digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 fishing ile balık yakalıyorum nasıl pişireceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 UltimaTr diye bir site varmış, orada başlangıç için gerekli bilgileri bulabiliyormuşsun ;] Hatta paticik ana sayfasından ulaşılabiliyormuş. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ya biliyorum oradan baktım zaten sadece pişirin diyor nasıl pişireceğimi söylemiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ağaçdan dagger gibi bişiyle tahta parçaları kesiyorsun.. tahta parçalarını (yere koyuyor muyduk tam hatırlamıyorum) üstüne tıklıya tıklıya birkaç deneme sonra yakmaya çalışıyoruz. yerde yanan tahta parçaları çıkıyor. balığa tıklıyoruz, heat source olarak camp fire seçiyoruz[signature][hline]Hayatında bir ejderhanın gözünün içine baktın mı sen? Hayır, bakmadın tabii ki. Çünkü hala karşımda nefes alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
digiozan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 ama balığa tıkalyınca bişi çıkmıyor...??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 daggera 2 kere tıkla sonra balığa tıkla ondan sonra balığın parçalarını pişir bu kadar[signature][hline] =Nothing For Everything= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 once gidiyosun pisirmek icin tencere falan satın alıyosun.onlara cift tıklayınca menu acılıyo zaten ondan sonrasını halledersin heralde:).brit bankın tam assagısındaki tavernde cook olması lazım ondan alabilirsin tavayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar