Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çokakıllıadam said: Metakuso said: ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle ben kendiminkinin adfs saçından işte anlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 raider said: AHAHAH başlıktan hayatta çıkaramazdım "asılmak" derken bunu demek istediğini :) ben de saf ve temiz duygularımla düşünmüştüm.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oper said: raider said: AHAHAH başlıktan hayatta çıkaramazdım "asılmak" derken bunu demek istediğini :) ben de saf ve temiz duygularımla düşünmüştüm.. :( Üzülmeyin tek değilsiniz. Bu konuyla ilgili yapılabilecek tek yorum da; "OHAAAA" demek. Başka yoruma gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kız da gitsin çıksın kafeden çıkarken de sahibine söylesin, ve uzaklaşsın oradan. Ne orda oturup bunun geyiğini yapıyor ? Ne kadar garipleştiler yaa... Bahse girerim yaş aralığı 16-19. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 >:D< Çokakıllıadam said: Metakuso said: ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet kafa kısmına ben de takıldım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar