Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sansürlü http://img185.imageshack.us/img185/2379/kafepr0nhp6.jpg http://img294.imageshack.us/img294/2121/kafepr0n2ii4.jpg SDFASFASDDASGSADF şimdi o adam kalkmış iki kişi gelmiş kantır oynuyolarmış konuşmaları kaydediyo arkadaş mütişmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ABOOWW SAPIK ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 arkadaşın avatarındaki adam iğneli külah - tüftüfle güvercin avlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cemre kız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cemre kız ismi deil miydi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cemre sechilmiş meğersem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kız :D edit: yok sechil değil bildiğim kadarıyla :D sechil antalyadamıki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Valla bayansa, cesur bir arkadaşımızmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eywah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sesu said: cemre sechilmiş meğersem :P win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aha kantırcı arkadşaların ses kaydını atıyo yeterince komikse upload ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Drall said: kız :D edit: yok sechil değil bildiğim kadarıyla :D sechil antalyadamıki :P oha bi de patiden mi kız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 omege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 OHHHHAAAAA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bundan 4sene öncesi falan. bilgisayar dev bi elektrik git-gel-git-gel ve yine git ve yine gelinden sonra (harbi deli gibi gidip gelmişti) dağılmıştı.. psu'm yanmış dahası bir kaç parça da silikon cennetine doğru kanatlanmış ve ben çaresizce -ve parasızca- evde öyle kalakalmış idim. derken babam bi konferansta konuşma yapacağından ötürü konuşmayı bana yolladı ve üzerinden geçip düzeltmemi istedi. bir arkadaş ile internet kafenin yolunu tuttuk ve bilgisayara kurulduk. şimdi biz metni düzeltir güzelleştirirken arkada bi amca elini pantolona sokmuş, hayvan gibi asılıyor!! asılmasından amcanınkinin feci küçük olduğu izlenimi doğsa bile "naber lan bamya! fazla oynama da düşmesin lan! puahaha" da diyemiyoruz keza amca 30-35yaşlarında ve feci pis tipli, mafyacı kılıklı biri.. hani gülsek gülemiyoruz ama durum da feci gülünç! kıkırdayıp duruyoruz işte fazla ses etmeden.. amcanın kısa sürede işini bitirmesi ve sigara içip bi de çay istemesi sonucu biz de yazı işimizi kısa sürede bitirebildik.. netekim sapıklık kötü bi şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yok patiden değil ama biliyo patiyi belki üye olmuştur diye şeettirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben canlısını gördüm bu olayın. bizzat yaşadım. hem de prestijli bi cafeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cafede neyse be aga.. ben hareket halindeki kamyonda asılanı gördüm :( hem sürüyor hem asılıyor.. lan yoksa vites kolunu mu karıştırdı.. -geçmiyo lan bu kamyon vitese.. hasss.... başka şeyi tutuyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Drall, kafenin adını öğrensene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Metakuso said: ben de görmüştüm bizim kafede yapan birini. kafasından tutup masaya vurmuştum. bayılmıştı. bıraktık öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kızda adamın s.kine mi bakıyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cafede asılan adam diince kendimi cinayet haberi herhalde demekten alıkoyamadm ama baktım ki asdasdasfas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 war öyle hayvanciklar güzel türkiyemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 AHAHAH başlıktan hayatta çıkaramazdım "asılmak" derken bunu demek istediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar