Popeye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 kediyle paticigi satıp uzay gemisi alıcaz artık zenginiz BBC Hürriyet[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Lucy in the Sky with Diamonds aferin güzel isim bulmuşlar[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Lucy in the sky with diamonds aslında çok ilginç bir şarkıdır, o şarkıyı Arthur C Clark'ın Uzay efsanesi sersine ithafen yaptıklarından kuşkularınırım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 lol wendigo, helal ne diyeyim =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 wendigo deişik bir noktaya dikkat etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ben LSD den bişi anlamadım da biri aydınlatırsa :)[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Tamamen elmastan oluşan bir gezegen bulmak için gerekli hammadde LSD lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 hayıR! PAticik satılmaZ! Kediye sordum "satmıyoruz" dedi..Satmıycakmış,satsaydı ben alacaktım... Pop pm ine baksana satış için antlaşma yapalım,gel ikimiz satalım kediyede "satamadım abi almadılar" dersin..Ben %75ini veririm sana..bırak mekiği felam..Oraya gidene kadar yaşlanırız hem..Paralarla mayamide ev alah yada öroya yatıralım..Uyusun,büyüsün..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Shimano XTR...Key to burn,let's ride together... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 desenize ilerde elmasın da değeri kalmıcak :)[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Eee ne bekliyoruz...[signature][hline]Siz kendiniz için, Bizde sizin için buradayız. Mix Online Gaming Community www.mix.gen.tr Mix Yönetim Kadrosu sNaKe (Cray Totem) ///Paticik Fotoğrafcısı , Gereksiz işler müdürü/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 microsoft a satın...[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Çok sıradan bir haberi bu kadar poh pohlayan görüşler sunmak... Marsta su bulundu deniyordu...Yani bilemiyorum zaman neler göstericek... L*S*D güzel değişik bir bakış açısı ;)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 50 ışık yılı mesafede diyor yakında falan elmasın değeri kalmicak diye bişey yok.çünkü oraya gidilemez. ışık hızında gideceksin ve 50 yıl sonra varacaksın o gezegene. Nasayı satıp bi uzay gemisi yapsan yine gidilemez.[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Oraya gidene kadar güneşte o hale döner gidenlerde mal olur direk. Sonra geri dönerler (tabi bunlar drow veya elf gibi bişiler ölmüyolar :P) millet ölmüş güneş yok bunlar yine mal olur :P[signature][hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 koptum lsd ye eheh nefrin hammadde yorumuda rulazmıs =P[signature][hline]Ne kadar yükselirseniz uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Bir uzay mekiği 20000 ile 35000 km/h arasında hız yapabiliyor. hemen hesaplayın uzay mekiği ile ne kadar zamanda gidileceğini.Ben uzay mekiğimizi biraz daha geliştireyim 40000km/h gitsin. (300000*7200)*24*365*50/40000=23652000000saat=985500000gün=2700000yıl=27000 ASIR Kolay gelsin[signature][hline]Bulacak bi şey yazamıyorum. Sì man i yulman nin enquantuva? expn.go.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 abi peki bu gezegeni nasıl bulmışlar? oturup matematik formulleriyle evrendeki yıldızların felan yerlerini bulduklarını duydum da, 50 ışık yılı ötedeki gezegen? elmas olduğunu anlamaları? hyperjump upgradei yapmak lazım gemiye..[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Benim hayalim elmastan bir astroid'in okyanus'a düşmesi. Ve ülkelerin bulmak için birbirini yemesi. Chaos ortamı. Aç gözlülük.[signature][hline]"Çek Ildeniz çek..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Valla herkes elmaslar içinde yüzse dahi uygarlıklar savaşır. Çünkü yönetimlerin çoğu açgözlüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/science/know_l2/dwarfs.html Yüzey yerçekimi dünyanın 100000 katı olan yüzeye nasıl inileceği da ayrı bir sorun tabi :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 bu elmas olayıyla ilglenenlere arthur c clark ın space odyssey - uzay efsaneleri sersini okumayı öneririm aslında bu elmas gezegen olayı son 2 kitapta ama öncesini bilmeden son iki kitabı anlamazsınız yine de bir hint :: bir elmas dağı europaya düşerse ne olur sorusunu bir düşünün bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 o ne ya :p[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 insanlar o yıldızlara gidicekler, uzayda atlıyarak gidicekler ama tabi bizim torunumuzun torunu gider yani paticiği 150 sene fln daha işletin, öle satarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 O gezegen belki orada yoktur 50 yıl öncesini görüyoruz Belki uzaylılar hacılamıştır bile:)[signature][hline]-houston gemi kontolden cikti. ne yapmam gerekiyor simdi. -orda ana panelde kirmizi bir dugme var goruyor musun? -evet goruyorum. -o dugme sana girsin. ahahah Bir topic açılıyor Topic: Wastiee şöle şöle yenilik isteriz! Wastiee: Not enough gas... Harvest more gas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar