PATA Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tabi yaaaw durduğun kabahat indir bidene kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ivy said: ben her seferinde yapcam diyorum da bi kaçamıyorum ki paso kovalıyorum anlamadım nası iş tarihte ilk kaçamayan kız olabilirsin hatta çoğu dooru düzgün erkek için ideal modelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: -Dark_Angel- said: Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana.. çevirme şimdi deminden beri oyun oyna falna diosun asdasd Ahaha oyun oyna diomda yani kızın oyununa düşmüş gibi yap.Sonunda aynı şeye gidicen yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 -Dark_Angel- said: Mortis said: -Dark_Angel- said: Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana.. çevirme şimdi deminden beri oyun oyna falna diosun asdasd Ahaha oyun oyna diomda yani kızın oyununa düşmüş gibi yap.Sonunda aynı şeye gidicen yine. Sonra da kıza dersin şaka yaparım, hata asla asfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Baluu'nun dediği gibi al eline sopayı vur kafasına bayılt sonra , tut saçından götür mağraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Onu ben dedim <.< R£$P£CT.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 harbiden demişsin ne kadar da ilginç kalplerimiz karşılıklı! <.< asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yanniz sole bi durum var. kız gercekten hoslanıyosa -derin duygular besliyosa- oyle olta atıp cekilemiyo kenara. elinde olmadan kovalıyo. biraz hoslanınca yapabiliyo numaraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hehe dayanamadı demin,şarkı falan attı. Aynısını ben yaptım keh keh Ama iyi gidiyor gibi. Okul açılsın yüzyüze görüşüp bağlanır birşeyler. Yok arkadaş öyle,böyle çekeceksin kendini şansın olsun istiyorsan. Ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi okulun açılmasına daha kaç hafta var msn den suyu cıkar o olayın sen en temizi sil msn den kafan rahat eder yok öyle böyle.Bünyeyi yormaya değmez asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yazın buluşun kaynaşın.msn msn nereye kadar kardeşim.ben tensel temasa önem veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tabi olm benim böle 4 sene önce deliler gibi aşık olduum kız vardı. Hiç böle kendimi çekmiodum direk herş eyimle kendimi teslim etmiştim ona. Bi gün tak etti ulan dedim nedir bu bi kendimi çekiim. Aynı grupta çalioduk o gün de konserimiz vardı. Bütün gün böle rahat rahat takıldım arkadşalarımla eğlendim ettim kıza kötü davranamdım ama ilgisizdim rahatttım =) O gün geldi sende bi değişiklik var anlayamiorum dedi. Kötü bişey mi dedim yoo gayet ii dedi. O gece benim oldu kız! haha vay be, böle işliomuş işler dedim ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ''insanlar, gelmeleriyle yalnızlıklarını dagitanlari severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara âşık olurlar.'' tabi kıza yaşatmak lazım bunu kene gibi parazit gibi yapışırsanız kıza olmaz afasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o sözü öpiyim ben senide öpiyim.çok doğru valla.bende aynen 2 sene önce sevdiğim bi kız vardı.hergün kızı mesaj manyağı yapıyorum vsvs.sonra baktım kız soğudu.bende soğuk davranmaya başladım.bu sefer o mesaj manyağı yaptı.sonra birlikte mutlu mesut yaşadık.6 ay kadar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 KosPer said: o sözü öpiyim ben senide öpiyim.çok doğru valla.bende aynen 2 sene önce sevdiğim bi kız vardı.hergün kızı mesaj manyağı yapıyorum vsvs.sonra baktım kız soğudu.bende soğuk davranmaya başladım.bu sefer o mesaj manyağı yaptı.sonra birlikte mutlu mesut yaşadık.6 ay kadar. :P bendede aynısı oldu cıktık falan filan bende cok severdim kendisini ömrümde kimseye göstermedigim ilgiyi şefkati gösterdik değer bilmedi ve ve ühü ühü terk edildim o günden sonra dedim ki hak edeni gönlüme ,etmeyenin gönlüne sokarım şeklinde bir felsefe ile devam ediyoruz asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bundan sonra o msnde konuşmaya başladığında 1-2 gün cvp verme versende geçiştirerek cvp ver biraz burnu sürtsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben kimseyi mesaj manyağı yapmadım, kimsede beni yapmadı.. Hatta şu avea zımbırtısı ile bazı pati arkadaşlar ile mesaj yolu ile iletişim kurana kadar da yapmıyordum, gerçi 15-20 gün mesaj manyaklığı yapıp gene sıkıldım. Tarzım değil. Bişi diceksem ararım arkadaş :D Neyse sonuç itibariyle, ben de ilgilendiğim kızlar ile mutlu ve mesut yaşıyorum. İş kendini çekmek de ya da vermek de değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nede ? performansa mı bakar diyosun asfasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 baluu seyircilere oynamaz mısın artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 senin ilgini farketmiştir peşinden koşturmak hoşuna gidiyodur. amacı senle dalga geçmek bile olabilir. dengesiz insanlara güvenmiceksin yoksa 2,3ay sonrada depresyondayım unutuldum aldatıldım segilimden ayrıldım çok yalnızım vs.. diye konu açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu dızı furyaları yuzunden degısık seyler yapıyor kızlar. Bır dahakıs efer bırak konuyu acsın 2. mesaja konuyla ılgılı fıkrını belırt daha sonrasında sonuna ekle ısım cıktı kızlar ıle sınemaya gıdıcegızde ve tepkısıne bak ona gore cızersın yolunu. ama kızın sahasında oynama yoksa oyun uzun surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi daha yaparsa sicarim yan dinlenmene de kapat bi dahada cevapverme kopegin olana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 1 2 olurda 3 oldumu hadi len yürü diye bağır arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xaenin said: İkiniz de 16 yaşında değilseniz bir problem mevcut. bu tarz bişeyler demek çok ama çok içimden geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Erkeklerinde kızlardan kalır yanı yok.Bir naz,bir kapris aman...Nazenin böööllee:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar