Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet,kız meselesi ama küçük bir soru

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

9 temmuz yani bugün sabah saat 3-4 arasında uyku öncesi bir tv yi açayım düzgün bir şeyler varsa izliyeyim dedim baktım national geographic de mad labs isimli program vardı geyiktir program aslında ama hoştur ara sıra mythbusters da yapılanları filan yaparlar ki yıllar önce adamlar yapmış beni ayar ederler neyse işin özüne gelelim aşk meşk olayları ile ilgili bir kısım vardı.Program söylendiği şekli ile aşık olan çiftlerde aşkın etkisi ile birbirlerine benzeme durumu gözleniyormuş nasıl yani dersek kadınlarda testesteron miktarında artış ,erkeklerde ise azalma gözleniyormuş :S ve buradan yaptığım çıkarım delikanlı adam aşık olmaz olmuş gibi yapar asfasdasdas ve unutmadan kadınlarda testesteronun artışı sesk isteklerini körüklüyormuş national geographic in yalancısıyım asdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Aga bırakın oyunlar oynamayı felan filan.

Sadece kaybedenlerin işidir o.

Kızı istiyorsan, çıkarsın karşısına, böyle böyle seni istiyorum dersin, çıkıyorsanız çıkarsınız, çıkmıyorsanız, hadi başka kapıya.

Msn'den flörtler felan, 1 hafta yapılır da, uzatılmaz o kadar.

Olmadı 2 dışarı çıkar birlikte zaman geçirir, birbirinize ne kadar uyumlu olduğunuzu anlarsınız.

Garip garip işlerle uğraşıyorsunuz.

Baluu sag elinle nasil tanistigini anlatsana bize.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilginctir ama bir suru yasanmıslıklardan sonra kendimi istemeden de olsa cekmeye basladım kızlardan.farkında olmuyorum yaptıklarımın sora iliski bitince dönüp bakıyorum geriye anlıyorum ki kendimi surekli geri cekmisim nedensiz yere.bu bir tur icgudu galiba.baskalarından orendiklerini uygulama sanatıda olabilir bilmiyorum.ama kendimi o kadar cekerim falan sora kız beni bırakınca hop asık olurum o da ayrı bi cinslik bu seferde ben pesinden kosarım.ben eski saf temiz asık olmak istiyorum ama kazıklar o kadar ust uste geldiki artık acısını unutamaz oldum icimde galiba bundan dolayı bu saglıksız yaklasımım.
Sosyal ağlarda paylaş

(güzin abla mode : on)
sevgili okur yaşın itibariyle kızlara olan ilgini anlıyor ve mazur görüyorum..ancak güzin abla olarak hemcinslerime karşı seni uyarmam gerekirse diyeceğim tek şey şu olur:kendini bi kızın egosuna kurban etme.
bunlar ergenlikte hoş karşılanabilir maksat mahallenin parkında oturup şişe çevirmece oynamaksa..ancaaaaakkk ilerleyen yaşlarda bu gibi davranışlar kızlarda ancak kişilik bozukluğu(arayış) ya da kendine güvensizlik olarak adlandırılıp karşı cinsi böyle düşündürür yok yere..sen gönlünü hoş tut olacaksın hoşnut diyerek köşeme son verirken aman ha diyorum hiç takma bak hatun kişi nası ters köşe yatıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
elbette karışık gibi gözüken bir durum ancak çözümü var. ve çok kolay. genel olarak bu gibi bir taktik izleyebiliyor kızlar. dur aslında süper düper übeer bir taktik vericem sana.. var ya, kesin işe yaracak!! GARANTİLİ!!

bak şimdi msn açıyorsun ve..

dur lam çok acil işim çıktı.. ben kaçtım şimdi ama yarına yazarım

Msn açtım bekliyom. Yarın gece 23.00 da offline olurum o zamana kadar gel.
Sosyal ağlarda paylaş

Queen said:
Bu elektronikçiler hesaplasın harmoniktir zarttır zurttur amfiler yapsın muhteşem ses çıkaran, sonra gitaristler bu amfileri kullanıp kızları tavlasınlar.

Hayat, adaletin bu mu?

Gitsin fizikçi hayatını ortaya koysun evrenin hacmini hesaplasın sonra bunu popüler fizik kitabında okuyan allan artizi kızları kendine hayran etsin falan

yok lan üniversitede sökmüyo onlar moleküler modelleme programı yazıyorum ben tek başıma diyosun bitiyo direk sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Queen said:
Bu elektronikçiler hesaplasın harmoniktir zarttır zurttur amfiler yapsın muhteşem ses çıkaran, sonra gitaristler bu amfileri kullanıp kızları tavlasınlar.

Hayat, adaletin bu mu?

Gitsin fizikçi hayatını ortaya koysun evrenin hacmini hesaplasın sonra bunu popüler fizik kitabında okuyan allan artizi kızları kendine hayran etsin falan

yok lan üniversitede sökmüyo onlar moleküler modelleme programı yazıyorum ben tek başıma diyosun bitiyo direk sdf

kaçio mu kızlar öle diince?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...