sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 evet yazılanların üstüne abi demeyi ve küfür etmeyi kesmeye karar verdim bi süreliğine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben sevgilimle konuşurken küfür etmesini, ona küfür etmeyi falan seviyorum. Hoşuma gidiyor bildiğin "Lan ibne" falan diye seslenmek. Zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Onu ben de yapıyorum canım, öyle güzel oluyo. Genel olarak küfürlü konuşan kızlardan bahsediyoruz. KONUYU OKUSANA BE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İlişki seviyenize hayran kaldım. Lan ibne Ne var kaşar lol... Zevkler tartışılmaz doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kız arkadaşına .bne demek ilginçmiş .öt denebilir belki ama ibne hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Balkabağım, aşkım, papatyam gibi şeylerden daha samimi buluyorum ben. Öyle hitap etmiyorum ayrıca, arada sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben 6 yasimdan beri kufur ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 onu diyenler de samimi diyordur (başlarda) çok zorlama olduğunu sanmıyorum onların da ama o tarz hitap şekillerinin daha çabuk cıvkı çıkıyor uzun vadede muhtemelen ilişkiyi daha çok yıpratır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dory said: ben 6 yasimdan beri kufur ediyorum. banleyin bu arkadaşı küfür ettiğini itiraf etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xaenin said: Balkabağım, aşkım, papatyam gibi şeylerden daha samimi buluyorum ben. Öyle hitap etmiyorum ayrıca, arada sadece. Ben de seni seviyorum amuğa goduum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 s**tir git ten fazlası yakısmıo bence kızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kız erkek diye ayırmamak gerek . Erkek yeri geldi mi ediyorsa kız da eder normal birşey olur , göze batmaz . Erkek de kız da ak ' i noktalama işareti olarak kullanıyorsa bayar . Önemli olan kızın küfür ederken özenti davranmaması , doğal olması ve erkek gibi kullanabilmesi bence . typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Olay küfretmesi değil arkadaşlar, içten ve doğal küfredebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lan, olm, abi + küfür eden kızlara nasıl uyuz oluyorum anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sinirlenince küfür eden kızları severim. bunun ilerisi çingeneliğe kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 herdaim kufur etmek -rep yerine gore kufur etmek +rep erkek arkadsimla asagidaki dialog yasandi ve süperdi o yeah. -aşkım -efendim ^^ -senin ak. -??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o değil de avatarından gözümü alamıyorum, değiştir pls=//// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hee süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Spidee said: Ben sevgilimle konuşurken küfür etmesini, ona küfür etmeyi falan seviyorum. Hoşuma gidiyor bildiğin "Lan ibne" falan diye seslenmek. Zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 dory said: ben 6 yasimdan beri kufur ediyorum. +1 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bel takmalı falanda vardır evınde senın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ekmek said: Olay küfretmesi değil arkadaşlar, içten ve doğal küfredebilmesi. kendime inanamadim ama dogru soyluyor. yani boyle yapay, agzina yapismis kufurler hic eglenceli degil. beni bilen bilir, ruhumu katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 güzelim karikatürü yediniz bea allah belanızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi gün beşiktaşta bi arkadaşımı bekliodum yaya bi şekilde. sağ tarafımdan bi cocuk sol tarafımdan da güzel ib kız bulusmak üzere benim oldugum noktaya dogru geliolar bulustuklarında kız dirke napıosun yar****m diye bağırdıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 10 numara ıdı karıkaturde. New age alışmış değişik ilişkiler öğrenıyoruz, topikin az daha devamında değişik konuşma örnekleri görüceğime inanıyorum. Bu arada erkek arkadaş kız arkadaş kavram yitirmiş bu ilişkilerde. karikatüre rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar