huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 herhalde mevcudu alacak birisi. kimse devletle rakip olmak için para harcamaz takdir edersin ki.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 etmem niye? havayolu şirketleri devlete rakip değil mi? yoksa thy de özelleştirildi de benim mi haberim yok
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 THY SERMAYE DAĞILIMI % 49,12 T.C Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı % 50,88 Diğer (Halka açık) artık ne anlarsan.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şu at gözlüğü resmini koymak istemiyorum ama artık gerçekten saçmalıyorsunuz, sen telekomun tekelliğini kaldırmayıp bedavaya satarsan adam tabi rakip olmak yerine onu alır
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kimsenin özelleştirmeye karşı çıktığı yok ama adam gibi işletemeyip ondan sonra sırf birileri alttan alttan fiştekliyo diye yok pahasına satılmasına insanlar bukadar sinirleniyor. tabiki devlet mümkün olduğunca bu tarz kurumlardan elini ayağını çekmeli. ama bazı kilit noktalardada bulunmalı. iletişim gibi sağlık gibi. bir insanın devletten beklediği temel şey eğitimin sağlığın ve iletişimin güvenli olarak sağlanması. ben açıkçası devlete güvenmek isterim bu konularda dini imanı para olmuş holdinglere değil. ha bu iş türkiyede böyle yapılmıyor o ayrı ama bu bu şekilde yapılamaz anlamına gelmiyor. birileri siz adam olamazsınız diyor baştakilerde evet olamayızz diyor ama insanlar çıkıp neden olamayızı sorgulamıyor. koyun geldik koyun gidiyoruz sırf başkaları istiyor diye özelleştiriyoruz kurumları sormak sorgulamak yok. kıçınızda satacak donunuz kalmadığı zaman görecem avrupa amerika diye bağıranları.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 matama said: absolut almanyaya gittiysen orada ormanlarin ne kadar duzenli oldugunu gorursun, yapay mi bilmem ama resmen cizilmis gibi. Kanadada bildigim kestikleri her agac yerine fazlasiyla yenisi dikiliyor ama orman isletmeciligi boyle 2 senelik is degil 20 sene 30 senelik is omur boyu suruyor, tavuk yetistirmiyorsun yasalar konusunda haklisiniz zaten ilk yazimdada soyledim. Merak ettim ormanı kesip atmıycaksalar o ormandan ne kazanıcak alan şahıs ? Piknikçilerden mi para alıcaklar şöyle gözümde canlandırıyorumda piknik yapan bir ailenin yanına bir görevlinin geldiğini lol . Anca sopa yer heralde :)
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ormanlardaki tuvaletlerden kazanacaklarmış. bir nevi mulayim sert
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 mulayim esprisine guldum ama ormancilikta tabiki kesim var, ama kesmeyi bu kadar abartmak yanlis, nasil diyelim, simdi domates ekiyorsunuz o domatesi alip yediniz yediniz, olmadi kurur duser aynen agacta boyle, bir cok agac bir sure sonra kuruyor vs. Zaten bu ormancilik isinde eline gelini kes degil, dogru olani kes diye bir mantik var. Sonrada yerine yenisini dik. Bu isler 3-5 senelik degil devlet zaten muhtemelen 49 senelik falan kiralayacak bu yerleri. Masticore said: matama said: absolut almanyaya gittiysen orada ormanlarin ne kadar duzenli oldugunu gorursun, yapay mi bilmem ama resmen cizilmis gibi. Kanadada bildigim kestikleri her agac yerine fazlasiyla yenisi dikiliyor ama orman isletmeciligi boyle 2 senelik is degil 20 sene 30 senelik is omur boyu suruyor, tavuk yetistirmiyorsun yasalar konusunda haklisiniz zaten ilk yazimdada soyledim. Merak ettim ormanı kesip atmıycaksalar o ormandan ne kazanıcak alan şahıs ? Piknikçilerden mi para alıcaklar şöyle gözümde canlandırıyorumda piknik yapan bir ailenin yanına bir görevlinin geldiğini lol . Anca sopa yer heralde :)
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu arada ben ormanlar ozellestirilsin direk demiyorum, dogru yasalar kurumlar, gozetmenler olsun sonra bu ormanlardan para kazanalim.
matama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 telekom ozellestirmesi tam bir fiyaskodur, ben bunu burada belki onkere gerek ozellestirme olduktan gerek olmadan yazdim.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hangi kurumun özelleştirmesi düzgün bi şirkete gitti de hala adam akıllı denetim diyosunuz? burda kimse özelleştirmeye karşı değil, satışa karşı.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sam said: atatürk'ün kendi konuşması var fabrika açılışında "bugün biz kuruyoruz ama yarın bunları özel teşebbüs kuracaktır" diye, hala gomnis mantığa devam 2008'de. Guzel kardesim, Ataturk onu fabrika acilisinda soylemis degil mi. Farbrikalar, sermayeler bahsediliyor orda. Turk telekomu bedavaya satmaktan, enerjimizi bedavaya araplara satmaktan, ormanlarimizi, akarsularimizi satma projelerinden haberi yok Ata'min. Sonra gelip "bakin Ataturk boyle demis" diyerek kicinizdan anladiginiz savunmalar yapiyorsunuz komik oluyor. Satilacak sey var, satilmayacak sey var, Ulke icinde ki sirketlere satilacak sey var, yurt disina acilacak sermaye var. Ayrimi yapmayi bilmediginiz icin bunlari tartisiyoruz zaten.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yarın da binlerce yıllık orduyu özelleştirmeye kalkarlar... Sonra kurumlardan kişi boyutuna iner, insanları kadınları kızları en sonunda da kendi kızlarını ve kendilerini özelleştirirler. Son noktası bu yani.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kesinlikle sapittilar, herseyi ozellestirmeye basladik. kotu bir durum..
mani Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 türkiye adam gibi bi ülke olsunda kanada gibi yada diğer gelişmiş ülkeler gibi aynı konuma gelsinde isterlerse benim evimi özelleştirsinler. ayrıca ormanların su kaynaklarının özelleştirilmesine karşıyım arkadaşım ben. isterse benim dışımdaki bütün insanlar özelleştirmeden yana olsun ben karşıyım. doğruları çoğunluk belirlemez.
Öne çıkan mesajlar