Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Adam gibi tutanağı alındıysa incelemesi yapıldı ise imhasına da onay geldiyse gayet normal imha edilmeleri. Biraz aceleci olunmuş diyorlar ama sonuçta dediğim şeyler yapıldıysa bir sorun olmaması lazım.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Horizon said: Mani az biraz haber seyretsen bile o sorunun cevabını günler öncesinde alırdın. Tutulması veya bekletilmesinde tehlike arzeden delillerin , inceleme ve tutanak tutulması arkasından imha edilmesi kanunlarda olan birşey. Dediğin delil de el bombaları. Yapılan şey delil ile ilgili tüm incelemeler ve ayrıntılar kayıt altına alındıktan sonra kanunlar dahilince yapılmış birşey. Ki bu mahkeme izni alınarak yapılıyor. barolar birliği başkanıda çıkıp daha açılmamış bir davanın delillerinin imhası delilleri karartmadır diyor. sen gelmiş halen savunuyorsun be canım. dava bitene kadar her iki tarafında delillerin tekrar incelenmesi için başvurma hakları bulunuyor. itiraz hakları var. şimdi olmayan birşey için bu hakları ortadan kalkmış bulunuyor. dünyanın hiç bi yerinde (daha doğrusu hukuk alanında gelişmiş bir ülkede) deliller dava bitene kadar imha edilmez.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sevgili günlük, bugün darbe planımızı powerpointe aktardım. Yapacağımız sunum neticesinde komutanlarımızdan bir geri dönüş bekliyoruz. Bundan sonrası kaymak gibi gelecek. Ha günlük, bizim oğlanı yerleştirdim bi yere demiştim ya, başbakanın tanıdığıymış, valla bak gülme, ne diyeceğimi şaşırdım yani. Darbeyi yapacağımız adamın tanıdığının yanında bizim oğlan işe girdi. Yok be günlük bizden bilgi sızmaz, sende söylemezsen sorun yok. Neyse günlük ben powerpointe geri döniyim, bizim oğlan sunuma bir arka plan ekleyelim baba dedi, fotoşopta hazırlıcakmış onu yerleştiricez, hadi görüşürüz sonra günlüğüm benim...
Breedan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sevgili günlük bu ülkeyi makedonlar ve çerkezler kurdu gg
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Breedan said: sevgili günlük bu ülkeyi makedonlar ve çerkezler kurdu gg Mümtaz'er Türköne gazı almış belli ki.
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mani kanunlar ile ona nasıl izin vermişler gidip mahkemeye soracaksın. Kimsenin savunduğu yok , nasıl ve neden yapıldığını ben haberde dinledim ve söylüyorum. Kanunlara uygun şekilde yapıldığı sürece diğer yorumlar kişisel fikirden başka birşey değil.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 komplo bunlar canım, hepsi ısmarlama boşuna tartışıyosunuz, kimse darbeye falan yeltenmez bu ülkede..
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ilımlı islam falan hep yalan şeyler, boşuna dertleniyorsunuz cool şeriat gelecek diye.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 feto beraat etti, eruygur da ederse demek ki iki tehlike de yokmuş =)
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sir said: feto beraat etti, eruygur da ederse demek ki iki tehlike de yokmuş =) Vallaha tam senin kafana göre bir düşünce tarzı. Cuk olmuş, iyi düşünmüşsün. Eruygur'un da yurt dışında darbe ile ilgili okulları vardı, Eruygur'un da tarikatı var mesela, Eruygur'un da cemaati falan var falan hakkaten çok benzeşiyorlar. Zekice.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sir said: feto beraat etti, eruygur da ederse demek ki iki tehlike de yokmuş =) Ulan doğru diyon be, feto deraat etti, demek ki neymiş, bu ülkede irtica tehdidi yokmuş. Eruygur da hüküm giyerse demek ki darbe tehdidi varmış diyecez. Çok güzel bi düz mantık yürütmüşsün sir, tebrik ederim.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sir said: komplo bunlar canım, hepsi ısmarlama boşuna tartışıyosunuz, kimse darbeye falan yeltenmez bu ülkede.. türkiyenin ortadoğu bataklığına sürüklenmesi, ılımlı islam oyunları, şeriat tehlikesi, karanlık bir geleceğin sinyalleri size nekadar komplo geliyorsa bazılarınada demekki darbe söylentileri okadar komplo geliyor demekki. ha bunların olması bu ihtimallerin olmadığı anlamına gelmiyor ama işte bizler her 2 tehlikenin farkındayken sizin AKP hükğmetini demokrat ve laik görmeniz ve türkiyenin batılılaştığını zannedip şeriat tehlikesinin olmadığını iddia etmeniz biraz komik oluyor. kimsenin türkiyede darbe olmaz diye direttiği yok. sadece birilerinin darbe çığırtkanlığı yapıp buna kendisine muhalefet olan herkezi katma çabası var. siz bunları göremezken demokrasiden bahsetmek zaten garip kaçıyor. nato kafa nato mermer.
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bu gercek olsa bile sabahta yayınlanma ihtimali nedir ki
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sg-1 said: sir said: feto beraat etti, eruygur da ederse demek ki iki tehlike de yokmuş =) Ulan doğru diyon be, feto deraat etti, demek ki neymiş, bu ülkede irtica tehdidi yokmuş. Eruygur da hüküm giyerse demek ki darbe tehdidi varmış diyecez. Çok güzel bi düz mantık yürütmüşsün sir, tebrik ederim. dimi ya mesela ölüm döşeğinde delilleri karartır diye salınmayan kuddusi okkır sir ün bu mantığıyla herşeyi haketmiş oluyor. çünkü adaletin kestiği parmak acımaz. aaa bi dakika ya o şeriattı dimi. hayır ozaman AKP kapatılırsa sir ün cevap hakkı olmayacak nede olsa kapatan yargı o halde doğru bir hareket.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ahah espri yapınca bile ciddiye alınıyorum, ben neymişim bea fsdfd özden örnek fetocuymuş, günlükleri ısmarlamışlar o da satır satır yazmış. oğulları çalık grubunda zaten..de nası olduysa kuvvet komutanlığına kadar yükselivermiş işte zamanında. deniz harb okulundan bile fetocular çıkıyomuş, hem de teeee seneleeer seneler öncesinde..
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İrtica bağlantılı subaylar çıkar her sene orduda. Deniz harb okulundan asla irticacı çıkmaz diye bişey yok. Ordu mensuplarını komple ateist, din düşmanı falan sanmanızdan kaynaklanıyor bunlar. Orduda kimse kimsenin dinine karışmaz, yeter ki kendine sakla, başkasıyla uğraşma veya tarikat mensubu olma. Özden örnek'in oğullarının bağlantıları ciddi bağlantılar. En azından yersenekon iddialarından daha ciddi.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sir said: ahah espri yapınca bile ciddiye alınıyorum, ben neymişim bea fsdfd özden örnek fetocuymuş, günlükleri ısmarlamışlar o da satır satır yazmış. oğulları çalık grubunda zaten..de nası olduysa kuvvet komutanlığına kadar yükselivermiş işte zamanında. deniz harb okulundan bile fetocular çıkıyomuş, hem de teeee seneleeer seneler öncesinde.. Her YAŞ'ta irticai hareketlerden ötürü rütbeleri karışık askerler ihraç edilir. Gözden kaçanlar mutlaka olacaktır. Feto'nun yıllardır askeri liselere adam sokmaya çalıştığı, buralara kendi emrinde çalışan insanları belli yerlere getirmeyi istediğini herkes bilir. Hatta tanıdığım biri, FEM'de sabah namazlarıyla eğitim gördüğü kamplarda, askeri lise kazanamadığı için yarı yolda bırakılmıştır. Herkes belli bir beklentiyle yardım görür feto amcadan, kullanılır. Amcanın stratejisi budur.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 insanın işine gelince işi geyiğe dökmesi şakaya vurmasıda ayrı bir acınası durum olsa gerek.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 fethullah gülen in irticai amaçları yoktur ya. olur mu hiç. kendisi yüzyılın gelmiş geçmiş en akıllı en süperdüper dahisi ve fikir insanıdır. yersen.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mani said: fethullah gülen in irticai amaçları yoktur ya. olur mu hiç. kendisi yüzyılın gelmiş geçmiş en akıllı en süperdüper dahisi ve fikir insanıdır. yersen. dünyadaki 100 entellektüeller arasında birinci olmadı mı? neden böyle davranıyosunuz bu amcaya ya, üzülüyoruz halk olaraktan.
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Drakkahn said: sir said: ahah espri yapınca bile ciddiye alınıyorum, ben neymişim bea fsdfd özden örnek fetocuymuş, günlükleri ısmarlamışlar o da satır satır yazmış. oğulları çalık grubunda zaten..de nası olduysa kuvvet komutanlığına kadar yükselivermiş işte zamanında. deniz harb okulundan bile fetocular çıkıyomuş, hem de teeee seneleeer seneler öncesinde.. Her YAŞ'ta irticai hareketlerden ötürü rütbeleri karışık askerler ihraç edilir. Gözden kaçanlar mutlaka olacaktır. Feto'nun yıllardır askeri liselere adam sokmaya çalıştığı, buralara kendi emrinde çalışan insanları belli yerlere getirmeyi istediğini herkes bilir. Hatta tanıdığım biri, FEM'de sabah namazlarıyla eğitim gördüğü kamplarda, askeri lise kazanamadığı için yarı yolda bırakılmıştır. Herkes belli bir beklentiyle yardım görür feto amcadan, kullanılır. Amcanın stratejisi budur. bir fetocu için; fetoperestler ve feto kariyer plancımızdır.rehberlik ve psikoloji hocalarımızdır.bizim geleceğimizi onlar cizer.bizi okuturlar bizde mezun olunca koşulsuz itaat ederiz.amacımız evelallah osmanlının bile yapamadığı şeyi yapıp bütün dünyayı feto dünyadan göçmeden namaza diz çöktürmek ve müslüman yapmaktır. kısaca olay bu :)
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mani said: insanın işine gelince işi geyiğe dökmesi şakaya vurmasıda ayrı bir acınası durum olsa gerek. sizin cevap verebileceğiniz argümanlar ancak benim espri yaptığım, smiley koyduğum postlarda yer alıyo, gerisi biraz seviyenizi aşıyo sanırım.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ahahah sir, her mesajından sonra gülücük koyunca sarcasm yapmış olmuyosun, bunu biliyosun di mi?
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 vay be koskoca oramiral kiz gibi oturup gunluk yazmis. hadi yazmis diyelim bide buraya gidip darbe planlarini yazmis he. ne icin bu kadar detayli yaziyo acaba yarin obur gun dur lan nasil darbe yapcaz diye bakmak icinmi.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 eheh sg-1 bu ayağa bari sen yatma yani, kaç walloftext yazdım şu forumlara, esprilerim belli, ciddi argümanlarım belli..şu argümanı ciddi ciddi oturup, düşünüp tartıp yazacağımı sanıyosan sen benim yazdıklarımı harbiden hiç okumamışsın haybeye tartışmışız.
Öne çıkan mesajlar