Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet,kız meselesi ama küçük bir soru

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
Queen said:
Bu elektronikçiler hesaplasın harmoniktir zarttır zurttur amfiler yapsın muhteşem ses çıkaran, sonra gitaristler bu amfileri kullanıp kızları tavlasınlar.

Hayat, adaletin bu mu?

Gitsin fizikçi hayatını ortaya koysun evrenin hacmini hesaplasın sonra bunu popüler fizik kitabında okuyan allan artizi kızları kendine hayran etsin falan

yok lan üniversitede sökmüyo onlar moleküler modelleme programı yazıyorum ben tek başıma diyosun bitiyo direk sdf

Çıkardın mı ahdfsf
Sosyal ağlarda paylaş

oha sen benmisin yada bu cok sık yaşanan bi olaymı aynı kız olayları bnada oldu snra bnde pek istekli davranmayınca oda ümidi kesti snırım artık konusmuyoruz :O bzn ufak pişmanlık duyuyorm ama alışıyo insan :D

Rakursi said:
Çok sıkmayacağım arkadaşlar :)
Şimdi durum kısaca şöyle,okulda benimle tanışıp bir süre ilgilenmiş her akşam üşenmeden msn'den mesaj atıp muhabbet etmiş bir kız var. Ben kendini çekmenin ucunu kaçırınca kıza bıraktı gibi birşey oldu ama tam olarak o da değil. Bu kız çok acayip birşey yapıyor. Arada bir ilk mesajı atıp konu açıyor,beni konuşturuyor. Benim konuşurken tam yarıda bölüyor; işim çıktı,dinlenicem falan tarzı bir bahane bulup muhabbeti kesiyor. Benim anlamadığım bu davranış işte. Neden böyle yapıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...