Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

Alcadras said:
ben de bilkente gelmeden önce 3.5 üstü yapıp burs alıcam ilk seneden diyodum. bölüm de işletme, hani yaparız diye düşündüm. ilk dönem 1.95 geldi ortalama. sdsf

ahah bu muhabbeti hatırlıyorum,
dedim ki "miraç, yapma canım, yapma arkadaşım".
inanmadı bana. sdfsdg
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
MESLEK değil ekonomi, işletme falan.
bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok.
öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur.

lol şu mühendislerin tm bölümlerini küçümsemeleri yok mu aah ahahaha yapma baba gözünü seviim ya, senin mantığına kalacak olsak herkes mühendis olsun doktor olsun, kolaydır diye ekonomi dersleri alıp 2-3. alışında veren mühendiste gördüm baba
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
GERGE said:
Sabancı'da burs tutma olayı aşırı stres yapıyor ama, psikologlardan çıkmaz burslu öğrenciler oradaki.
yok oyle bisey, sahsi gorusum 2.2 veya 2.5 altina dusecek adam okumasin zaten yogun is tecrubesi isteyen ozellikle isletme gibi bolumler haric. mezun olunca dotune sokabilecek bir diplomasi olur anca diger turlu, bir de askerlige yarar vs.

ve sabanci burs almaya calismiyor ogrencilerden. arkadasim onur bursuyla girdi, ilk sene ilk ve ikinci donem 0.0 ortalama getirdi, 4 kisilik oda parasi kestiler bursundan sadece, yani hic para vermiyorken 1.600 mu ne vermeye baslamisti, baska okul olsa cat diye keser yani. Sonra notlarini duzeltti 2.5 ustune cikardi F leri duzeltip, yine vermemeye basladi para.

kocta 4sene veya hazırlık okursan 5sene full burslusun ortalama ne olursa olsun. ama onda da dönem başarısına göre burs verme olayı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Sly-One said:
MESLEK değil ekonomi, işletme falan.
bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok.
öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur.
isletme belki oyle de, ekonomi bilim dali bence.
bizim okulun en iyi matematikcileri ekonomicidir ornegin, continuous matematikte cok iyiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...