Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disciples 3..

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Oyunun İngilizce Yaması var istersen veririm ancak ben hiç memnun kalmadım oyundan çokda tavsiye etmem eğer disciplesII yüzünden bu oyunu merak ediyorsanız çünkü DisciplesII ile uzaktan yakından alakası yok II deki karakterler tam bir art harikasıydı şimdiyse özensiz bir biçimde yaratılmış karakterler ve herous dan kopya edilmiş bir battle modu var. Benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

orjinalini almıstım bir hevesle,yalnız oyunun teknik problemleri,aşırı kasma,masaüstüne atma sorunları yüzünden ara vermiştim,son patchlerle teknik kısmı baya düzeltilmiş,evet battle lar heroes 5 gibi ama mantıklı olan da bu unitelerin haraket etmesi daha derinleştiriyor combatı.Cevre tasarimi da heroes V e 100 basar,d2 deki o gothic hava aynen korunmuş.
Unoffical ing yamasi var,textler ing. yapılabiliyor,oyun su an beta gibi bişeyde,sadece campaign oynanabiliyor,multi yok,ing versiyonu ve üstüne bir expansionla hersey daha güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki ben oyunu kötülemek amacıyla yazmadım zaten. Sorunda zaten orjinal oyunun bende olmamasından kaynaklanıyor ankaraya gittiğimdede bulamamıştım neyse bi dahaki sefere heralde. Çünkü oyunun son patchlerini indirmek için benden oyunu D3 ün rusça sitesie kaydettirmemi istedi ki buda netten indirilmiş oyunla mümkün olmadı malesef =)

Daha stratejiye müsait olmuş oyun ama yakından gözüken o hoş kamera açısına ben D2 de açıkçası hayran kalmıştım bunda yine çok hoş efectler var ve dediğin gibi crashler de var ama inşallah bunları ilerleyen zamanlarda oyunun ingilizce bir official sitesinin olması gibi bu eksiklikleri gidermeleri dileiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...