Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Şöle 2-3 sayfa gerilere gittim de bulamadım öle bir topic, soriyim dedim. En rahat yoldan para nasıl kasılır? Level 44'üm yanımdan 3 tane at üstüne level 42 adam geçti az önce. İçim burkuldu, baktım parama sadece 77 silver. Nasıl toplicam şu 3 gold'u ben. Varsa güzel yöntemler paylaşın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Üşenmiyeceksin buldugun bütün gathering itemları AHda satıcaksın. 5-6LvLda bir yeni item çok lazımsa alıcaksın. Koşmaktan çekinmeyip cantan doldukça ha bire gidip vendora satıcaksın otu boku. Şansın varsa guzel 1-2 item drop ile 2-3 gunde 3G toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 lvl 50 öncesinde 3g toplamayı deneme bile ancak bir arkadaşından para alıcaksın lvl 50 sonrası ödemek üzere lvl 55+ moblardan 10-15c arası para düşüyo 70 civarı moblardan ise 40copper civarı at alıcam die kasma yani tabana kuvvet lvling e devam he serverın ekonomisine bağlı olarak rough leather kasıp satabilirsin 1s civarı olması lazım tanesinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 300 tane rough leather bulsam tamam mıyım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cannibal cave e epic girin.bossu kesin.çıkın herhangi birine parti atın tekrar girin.bossu yine kesin.bunu tekrar edin.her seferinde 7 silver bırakıyor.level 80lere tavsiyemdir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narbonzar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hocam aslına bakarsan sadece Trader da ucuza alıp pahalıya satarak 10 altın yapanlar gördüm. Fakat ben işime yaramayan her itemı sattım hiç bir item almadım (tek eksiğim 30 silver bağışlamak oldu guilde).Sadece Quest yaparak (Repeat questleri bile maksimum 2 kere yaptım) Lvl 50 de 1,7 altınım oldu. Trader kullanıcaksan bir kaç öneri vereyim gerçi Wowdan falan ama yinede belki bi kaç yeni şey öğrenmiş olursun. -Haftasonları (cuma akşamı dahil) piyasaya çok mal düşer ve fiyatlar ucuzlar haftasonu almak için idealdir hafta içi (özellikle çarşamba perşembe) de satmak için. -Bide sattıığın itemları bazı çakallar 1 copper düşüünden satıyor eğer tekelin varsa diyelim perşembe günü sadece sende 1 türden craft resource var ve ortalama piyase değeri olan 1 gold dan satıcaksın öyle yapma 5 golddan sat hem aladabilirler o fiyattan veya o çakallar 4.99 yapınca sende 1 g den satarsın almaya niyeti olmayanlar bile 1 goldu çok ucuz fiyat sanıp stok yapabilirler -Ve aynı şekilde çok ucuza bişi görürsen al , daha sonra sat , tekel yapmak için al vs vs Tabii bunlar büyük paralar için Büyük para traderda hocam Yok ben at alıcam diyorsan kas lvl 55 e kadar senindir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 at alcam ben sonra para pulda gözüm yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kısa yoldan trader da alımla satımla uğraşmadan para nasıl kazanılır,bir kere hayvanlardan düşen o GENERIC olan yok pati yok kol yok fur vs vs hepsi bir güzel toplanır ve satılır,ayrıca potion lar ve yemekler dışında hiç bir şey alınmaz (item almak manasız kısa süre içinde işe yaramaz oluyor çünkü) ve ben bu taktikle lvl 46 da hiç kasmadan grind yapmadan 3 gold sahibiydim,lvl 60 dan sonrada paraya para demiyorsun sadece questlerle şuan 15 gold sahibiyim(lvl 76 hiç raid yapmadım genelde solo takıldım) 10 goldunu birazdan oyuna girip guildime bağışlıyacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bende level 41 at sahiplerindendim. arkadaş sağolsun ^^ para kasmak çok zor yani. ya kheshettaya gidicen ve loot lardan flawless gemleri toplican ve benim gibi tanesini 10s ye satıp paza kazanıcan. 8 tanesine 1 g verdi bir genç hoş :) yada ne bulursal al ve sat. ama zor öyle. belli bir leveldan sonra para dert değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Dedikleri yöntemleri yaparsan 3-4 güne gerekli parayı bulursun. Diğer taraftan normal görevleri yapmaya devam edip 51-52. seviyeye gelirsen zaten 3g'un olmuş olur 4-5 gün içinde. Dana gibi yaratık kesip para sahibi olmaktansa seviye atlayıp para sahibi olmak daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 üşenmeyip gathering ile uğraşmak lazım ve de pek alışveriş yapmamak lazım gibi geldi bana. dün gece lvl 40 oldum direk gittim atımı aldım. üstüne de 1 golda yakın param kaldı. ah'de bekleyen malzemeler de satılınca eşime de alıcam atını inşallah :) üstünü de artık ne gelirse guilde bağış sürekli. oyuna yeniyim, beta testerlık felan yapmadım, sadece wow'da ne yapıyosam onu yaptım arkadaşlar. tier 1 gathering questlerinizi bitirin, çıkan herşeyi satın ah'de. üstüne de zırhtı silahtı vermeyin para, direk birikiyo zaten gerekli meblağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 AH avcılığı yaparak para kazanmak mümkün mesela ben bazı şeyleri ucuz alıp daha pahalıya sattım ya da bu alchemist cachelerden çıkanları sattım (cacheler oyunda 1 gün durduğu zaman elimde 4-5 tane vardı) Yeti Bile ı 5 gold a felan aldılar yani o kadar bıkmıştı insanlar =P sonuç olarak bayağı bağış yaptığım halde 30 gold felan var halen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Darksun said: AH avcılığı yaparak para kazanmak mümkün mesela ben bazı şeyleri ucuz alıp daha pahalıya sattım ya da bu alchemist cachelerden çıkanları sattım (cacheler oyunda 1 gün durduğu zaman elimde 4-5 tane vardı) Yeti Bile ı 5 gold a felan aldılar yani o kadar bıkmıştı insanlar =P sonuç olarak bayağı bağış yaptığım halde 30 gold felan var halen =) 3g bagıs yaparmısın bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben usenmeyip 41 lvl da gathering questlerınden sonra baya bı farm yaptım 2gun boyunca durmadan ne gorsem topladım 45lvl la kadar bunların yarısını elden sattım 10 dk da bır WTS .... olayı ıle gelen musterıler baya oldu. 45lvl da 3.3gold param oldu yanı farm yapmak lazım en kısa yol budur bence ve chat ekranındakı WTB.... ları kacırmamak lazm kesın gunde 3 4 kısı wtb silver copper ash... diye yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kraunex said: Ben usenmeyip 41 lvl da gathering questlerınden sonra baya bı farm yaptım 2gun boyunca durmadan ne gorsem topladım 45lvl la kadar bunların yarısını elden sattım 10 dk da bır WTS .... olayı ıle gelen musterıler baya oldu. 45lvl da 3.3gold param oldu yanı farm yapmak lazım en kısa yol budur bence ve chat ekranındakı WTB.... ları kacırmamak lazm kesın gunde 3 4 kısı wtb silver copper ash... diye yazıo. sendeki bu azim bende yok iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 WTS kanalı olarak neyi kullanıyorsun veya WTS kanalı var da ben mi görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 WTS kanalı yok zaten trade kanalından wts yapmak lazm anlatmak ıstedıgım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Trade kanalı var mı? Cidden daha hiç trade kalanalı var mı diye bakmadım o yüzden soruyorum. Her şehirde mi var veya süürekli tek trade kanalı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Absolut said: Trade kanalı var mı? Cidden daha hiç trade kalanalı var mı diye bakmadım o yüzden soruyorum. Her şehirde mi var veya süürekli tek trade kanalı mı var? bildigim kadarı ile ana sehirlerde var bitek trade kanalı ama OOC kanalı heryerde var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 applelın dedıgı gıbı sadece ana sehırlerde var ama kimmerya topraklarındaysanız kimerya kanalını yada akilonya topraklarındaysanız akikonya kanallanırınıda kullanabılırsınız yanı ben ole yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben trader dan 100 tanesi 10s e sandstone alıp 300-500 luk stack yapıp yüksek lvl enayilere 1g a satarak yaptım 3g lvl40 ken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 leoneo5 said: Ben trader dan 100 tanesi 10s e sandstone alıp 300-500 luk stack yapıp yüksek lvl enayilere 1g a satarak yaptım 3g lvl40 ken ticaret ama bu :D biz guilde bağışlıyoruz bunları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 80den önce guilde gerek yok, zararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ben artik bunlari astigim icinB)-B)- bilmeyen arkadaslar da yararlansin. Ama ne kadar yayarsaniz o kadar zarariniza (:P)(:P) www.mmorpg.turues.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu oyunda para kasmak afedersiniz ama çok boktan birşey. Yani simdi camplarda en azından 4 tanesinin 1 tanesinde satıcı bulunsa boşaltıcam çantayı ama yok. Lvl 41 den lvl 45 e kadar full çanta gezdim bibok satmadım satamadım cünkü npc yoktu gittiğim hiç bi campta çok enteresan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar