vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Arkadaslar bu cihazı satın aldım HTC TURKCELL TyTN II yalniz icinden cikan hicbir programi kuramiyorum win mobile 6.0 ama programlar 5.0 icin sanirim uyuz oldum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ismi çok tırt ama güzel bi şeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 of aslında tam benlik fakat o fiyat neymiş öyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 vimpir said: Arkadaslar bu cihazı satın aldım HTC TURKCELL TyTN II yalniz icinden cikan hicbir programi kuramiyorum win mobile 6.0 ama programlar 5.0 icin sanirim uyuz oldum:(Cogu cab dosyalarini activesync araciligi ile pc den deploy ediyomusuz ogrendigim iyi oldu sinir olmustum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar