ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahlaksız demedm, ahlak eğitimi almamış boş çuval dedim. bomba yaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ReNeGaDe said: ahlaksız demedm, ahlak eğitimi almamış boş çuval dedim. bomba yaa:D orda yarıldım yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahahe abi fısfıs ismail şöyle bi cümle kurmuş asdsad -sizın boy abdestinız geçerli değil! a hahaeheah sadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oha dssddsdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şey güzeldi Sunucunun gothic = anarşist yaklaşımı. Birde türüt şey dedi "siz bizim yavrularımızsınız gelecegimizsiniz" birde (lezbiyenligi kastedederek kanımca) "gün gelir başka aşırı uçlara kayarsınız!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 GOthic: siz ingilizce biliyormusunuz? Türüt: *motor olur* sunucu: sizde bilmiyosunuz konuştugunuzu zannediyosunuz gothic: *motor olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kırmızı kafa kız benim arkım yada turuncu renk begüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 türüt ne ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abi youtube koyarlarmı yaa işteyim yada tekrarı varmi merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 @llama: NO WAI!!! Birde program bittide yarın devam edicekmiş %100 izleriz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bitti ne yazık ki asfasdsa efsane program oldu ama he asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla arkım söyledi cıkcam dedi ben onun yalancısıyım haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://img255.imageshack.us/img255/2065/grnt007xg9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 EPIC PHAIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 oha tiplere gel. iş yerindeyim izleyemiyorum ya tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 4 yıllık black metalciyim böylesini ilk defa gördüm. evladım olsa ekmek vermem su vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ya juri ayrı bi olay zaten, baya bi önce yine kanallara bakarken denk gelmişti kavga flm dönüodu, izlemiştim biraz(atv de idi o sıralar), taşıyıcı anneye karşı olan,evlatlık edinmeyi savunan kadının biri diyoduki "çocuk genlerini anneden alır, bunu biliyomusunuz ismail bey, taşıyıcı anne olursa zaten cocuk yine onun cocugu olmayacak" demişti oda "evet biliyorum" demişti kimsede "kardeşim o zaman baba ne işe yarıyor, biriniz bile ortaokulda biyolojide kalıtım okumadımı" diyememişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 DAAHAHDAHDAHDADHALDKSJADA abi demin kahvaltı ederken bunu izliyodum. böyle bişey olamaz kanaltürk binasına gidip çıkışında bu iki kızı alıp taksim meydanında dövelim diyorum. nasıl düzmece bir program ya bu. akp kanaltürk'ü aldıktan sonra direk yaptığı şeylere bak. zaten konunun dönüp dolaşıp nereye geleceği belliydi önce allah sonra uyuşturucuya çıkardılar mevzuyu. aralarda vtr diye cumartesi punklarını da çekmişler ümraniyeli. hadi biz gülüyoruz da, halkın yüzde 90 ı neler düşünüyor bi fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sokakta bunlar böyle geziyorlarsa cümle alem beni var ya yuh ulan küçük dilim kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 "sarışınım sarıyım güvercin gibi karıyım" bu programda söylenmişti di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 off sağdaki leş. bu kızı birisi silkelesin.Olmak istedikleri şeyle bile alakası yok bunların.resmen şebek olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yarınki programda arayalım ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kaçta başlıcak yine ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bleda2 said: yarınki programda arayalım ciddi ciddi Otakular olarak stüdyoya gelmek, camiamıza olan yanlış bakışı düzeltmek gibi planım var, aramakla olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bakalım digiturkten yarın kaçta balşıyıcakmış :) Birde 5-10 kişi yoplanıp otaku olarak gitmek bana uyar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar