Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://avntn.org/arda-turan-ve-gelecegi/ adresine gelen yorumlardan bıktım, editlemekten gına geldi. yeter lan, sanki arda gelip benim sayfamdaki yorumları okuyor ona göre kız seçiyor. Mal mısınız arkadaşım ? Gelip ardayı benden istiyorsunuz. Yeter imdat ! O en alttaki yorum düzenlenmiş hali orjinal metin şu; ARDA YHA BEN SENİ ÇOK SEWİOM HEMDE İNNIMAZ DERECE O SARIŞIN DA ÇOK HOŞ AMA OLSUN BEN DAHA GÜZELİM EWT BENLE DASLGA GEÇİOLAR ARDA SANA BVAKAR MI DİE AMA SENDE Bİ İNSANSIN DİMİ KUZUM SENİN SARIŞINLA AYNI YAŞTAYIM YANİ SORUN YOG HİÇ Bİ KONUDA DİMİ ARDA SENİ ÇOKKK SEWİORUMMM
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Simge said: Arda sen aslen Edirneliymişsin. Ben de edirnedeyim, gelsene.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ne reklamı ya gelmesinler istiyorum :) alayına ip banı basıyorum, sen reklam diyorsun. Ben burda bir toplumsal sorundan yakınıyorum arkadaşım.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bana da çok reklam gibi geldi asdasd xP
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben sana aşık oldum. Senın bir kızla öpüştüğünü görünce aşk acısı çektim. Ben 11 yaşındayım. Sana aşığım ve çok güzelim içemdekileri sana burda anlatıyorum aşkım. Seninle evlenmek istıyorum evlenmesek bıle cıksak ? bu ne lan ahahhfsd
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aga neler neler yazıyorlar ya bi bilsen. çoğunu siliyorum, geri kalanına edit atıyorum. Arda'yı görse parçalar bunlar kesin. Nedir bu anlamadım ki. 13 yaşından 33 yaşına sulanmayan hatun yok.
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 herkesin eline vermeyeceksin işte teknolojiyi.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sen de öle oyna futbol seni de sevsinler.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bence de reklam. tip mi var ki ardada. at agızlı eşşek gözlü bişi. koca kelle
mock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 BoDrUmLu said: bence de reklam. tip mi var ki ardada. at agızlı eşşek gözlü bişi. koca kelle ahahaha hakaret olarak at ağız olmuşta eşek göz olmamış bi laf vardır dünyanın en güzel gözleri eşeklerdedir diye:P
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 beni görse bu kızlar bayılırlar haa bi arda ya bak adam 1 metre lan neyine hastalar bu kızlar
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi o değilde yazıdaki bu cümle ne ? bu Özellikle doğuştan gelen aykırı! fizik yapısı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 adımdan nefret ettim şu galatasaraylı pis yüzünden
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sparkcaster said: adımdan nefret ettim şu galatasaraylı pis yüzünden +1
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahauhaua at ağızlı çok güzel bi sıfat gerçekten :)
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ardaya laf yok olm. ARDA var arda var edip: arda yerine var ı küçültmüşüm zuh <^.^>
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahaha imzaya gel.. epic fail bi imza :D
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya bırak dinci özenti tipsiz herifi.var işte böyle gerizekalılar.yorum yapanada bela okumak lazım fakat herkes eğitimli olcak die bişey yok. türk kızları da hayvana tapar diye bi tişört şeysi vardı biri koysn upload edemicem dfp
Öne çıkan mesajlar