slickers Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 AHAHAHAHAHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Şükrü allah belanı versin ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oyun hala pok gibi,5 tane patchi geldi adamlar hala ana mapda heronun mov. speedi ile ilgili bişey yapmadı,combatlarda cok yavas,yarım saat oynayıp kapatıyorum baygınlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 İngilizcesi cıktı mı? yoksa hala ruscadan devam mı oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Yok çıkmadı. Ben de bir ara atladım "ngilizcesi var"! diye ama sağolsun arkadaşlar düzeltti, ingilizce yamalı rus versiyon piyasada dolaşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bi yerde haziran diye gördüm ama doğrumudur?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben mart diye duydum ama şubat sonu diyen de var. Yani rivayetler muhtelif =) O vakte kadar King's Bounty'e devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Nisan ortası diye duydum ama temmuz başı ya da eylül gerisi de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 oha. oyun zaten hali hazırda yok mu? release neden bu kadar geç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Benimki tamamen hayal ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 son hbaerler nedir daha fazla beklemek istemiyorum en son gidicem ruslardan alıcam bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 valla ya rusça öğrensem daha kolaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Bizim arkadaş oyunu indirdi Rusca sonra bi şekilde patchledi oyun full İngilizce oldu. Sesler hala Rusça ama oyun ingilizce. Ahoy, Da felan baymazsa bakın baya güzel bir oyun. Yalnız ati ekran kartlarında oyun çöküyo zaman zaman. Bug varmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ekran kartımın nvidia olmasına rağmen çok çöküyordu oyun,oynıyacak olan arkadaşlarda kesin patchleri yapsın, çalışmayan veya patchle değişen bir çok karakter özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Oyunun İngilizce Yaması var istersen veririm ancak ben hiç memnun kalmadım oyundan çokda tavsiye etmem eğer disciplesII yüzünden bu oyunu merak ediyorsanız çünkü DisciplesII ile uzaktan yakından alakası yok II deki karakterler tam bir art harikasıydı şimdiyse özensiz bir biçimde yaratılmış karakterler ve herous dan kopya edilmiş bir battle modu var. Benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 orjinalini almıstım bir hevesle,yalnız oyunun teknik problemleri,aşırı kasma,masaüstüne atma sorunları yüzünden ara vermiştim,son patchlerle teknik kısmı baya düzeltilmiş,evet battle lar heroes 5 gibi ama mantıklı olan da bu unitelerin haraket etmesi daha derinleştiriyor combatı.Cevre tasarimi da heroes V e 100 basar,d2 deki o gothic hava aynen korunmuş. Unoffical ing yamasi var,textler ing. yapılabiliyor,oyun su an beta gibi bişeyde,sadece campaign oynanabiliyor,multi yok,ing versiyonu ve üstüne bir expansionla hersey daha güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Tabiki ben oyunu kötülemek amacıyla yazmadım zaten. Sorunda zaten orjinal oyunun bende olmamasından kaynaklanıyor ankaraya gittiğimdede bulamamıştım neyse bi dahaki sefere heralde. Çünkü oyunun son patchlerini indirmek için benden oyunu D3 ün rusça sitesie kaydettirmemi istedi ki buda netten indirilmiş oyunla mümkün olmadı malesef =) Daha stratejiye müsait olmuş oyun ama yakından gözüken o hoş kamera açısına ben D2 de açıkçası hayran kalmıştım bunda yine çok hoş efectler var ve dediğin gibi crashler de var ama inşallah bunları ilerleyen zamanlarda oyunun ingilizce bir official sitesinin olması gibi bu eksiklikleri gidermeleri dileiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yok dimi eng. release hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ingilizce versiyonunun çıkış tarihi ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mayıs sonu gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 gel artık ulan kaç ay oldu =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ulan aldım oynadım bir heyecanla, bu ne yani neresinden tutsanız elinizden kalıyor. disciples 2 böyle miydi, fıstık gibi oyundu d2 ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar