Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet,kız meselesi ama küçük bir soru

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:
-Dark_Angel- said:
Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana..

çevirme şimdi deminden beri oyun oyna falna diosun asdasd

Ahaha oyun oyna diomda yani kızın oyununa düşmüş gibi yap.Sonunda aynı şeye gidicen yine.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:
Mortis said:
-Dark_Angel- said:
Baluu nun dediğin en doğrusu tabi.Ben zaten adama bişey demedim kızın oyununu yemiş gibi davran git üzerine BEN SENİ İSTEMEK de vur kafasına sürükle mağrana..

çevirme şimdi deminden beri oyun oyna falna diosun asdasd

Ahaha oyun oyna diomda yani kızın oyununa düşmüş gibi yap.Sonunda aynı şeye gidicen yine.

Sonra da kıza dersin

şaka yaparım, hata asla asfasdas
Sosyal ağlarda paylaş

tabi olm benim böle 4 sene önce deliler gibi aşık olduum kız vardı. Hiç böle kendimi çekmiodum direk herş eyimle kendimi teslim etmiştim ona. Bi gün tak etti ulan dedim nedir bu bi kendimi çekiim. Aynı grupta çalioduk o gün de konserimiz vardı. Bütün gün böle rahat rahat takıldım arkadşalarımla eğlendim ettim kıza kötü davranamdım ama ilgisizdim rahatttım =) O gün geldi sende bi değişiklik var anlayamiorum dedi. Kötü bişey mi dedim yoo gayet ii dedi. O gece benim oldu kız! haha

vay be, böle işliomuş işler dedim ondan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

o sözü öpiyim ben senide öpiyim.çok doğru valla.bende aynen 2 sene önce sevdiğim bi kız vardı.hergün kızı mesaj manyağı yapıyorum vsvs.sonra baktım kız soğudu.bende soğuk davranmaya başladım.bu sefer o mesaj manyağı yaptı.sonra birlikte mutlu mesut yaşadık.6 ay kadar. :P
Sosyal ağlarda paylaş

KosPer said:
o sözü öpiyim ben senide öpiyim.çok doğru valla.bende aynen 2 sene önce sevdiğim bi kız vardı.hergün kızı mesaj manyağı yapıyorum vsvs.sonra baktım kız soğudu.bende soğuk davranmaya başladım.bu sefer o mesaj manyağı yaptı.sonra birlikte mutlu mesut yaşadık.6 ay kadar. :P

bendede aynısı oldu cıktık falan filan bende cok severdim kendisini ömrümde kimseye göstermedigim ilgiyi şefkati gösterdik değer bilmedi ve ve ühü ühü terk edildim o günden sonra dedim ki

hak edeni gönlüme ,etmeyenin gönlüne sokarım

şeklinde bir felsefe ile devam ediyoruz asdsa
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kimseyi mesaj manyağı yapmadım, kimsede beni yapmadı..

Hatta şu avea zımbırtısı ile bazı pati arkadaşlar ile mesaj yolu ile iletişim kurana kadar da yapmıyordum, gerçi 15-20 gün mesaj manyaklığı yapıp gene sıkıldım. Tarzım değil.

Bişi diceksem ararım arkadaş :D

Neyse sonuç itibariyle, ben de ilgilendiğim kızlar ile mutlu ve mesut yaşıyorum.

İş kendini çekmek de ya da vermek de değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

senin ilgini farketmiştir peşinden koşturmak hoşuna gidiyodur.
amacı senle dalga geçmek bile olabilir.
dengesiz insanlara güvenmiceksin yoksa 2,3ay sonrada depresyondayım unutuldum aldatıldım segilimden ayrıldım çok yalnızım vs.. diye konu açarsın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dızı furyaları yuzunden degısık seyler yapıyor kızlar.

Bır dahakıs efer bırak konuyu acsın 2. mesaja konuyla ılgılı fıkrını belırt daha sonrasında sonuna ekle ısım cıktı kızlar ıle sınemaya gıdıcegızde ve tepkısıne bak ona gore cızersın yolunu.

ama kızın sahasında oynama yoksa oyun uzun surer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...