Afush Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Meraba! 18 Temmuz'da (yani gelecek hafta perşembe günü) sabahın köründe amerikan vizesi için görüşme randevusu verdiler bana.Bu yüzden 17 si akşamında tek gece kalmak için konsolosluğa yakın(sayılabilecek) uygun fiyatlı ve güvenilir bir otel bulmam gerekiyor.2 kişi kalmayı planlıyoruz,dolayısıyla erkek arkadaşımın ve benim birlikte kalmamı sorun etmeyecek bi yer olması da gerek. Konsolosluk adresi şu: İstinye mahallesi, Kaplıcalar mevkii No: 2 İstinye-Sarıyer / İstanbul Bir sürü kişiye sordum ama yardımcı olabilen çıkmadı.Bende bilirse patiler bilir dedim.Umarım burdan bişiy çıkar.Hatta nolur çıksın yani. Not:Gezdim gördüm kısmına thread açmamamın nedeni işin acil olması,bu kısmın daha fazla hit alması dolayısıyla daha fazla kişiye ulaşabilme şansım ve bi de tabi kişisel bi durum olması =)taşımazsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ulan ahenk. gideceğin yer kurşunladı bugün şanslısın valla. unut amerikayı napçan lan orda okuyup? kal burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 18i cuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 off hakkaten ya,şansıma sçaym.. iyi ki bi heves ettik,hayır bana vize vercek olsalar bile şimdi oraya gitmeye korkuyorum ya.Koşa koşa giricem sanırım binadan aynı koşa koşa tavırla da çıkıcam ki vurulma ihtimalimi iyice düşüreym(salakça bi yöntem ama en azından iç rahatlatıcı olabilir) Bu arada biliyorum 18 i cuma ama benim kalmak istediğim gece perşembe gecesi,yanlış yazmışım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yaw olmuş zaten olay.. istersen kapı önünde şöle bir dur da gelene geçene de bak bişi olmaz.. ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Daha çok hit alır/işim acele diye bu bölüme açtım kabul edilir bi bahane değil bu bir. Çoğu insan benim gibi başlıkları güncelden takip ediyor bu iki. Sarıyerde otelde kalmaktansa önceden bi taksiciyle anlaşıp sabah 6da orda olacak şekilde yola çıkmak daha ucuza gelir bu üç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 O civarda bir tek sheraton biliyorum; İstanbul'da uygun fiyatlı oteller taksim ve aksaray civarında varlar. Anlamadığım sen ben şehir dışından geliyorum desen de rezervasyon saatini değiştirmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Taksim'de takılın gece 3e kadar falan. Sonra biraz da dolanın İstiklal'de sabah 4-5 gibi Simit dünyası, simit sarayı vb. simitçiler açık oluyor sanırım orda yada büfelerden bazıları da açıktır orada kahvaltı edin . Sonra sabah da konsolosluğa gidin. O civarlarda öyle ucuz otel bulabileceğinizi sanmam da o yüzden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 istanbuldan almayin vizeyi gelin ankara'da kalin, hem saldiri felan da olmuyo burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İstinye, Ferahevler civarı yerlerde ne yazık ki sizin aradığınız türlerde otel yok, yani hiç yok demiyorum da sevgilinle gidip kalamazsın. Bağlar mevkii gibi yerlerde vururlar adamı çünkü. Tarabya' da Hakimevi var, bilmyiorum otel hizmetleri var mı da, güzel bir yer. Google' dan bakacaksan. Maslak, Tarabya, Ferahevler, İstinye, Sarıyer, Emirgan adlı semtleri araştır. Konsolosluğa yakın yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 istiklal caddesinde cok ucuz hosteller var, gecesi 30 lira gibi fiyata, odalarinda sadece yatak oluyor. Genelde one night ci gencler barlardan birini koparip gidiyolar. Bir gecelik orda kalabilirsiniz misalen istinyeye gitmek icin de taksim meydanndan metro ile levente, ordan da istinye otobusune bineceksiniz, size tarif ederler konsoloslugun yolunu bol sans valla su son saldiridan sonra, hele erkeklere hic acimiyolardi bir kac sene once vize basvurularinda sortguya cekiyolardi bol bol (tras olmaniz tavsiye edilir erkeklere :), duzgun gorunun :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar