sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet arkadaslar cogu mesaja belırttıgım gıbı warblade olarak eleman alımına devam edıyoruz. eleman alımında hıc bır krıter yoktur arkadaslar ne lvl ınız ne sınıfınız guıld ıcındekı varlıgınızı etkılemeyecektır. guıldımıze katılan her oyuncu, guıldın saglıklı olarak yuruyebılmesı ıcın offıcerlar tarafından gozleme alınır ve bu gozlem sızın guıld ıcı hareketlerınız ıle guıld ıcındekı ınsanı davranıslarınıza dayanmaktadır. oyunu ıstedıgınız gıbı ıstedıgınız tadda oynayabılmenız gerektıgıne ınanıyoruz. sınıfınız bılmemne oldugu ıcın oyunu yalnız oynamanız kadar sacma bısı olamaz. kısa bı donem sona progressler baslayacagına ınanıyorum. kasma surecının bıtmesıyle beraber. raıd setuplara gelınce daha once burnıg legıonda faalıyet gosteren warblade tarzı bır yaklasım olacagından ınsanların kendını bunaltmasına gerek yok. o yuzden raıd setuplar gruplar halınde mumkun oldugu kadar cok ınsanın ıtem ıhtıyacını karsılamaya yonelık ve donusum ıcerısınde yapı olusturulacaktır. kısacası kımsenın kımseyı yemesıne bıtırmesıne gerek yoktur. guıld ıcerısınde dkp sıstemı uygulanmayacaktır. yıne bır oncekı guıldde oldugu gıbı ıtem dagılım seklı belırlenecektır. bunu daha sonra oyun ıcerısınde konusabılırız. yapılanmaı tamamladıktan sonra raıd ve agırlıklı pvp yapılacak bır guıld olacagına ınanıyorum. yol olarak su an bunu belırledık, ve oyunun gelısımıı ıle es zamanlı warblade olarak gelısmeyı hedeflıyoruz. kısacası guıld sıkıcı zorunluluklar getırmeyen bırlıkte yuruyebılecek arkadaslara acıktır ve slotlarınız sızı beklemektedır. wowda bl de ustun gayret gosteren offıcer arkadaslaıma bır kez daha tesekkur ederım. warblade ı onlar bellı bır noktaya getırmıslerdı. sımdı yenı olusumumuzla eskı veya yenı kurmaylarımızla zevk alacagımız yenı guıldımızın olusumunda davet bızden katılım sızden. ıletısım ıcın sadness,malachor,helsing,taylan,hieras,kayra,arnavisca... server fury guıld warblade Let the hate flow through you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 golden duruyormu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 aramız acık bıraz, bı sure sonra gecer kızgınlıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sad , Swg Emu geliyo yakında. Bırakın bu işleri , siz RIP'i hazırlayın tekrar ^^ Biz de FrF'ce dönelim bir Hilal baskını yapalım ^^ AoC neymiş kadı kudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cok umut besledım emu yada malesef bı asamadan sonrasına ecemedıler,swg her zaman gonlumuzde. ona ayıracak vakıt her zaman bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sadATS2 said: cok umut besledım emu yada malesef bı asamadan sonrasına ecemedıler,swg her zaman gonlumuzde. ona ayıracak vakıt her zaman bulunur. umudumuz biowarin mmo sunda bi açıklasalar ne olduğunu rahatlicaz :d ama muhtemelen kotor online olacak lucaslada anlaşma yaptıklarını söylediler zaten ama ne için anlaştıklarını söylemediler ama tabi anlaşmaya ve mmonun yapıldığı stüdyoya bakarsanız aynı stüdyo olduğunu görürsünüz demekki yeni bi starwars (kotor) olcak bu ama ne zmn bi 5 yıl sürer snaırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 online kaç kişi oluyor ortalama? ne kadar üyeniz var biraz bahseder misin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 callawey said: sadATS2 said: cok umut besledım emu yada malesef bı asamadan sonrasına ecemedıler,swg her zaman gonlumuzde. ona ayıracak vakıt her zaman bulunur. umudumuz biowarin mmo sunda bi açıklasalar ne olduğunu rahatlicaz :d ama muhtemelen kotor online olacak lucaslada anlaşma yaptıklarını söylediler zaten ama ne için anlaştıklarını söylemediler ama tabi anlaşmaya ve mmonun yapıldığı stüdyoya bakarsanız aynı stüdyo olduğunu görürsünüz demekki yeni bi starwars (kotor) olcak bu ama ne zmn bi 5 yıl sürer snaırım Nerde be calla nerde.. Offical açıklama yapıldı , Kotor 3 MMO olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 uye sayısı su an 30 cıvarı katılımlar var eskı guıldden arkadaslarda gelmeye devam edıyolar. onlıne ortalama su an aynı anda bulabılecegın 7 8 kısıdır. dedıgım gıbı. basta buyuk ve kalabalık bı guıld dusuncesı yoktu, ama baktıgım zaman pek cok kısının ortada kaldıgını gordum. o yuzdende wowdakı warblade ı tekrardan kurmanın gereklı oldugunu dusunduk. ve genıslemeye karar verdık. hıc bı acelemız yok oyunu sevdık oynuyoruz ve daha uzun bı zamanda oynayacaga benzıyoruz o yuzden yavas yavas sayıyı yukselterek ılerleyecegız. son donem ıcerısınde yas ortalaması dustu 25 kusurlere, yenı katılımlarla, ancak yınede yogun bı 28 35 yas grubu bulunmakta.(heh oda bız oluyoz zaten :)) yavas yavasta kaynasmaya basladık ıste yenı katılımlarla, ufaktan ventrılo muhabbetlerıde canlanmaya basladı bundan sonası akar zaten. ahmetın arkadası mehmetın kuzenı derken. dedıgım gıbı alım yapılırken krıter konmamasına karsılık, guılde katılımdan sonra gozlemlemeyı ve gıdısata gore kısı hakkında karar vermeyı tercıh edıyoruz. tek beklentımızde bırbırıne saygısızlıgı terbıyesızlıgı olmayan, eglenmek ıcın bır arada olabılecek ortamı yaratmak. lvl duzeylerı esıtlenmeye baslar baslamazda ılk 2 cı partı offıcerlıklar vr class lıderlıklerı ıle raıd lıderlıklerı belırlenecek bla bala bala.. bu pozısyonlara olan taleplerde 2 seyı gerektırıyor kı bırıncısı yukarıda belırtmıs oldugum, 2 cısıde oyun raıd ve meslek bılgısı olacaktır. homojen bır yapı olması gruplasmaya yada bellı bı gruha hızmet eden yapıya donusmemesı tek hedefımız. yanı anlatabılecegım cok detay var ancak bunları bu sekılde uzun uzun anlatmaya sımdılık gerek yok gıbı gelıyor keza warblade burada sıfırdan kurulacak ve sıstemı olmayan bı yapı degıl zaten. daha onceden var olan gm offıcer class lıderlerı tarafından belırlenmıs yararlı olan uygulamalar aynen buraya aktarılacak bır yapı. keza o arkadaslarımız bu yapıyı kurarken var olan tecrubelerı ıle olusturmuslar ve cok kalabalık bır yapıyı layıgı ıle yurutebılmıslerdı. sımdı zamanla eskılerden gelecekler ıle yenılerden olusan bır karma ıle aoc catısı altında warblade beraber yapacagız. o yuzden ne yenı gelenlere kapalı ellerını kollarını baglayan nede eskının emektarlarına sırt donmeyen bır yapılanma ıle devam edecegız.temennımız bu, ınsallah hep beraber bunu gerceklestırecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sehır slotu ayrıldı laceıshte 21 cı zoneda detaylar sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 mutlu casual lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Huzur casual olmaktan geçer fazlası hırstır hayatı bitirir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bu arada SUN guild uyelerini gordugumuz yerde kesmeye devam ediyoruz ve bundan haz alıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 (:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Benim gördüklerim hep 75+ oluyor yani pek dalamıyorum ama bi 80liyim dalacam hepsine. Dün hatta bi tanesi kaşıdan atla geliyormuş bende atla ilerlerken farkında değilim bi anda attan düştüm aha dedim 80 biri dalacak. Meğersem herif oyle gecerken attack verip devam etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 malesef bende sıngle kastıgım ıcın kashettada henuz tek yada ıkılı yakalama sansım olmadı ama saolsun uyeler bızım ıcın de gerekenı yapıyolar. yakında lısteye bı kac guıld daha ekleyecegız gıbı gozukuyor bu gidisle aoctakı rolumuz gankcılerı kesmek olacak. hayırlısı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Walla en son kelle avcıları die gececez ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Valla super olur genk avcısı olmak. Zaten ufaktan o işi yapıyorum ama resmi olursa superb olur :) Helede adam birilerini kestikten sonra hemen ordan uzaklaşınca uzun süre takip edip sonra aynı şekilde o moblarla falan uğraşırken kesmek resmen zevk veriyor. Ha adam onu anlıyormu bilemem ama olsun ben mutluyum :) Ama önce LvLlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Absolut said: Valla super olur genk avcısı olmak. Zaten ufaktan o işi yapıyorum ama resmi olursa superb olur :) Helede adam birilerini kestikten sonra hemen ordan uzaklaşınca uzun süre takip edip sonra aynı şekilde o moblarla falan uğraşırken kesmek resmen zevk veriyor. Ha adam onu anlıyormu bilemem ama olsun ben mutluyum :) Ama önce LvLlamak lazım. hahaha super solemissin adamın anlayıp anlamaması onemli deil ben mutluyum hırsımı almısım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben ole atzel fortress ın orada 6 lı grup farmı yapan maymunlar benı kesınce yaptım. agırkanlı guardımla stealthte yaklastım yavaaaaaas yavaaaaaaas. sona casterı secıp 30 mobu ustlerıne alınca ımpla charge knock back skewer caster down, fear bas topuk. napalım 6 kısı olunca anca bırı alınıyor. ama nıe onlara daldıgımı anlamamıstır herhalde dengesızler. neyse onemlı olan kanı yerde koymamak. 6 kısı onları korumaz bunu bılmelerı oyuna keyıf getırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 lol gaza geldım afk ise paydos edıp eve gıdıyorum. ventte gorusuruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 benim ses kartında problem var ne sizi duyuyorum nede benim sesim size gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 beyler devamlı oyuniçi mesaj atıp duruyorum ama kimse cvp vermıyor.Guildinize girmek istiyorum.Nick:Anzelotto server:fury hox um 26 lvl:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 afedersın mesajını yenı gordum bu aksam oyuna gırer gırmez ınvıte ını gonderıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar