ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İPTAL OLMUŞTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sürekli öpüyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 saat 16 ya da 17 olmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet bence de güzel ne çok erken ne çok geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 bence buluşma saat 23:00 - 00:30 aralarında yapılmalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 16:30 olsun ^^ içime mortis kaçmış Terası olan bi nargile kafeden bahsediliyordu. Daha önce gitmedim ama diyara alternatif iyidir. Bide öncesinde yemek lazım. Otantik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 nargile olacaksa (ki olursa iyi olur) sahaf (bira da var nargile içmeyenler için ayrıca terası var hem de elit mekan) ilerleyen zamanlarda arka oda olabilir (çok dolu olur aslında 'oda' da olabilir bence, masal evi'de dediler orası da uyar) yemek olayını pek bilmem kadıköy'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ama bi karar verin 4.30da yemek mi olur :) kitana saçmalama sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İşte 12 gibi falan uyanıp kahvaltı yapsam. 4 iyidir ya öğlen yemeği için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 liman kahvesine gidelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 liman cafede gemiciler öpsün seni ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 adıuhad..yok ben yemekleri çok güzel ve müzik de iyi diye dedim bu sefer..hani arka oda dolu olur dendi diye..önceden nargile içersiniz isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sesu said: liman kahvesine gidelim... heha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 zaugna cthulhu çalışıyor sanırsam o yüzden pazar demişti bi konuşuver onunla istersen... ona uyarsa ben gelirim cumartesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 belfast olsun dart falan oynarız. grisle gitmiştim bikere güzel biyer böle. müziklerde güzel böle. dart var bide ooh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cumartesi uyuyor bana, öbür topiğe cevap atamadım da, gelirim muhtemelen. Ferrero said: yemek olayını pek bilmem kadıköy'de. Arda düzenliyor, Mercan'a gitmezsek olmaz diyebilir adam. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Vingthor said: belfast olsun dart falan oynarız. grisle gitmiştim bikere güzel biyer böle. müziklerde güzel böle. dart var bide ooh mis Belfast çok ufak abi bu kadar insanın girip rahat rahat oturabilmesi için bir arada. Liman Kahvesi çok şukela olur fakat, biraz pahalıca ama mekanın hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 cumartesi tamamdır cthulhu ile de konuştum biz varız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yarın sabah biniyorum trene. cumartesi aynen gelirim. nargile falan olsun da çok rica ediyorum bira da olsun. lütfen lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 acaba kimler geliyor bugün bir liste çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben geliyorum festivali yalan ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Geliyorum gibi şimdilik, ama gelemezsem sattı demeyin çünkü verilmiş sözler falan var =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 MADBOY said: Cumartesi uyuyor bana, öbür topiğe cevap atamadım da, gelirim muhtemelen. sdf. can gelirse bende gelirim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben de gelebilirim bu tarafta olursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bende gelmek isterdim de İstanbul dışına çıkmam gerekti.Valla 5-6 yıldır Patideyim bi kaç kişi dışında tanıdığım yok.Neyse bir dahaki sefere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar