Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 sen isletme okumuyo musun arkadasim, seni kastetmedim muhendis ve sps cileri kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ekonomi okuyorum ayrıca mühendis bile olsan ortalamanın pek önemi yok. hiç bi bölümde önemi yok. Akademisyen olmak istiyosanız gg tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yukardaki yazının altına hem imza atarım hem barnaaamı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 say 2 den 325 civarı alan kacıncı oldu sıralamada merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Alcadras said: ben de bilkente gelmeden önce 3.5 üstü yapıp burs alıcam ilk seneden diyodum. bölüm de işletme, hani yaparız diye düşündüm. ilk dönem 1.95 geldi ortalama. sdsf ahah bu muhabbeti hatırlıyorum, dedim ki "miraç, yapma canım, yapma arkadaşım". inanmadı bana. sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ortalamanin onemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ortalamanın önemi var. kümülatifim 3.65 olduğu için önemi var diyorum. 2 olsa önemi yok derdim. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 açık öğretim için kaç puan almak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ekonomi, Isletme falan bunlar tras bolumler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Girmek istediğin bölümünden 165 i geçmen yeterli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 EA-2'den 340 bekliyordum, 330 yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ekonomi, işletme gibi bölümlere traş değildir. Diyen sıkıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 işletme tıraş, ekonomi hardcore =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 MESLEK değil ekonomi, işletme falan. bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok. öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 http://egazete.sabah.com.tr/ana107-20080713-100.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hay senin prestijine diyesi geliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sly-One said: MESLEK değil ekonomi, işletme falan. bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok. öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur. lol şu mühendislerin tm bölümlerini küçümsemeleri yok mu aah ahahaha yapma baba gözünü seviim ya, senin mantığına kalacak olsak herkes mühendis olsun doktor olsun, kolaydır diye ekonomi dersleri alıp 2-3. alışında veren mühendiste gördüm baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 herkesciklere hayırlısı ossun hepiniz eminim başardınız bu kadar zeki insanlar yapmıştır bişiler canııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Penthesilea said: GERGE said: Sabancı'da burs tutma olayı aşırı stres yapıyor ama, psikologlardan çıkmaz burslu öğrenciler oradaki.yok oyle bisey, sahsi gorusum 2.2 veya 2.5 altina dusecek adam okumasin zaten yogun is tecrubesi isteyen ozellikle isletme gibi bolumler haric. mezun olunca dotune sokabilecek bir diplomasi olur anca diger turlu, bir de askerlige yarar vs. ve sabanci burs almaya calismiyor ogrencilerden. arkadasim onur bursuyla girdi, ilk sene ilk ve ikinci donem 0.0 ortalama getirdi, 4 kisilik oda parasi kestiler bursundan sadece, yani hic para vermiyorken 1.600 mu ne vermeye baslamisti, baska okul olsa cat diye keser yani. Sonra notlarini duzeltti 2.5 ustune cikardi F leri duzeltip, yine vermemeye basladi para. kocta 4sene veya hazırlık okursan 5sene full burslusun ortalama ne olursa olsun. ama onda da dönem başarısına göre burs verme olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sly-One said: MESLEK değil ekonomi, işletme falan. bilinmesi gereken şeyler sadece iş hayatında, master kafi bunlar için 4 sene okumaya gerek yok. öyle oldugunu iddia eden 4 senede anca anlayacak kapasitededir ondan öyle diyordur.isletme belki oyle de, ekonomi bilim dali bence. bizim okulun en iyi matematikcileri ekonomicidir ornegin, continuous matematikte cok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 293 puan bi yere girer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 girer. baya bi yere girer hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 nasil girer ya, cok dusuk degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 noldu lan acik ogretimden mba mi yapican cs uzerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ya bisürü özel üni var girer bi yere illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar