Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küfür eden kızları "harbici kız" sananlar

aritra

Öne çıkan mesajlar

obsesifik said:
Flameoffear said:
Şimdi o küfürleri Cem Yılmaz deyişiyle "çocukça, masum" karşılamak lazım. Malüm tesisat olmadığı için.

Ama gayet itici duruyor yani, tabi kıza karşı bi ilgin varsa eheh. Yoksa eğlenceli oluyor, var bu forumda bir arkadaşım, bulduğu yere sokuyor, karşılıklı saydırmak zevkli oluyor. sdf

o arkadaş bnm sanırım :D

Naber "lan" fdkişsdf, gerçi bu çok hafif kaçtı dimi. :D
Neyse sen gelince daha etkili çalışırız.
Sosyal ağlarda paylaş

küfreden kız harbici midir bilememde, küfreden en dandik kız bile bu konuda paticik.com un kişisel bölümünde bununla ilgili aglayıp sızlanan büyük ihtimalle 14-19 yaş aralıgında ve gene büyük ihtimalle sevgilisi kendini küfreden bir harbici kıza gittigi için acısını burada çıkarmaya calısan birinden daha harbicidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda2 said:
küfreden kız harbici midir bilememde, küfreden en dandik kız bile bu konuda paticik.com un kişisel bölümünde bununla ilgili aglayıp sızlanan büyük ihtimalle 14-19 yaş aralıgında ve gene büyük ihtimalle sevgilisi kendini küfreden bir harbici kıza gittigi için acısını burada çıkarmaya calısan birinden daha harbicidir.

Sen de bahsi geçen yaş aralığına denk düşmüyor musun Bledacığım? Öyle küçümsermiş gibi söylemesene.
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
küfür erkeğe yakışır. ben hiç küfretmedim. sevgilim sürekliküfreder, bana ana avrat düz gider. küfür turns me on.bir erkeği çekici yapan unsurlardandır küfretmek. kızlara yakışmaz. kız dediğin elinin hamuruyla küfretmez. en fazla kaka der.

u got the idea babe. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...