Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://avntn.org/arda-turan-ve-gelecegi/ adresine gelen yorumlardan bıktım, editlemekten gına geldi. yeter lan, sanki arda gelip benim sayfamdaki yorumları okuyor ona göre kız seçiyor. Mal mısınız arkadaşım ? Gelip ardayı benden istiyorsunuz. Yeter imdat ! O en alttaki yorum düzenlenmiş hali orjinal metin şu; ARDA YHA BEN SENİ ÇOK SEWİOM HEMDE İNNIMAZ DERECE O SARIŞIN DA ÇOK HOŞ AMA OLSUN BEN DAHA GÜZELİM EWT BENLE DASLGA GEÇİOLAR ARDA SANA BVAKAR MI DİE AMA SENDE Bİ İNSANSIN DİMİ KUZUM SENİN SARIŞINLA AYNI YAŞTAYIM YANİ SORUN YOG HİÇ Bİ KONUDA DİMİ ARDA SENİ ÇOKKK SEWİORUMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 reklama gel.dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Simge said: Arda sen aslen Edirneliymişsin. Ben de edirnedeyim, gelsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 arda kim , noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 arda'ya reddedilmeyecek teklif! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ne reklamı ya gelmesinler istiyorum :) alayına ip banı basıyorum, sen reklam diyorsun. Ben burda bir toplumsal sorundan yakınıyorum arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bana da çok reklam gibi geldi asdasd xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben sana aşık oldum. Senın bir kızla öpüştüğünü görünce aşk acısı çektim. Ben 11 yaşındayım. Sana aşığım ve çok güzelim içemdekileri sana burda anlatıyorum aşkım. Seninle evlenmek istıyorum evlenmesek bıle cıksak ? bu ne lan ahahhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aga neler neler yazıyorlar ya bi bilsen. çoğunu siliyorum, geri kalanına edit atıyorum. Arda'yı görse parçalar bunlar kesin. Nedir bu anlamadım ki. 13 yaşından 33 yaşına sulanmayan hatun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 herkesin eline vermeyeceksin işte teknolojiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sen de öle oyna futbol seni de sevsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 reklam lan bu bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Baluu Meral'i kıskanmış ula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence de reklam. tip mi var ki ardada. at agızlı eşşek gözlü bişi. koca kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 BoDrUmLu said: bence de reklam. tip mi var ki ardada. at agızlı eşşek gözlü bişi. koca kelle ahahaha hakaret olarak at ağız olmuşta eşek göz olmamış bi laf vardır dünyanın en güzel gözleri eşeklerdedir diye:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 salak bu kızlar yaaa yorumlara bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 beni görse bu kızlar bayılırlar haa bi arda ya bak adam 1 metre lan neyine hastalar bu kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi o değilde yazıdaki bu cümle ne ? bu Özellikle doğuştan gelen aykırı! fizik yapısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 adımdan nefret ettim şu galatasaraylı pis yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sparkcaster said: adımdan nefret ettim şu galatasaraylı pis yüzünden +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahauhaua at ağızlı çok güzel bi sıfat gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ardaya laf yok olm. ARDA var arda var edip: arda yerine var ı küçültmüşüm zuh <^.^> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahaha imzaya gel.. epic fail bi imza :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya bırak dinci özenti tipsiz herifi.var işte böyle gerizekalılar.yorum yapanada bela okumak lazım fakat herkes eğitimli olcak die bişey yok. türk kızları da hayvana tapar diye bi tişört şeysi vardı biri koysn upload edemicem dfp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar