Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Merhaba arkadaşlar yeni bir kitapla karşınızdayım. Yalnız bu sefer kitabın içeriği değil, ilk sayfasında yazan el yazısı dikkatimi çekti. Paylaşmak istedim. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 e negüzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 öteki tarafa garanti bilet gibi duıruyor gözümde bu not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aynen bence de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 peygamber herkesi eşit ölçüde sevmiyor mu? so, this is fail. babaanne fail yani. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sevmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 işte dini kullanarak insanları nasıl kandırıyolar görüyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 numberten said: so? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 açıkladık ya, okusanıza biraz. basit muhalefet tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çok içten yazmış ama of. naftalin kokulu anane odası koktu buram buram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Neden herkesi eşit sevsin? tecavüzcüyle seni beni eşit sevecegini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Semitik teolojiye göre peygemberler insan oldukları için zaaflılardır ve herkesi eşit sevemezler. Tanrılar ise sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İnsanlara ne kadar uzaksınız lan. Çok garip. Valla garip, şaşırıyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yannız burada bir fail var bence. neden? adam böyle gaz dolu birşey yazmış, birine hediye etmiş, ama adam gidip sahafa satmış kitabı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 numberten said: Neden herkesi eşit sevsin? tecavüzcüyle seni beni eşit sevecegini sanmam. hepiniz tanrının kulu değil misiniz? hepinizi o yaratmıyor mu? bilmemne savaşında muhammedi öldürmek isteyenlere o beddua etmeyip tanrıdan af dilenmiyor mu? ne yalansınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya kusura bakmayın da artık salakça tartışıyosunuz bu konuyu. teyze gayet içten yazmıştır noolacak. dinini normal kafasına göre yaşayanı da hor görmeye başladınız yani, bana da saçma geliyor çoğu şey de, ne bilim olayı artık -müslümanım. -aptal, salak, gerici. haline çevirdiniz. sakin olun ama. çok anlamsız bi topic bu. bi de fedeye +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Topiği dalga geçmek için açmamıştım. Teyzeye yobaz, gerici demek istemedim. Yazıyı komik buldum, paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 it's cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Çok kıllı adama +rep ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla kitap yeni sayılır geçen sene 10. ay, ben can ahmed'in kitabı bi sahafa satmasında bi fail olduğunu iddia ediyorum halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar