Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Bana da invite atabilir misin? Nick: Sylian lvl 80 hox =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 bende katilmak isterim, 37 guardian - dragoncry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 healarlar gelin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 bu arada bende guild ten dekan:) gerçi acc yi dondurdum girmiyorum ama yaz sonu başlarım tekrar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 arkadaslar sızlerı aramızda gormek bıze mutluluk verecek hem eskı hem yenı uyelerımız. ancak 2 velet bı hatunla ugrasmak zorunda olan ben bazen buradakı mesajları kacııryorum. lutfen yanlıs anlamayın oyuna gırdıgınızde sadness, hieras, taylan, kayra, arnavisca gibi arkadaslarımıza tell ılede ulasabılırsınız. her aksam bı sıkıntı olmadıgı surece 9 dan 2 ye kadar onlıneım . tabı mesajlarınızıda buradan gordukce ınvıteları kendım yapıyorum. ama bır parca anlayısada ıhtıyacım var eger ınvıte gonderemedıysem bılınkı o gece evde aklım yerınde deıl benım haydutlar benı cıldırtmakla mesgul demektır. o yuzden oyun ıcı pm atmaktan cekınmeyın. ınvıtelarınız hemen gerceklesevektır. Sadness Guardian Fury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sehir t1 oldu hayırlısı 2 ye abso taylan sad ve archımız cashmeree ın helsıngın ve guıld ıcındekı destegı olan tum arkadaslara tesekkur ederım. su an edemeyenlerde uzmesınler kendılerını keza onumuzde daha bı suru tıer var. hepımız elımızden geldıgınce karınca kararınca ılerletecegız. bu arada archımıze ozel tesekkur bızım ıcın olayı ustlendı goturuyor. hem maddı hem manevı. laceısh plaıns de ınstance 27 deyız yanlıs hatırlamıyosam eger west olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Şehrimizi yemeyin yanında yatın, öyle bi şehir oldu valla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dun gece erken yattıgım icin yapılısını goremedim :( ama bugun is cıkısı ilk isim gidip sehre bakmak olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 İlginç şekilde barracks bonus vermedi. Acaba bizdemi sorun yoksa barracks bonus vermeyen bir bina mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sehir bonuslarının yazdıgı bir site falan varmı merak ettim bina bonuslarını neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 oyuna gırdıgınde guıld penceresını acarsan en sagda bır ınfo var oradan bınaları ve verdıklerı bonusu gorebılırsın. evet barrack bısı vermedı hos hepsı verıyo dıe bısı yok ama yınede barack ınfodada gozukmuyo. bu aksam gm yolları gozuktu. bına buglandı dıcem ama guardlar turalıyolar ortada. neyse gorecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 karaktere mi bonus veriyor şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 neyse artık tier 2 yapılısında bende kazma sallarım biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 tabı tabı daha cok tıer daha alınacak cok yol var. evet karakere verıyor stat ama ole cok matah seyler oldugunu soyleyemem mısal t1 keep 13.5 health lıbrary ve bılımum bı kac set heroıc melee def 1 heroıc castın def 1 gıbı bır takım seyler verıyor. cok matah olmamakla beraber verıyo ıste bısıler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 sadATS2 said: oyuna gırdıgınde guıld penceresını acarsan en sagda bır ınfo var oradan bınaları ve verdıklerı bonusu gorebılırsın. evet barrack bısı vermedı hos hepsı verıyo dıe bısı yok ama yınede barack ınfodada gozukmuyo. bu aksam gm yolları gozuktu. bına buglandı dıcem ama guardlar turalıyolar ortada. neyse gorecez bu arada barracks ın bonus vermesi gerekio bunu official web side dan buldum yazıyı The Barracks, with its walls scarred by marks of swords and axes, is home to the mighty soldiers. Here, through studies of war, they have gained a certain invulnerability and higher capacity to protect themselves against physical attacks. buarada tum binalara bakmak istyenler icin binalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kalenin yeri super olmus tebrik ediyorum tam dag etegine kurulmusuz stratejik olarak mukemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kraunex Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 evt kalenın yerı gercekten cok guzel olmus hepımıze hayırlı olsun onumuzdekı tıerler ıcın bende katkıda bulunmak ısterım :D Unscarred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjollnir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 hayırlı uğurlu olsun :D insallah ilerde bende yardımlarımla bir taş koyacağım şehrimize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bakıs acınızdan dolayı hepınıze tesekur edrım arkadaslar kendınızı sımdılık cok zorlamayın daha lvl asıyosunuz. artanlardan bısıler bırakırsınız guıld banka, hep beraber zevkle ınsa edecez, herkesın emegı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OrcusTR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 ben de katılmak isterim. -Orcat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bi iki saate giricem servera online olan olursa alsın guilde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 aksam 9 dan sonra onlıneım hafta sonu kucuk bı kacamak tatılde oldugum ıcın takıp edemedım kusura bakmayınız. oyunda sadness, arnavisca, helsing, kayra, taylan, cashmere mesaj atıp alım yaptırtabılecegınız kısıler. ulasamazsanızda sıkıntı yapmayın bu gece ve bundan sonrakı her gece 9 dan gece 2 ye kadar onlıne ım sadnessa pm atarsanız oyundan zevkle invite ınızı gonderırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar