Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Kusura bakma , burda garezi olanlar veya farklı fikirleri hazmedemeyenler aynı senin yaptığın gibi alakasız şekilde laf atma ve sataşmaya çok meraklılar. Abs. ın dediği gibi konuyla alakalı varsa diyeceğin buyur , onun dışında öm den lütfen. Genel olarak söylüyorum bunu. Sadece sen değilsin yapan.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sunu yaparken bile moderatore sirtini dayayip karsidnakine laf atiyorsunya pes
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 horizonla buyseye aşıgım. Buysenin "hapishanede kanser olmaz" iddiası ile bu horizon un moderatöre sırıtını dayamasının beni ne kadar güldürdügünü anlatamam. farkları fotofinişte belli olur
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Viktor said: sunu yaparken bile moderatore sirtini dayayip karsidnakine laf atiyorsunya pes Viktor öm den yazacaktım ama şurada saçma sapan argümanlarla sataşman hoş olmuyor. Bir önceki mesajda mod uyarıyor sen gene aynı naneyi yiyorsun ki sen de bir modsun. Taktir ettim seni. Kimseye sırtımı dayamaya ihtiyacım yok. Sen kendin mod olarak genel kuralları bilmiyorsan birşey diyemeyeceğim. Mesajımda söylediğim genel kurallar dahilinde olan birşey , çok sık çiğnenen birşey ve kimse aldırış etmiyor. Bundan dolayı bunu dile getirmem moda sırtını dayamak olmuyor senin şu söylemin demagoji oluyor.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Horizon said: Açıklanınca görürsün viktor , resmi olarak açıklanmadan sana özel uygulama yapılmıyor memlekette. Bakıyorum bizim en iyi bilen Avukatlardan birisin sende. Neden tutuklanmışlar bekletilmişler vs. yüzüncıyıl rektörünün iddianamesi gibi olmasında açıklanan iddianame, sonra beraat etmesinlerde.yok efendim şununla neden resim çektirdin, neden telefonda küfür ediyorsun.sorulan sorulara bak.bu ülkede demokrasi olsa bu soruyu soranı paralarlar ama işte sütten çıkma ak kaşık partisinin demokrasisi var.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 moderator ikili atismayi kesi ndedikten sonra said: Kusura bakma , burda garezi olanlar veya farklı fikirleri hazmedemeyenler aynı senin yaptığın gibi alakasız şekilde laf atma ve sataşmaya çok meraklılar diyip bak mdoeratorde dedi nihahah yapmissin hala superi mdiye savunuyorsun gerizekali insanlar yok karsinda kac senedir biliriz forumalrda isler nasil yurur
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 İçimden bile o nihahayı yapmadım ya da o mesajın amacı o değil. Absonun uyarısından önce gelen mesaja karşı mesaj yazıyorum ve absonun uyarısını tekrarlıyorum. Sen kendin "nihaha bak mod böyle dedi" diye işaret edebilcek bir yapıya sahip olabilirsin. Kendini başkaları ile karıştırma o yüzden. Konuşma tarzınla yüksek egonu ortaya çıkararak ya da bu şekilde klişe sözlerle , söylemek istediğimi çarpıtarak konuyu çorba etmen nekadar gereksiz mesaj attığını ve bu mesajlardaki asıl amacını belli ediyor. Hazımsızlığını öm den gönder.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Birazdan bu topikdeki 4-5 kişi hakkında toptan şikayet hakkımı kullanıcam. Son uyarınız beyler. Ya adam gibi topik konusunu tartışın ya da cezamızı çekeriz bir diyip bu tutuma devam edin.
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Burdaki tek hazımsız sensin kanımca. Başkalarını farklı düşünceleri dışlamak suçlayıp seni eleştirenleri çekememezlik yaparak çok ironik bir durum yaratıyorsun. Bunun ötesinde diğer insanları sana öm atmaya kışkırtmaya çalışarak "ilgilenin benle" modunda attention whorelar gibi davranıp egonu tatmin etmeye çalışıyorsun. Benim çözemedigim tek şey. Aşağılık kompleksin var milleti aşagılayığ"hazımsız" diye niteleyip (nitekim şuanda hazımsız davranan bir sen varsın) kendi seviyene indirip kendini tatmin etmeye çalışıyorsun yoksa üstünlük kompleksin varda sadece ayar vermeye calısıp egocugunu mu tatmin etmeye calısıyorsun çözemedim. Paticikteki fake avukatlarımızın fake psikoloji diplomalarıda varsa teşhisini onlar koyarlar artık.
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 daha fazla kimse laf söylemesin şuna fark ettinizmi önce kendi seviyesine indirmeye çalışıyor inersek o seviyelerin kralı olduğu için zorlanırız ama biz kendi seviyemizde kalalım yiyosa bu seviyeye çıksın boşverin konuşsun kendi çapında BOŞ BOŞ başka bişey demiycem bu kadar
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fakeler falan gelir, savunurlar birazdan. Konu iyice kayar ehehe. Garbajj (td)
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ERGENEKON SORUŞTURMASI MAHKEME 9 KİŞİNİN BIRAKILMASINA İTİRAZI REDDETTİ 09.07.2008 15:37 Mahkeme, Zekeriya Öz’ün itirazını reddetti. Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz dün aralarında Mustafa Balbay’ın da bulunduğu 9 kişinin serbest bırakılmasına itiraz etmişti. ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten savcıların, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin serbest bırakılmasına yaptığı itiraz mahkemece reddedildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcıları, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi, İP Öncü Gençlik Başkan Yardımcısı Tunç Akkoç ile Hamza Demir'in mahkemece serbest bırakılmasına itiraz etti. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, itirazın reddine karar verdi. AA Gaynag
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hımm.. Alanında çok başarılı bir savcı olarak tarihe geçti tesbihli Zekeriya Öz.
Öne çıkan mesajlar