncesini görüyoruz
Belki uzaylılar hacılamıştır bile:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah
Bir topic açılıyor
Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz!
Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...