nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Orjinalini de izle bari izlemediysen, Sam. O baya güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 0/10 verirdim eskiden olsa bu filme de the last airbender'dan sonra 0.5/10'u hakettiğini anladım, hakkını yemişim koca yapımın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Biraz önce izledim zaman geçirmek için fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 orijinal filmin ününü biliyorum nil ama izleme fırsatım olmadı, bakmaya çalışacağım. gerçi kıyaslamalarını yapmışlar bazı yerlerde, anladım farkları az çok ama olumsuz gelmedi bana doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar