Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çokakıllıadam said: Metakuso said: ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle ben kendiminkinin adfs saçından işte anlayın
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 raider said: AHAHAH başlıktan hayatta çıkaramazdım "asılmak" derken bunu demek istediğini :) ben de saf ve temiz duygularımla düşünmüştüm.. :(
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oper said: raider said: AHAHAH başlıktan hayatta çıkaramazdım "asılmak" derken bunu demek istediğini :) ben de saf ve temiz duygularımla düşünmüştüm.. :( Üzülmeyin tek değilsiniz. Bu konuyla ilgili yapılabilecek tek yorum da; "OHAAAA" demek. Başka yoruma gerek yok.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kız da gitsin çıksın kafeden çıkarken de sahibine söylesin, ve uzaklaşsın oradan. Ne orda oturup bunun geyiğini yapıyor ? Ne kadar garipleştiler yaa... Bahse girerim yaş aralığı 16-19.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 >:D< Çokakıllıadam said: Metakuso said: ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet kafa kısmına ben de takıldım ^^
Öne çıkan mesajlar