Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 silin lan bu classı oyundan. :( 5 yıl yaşlandım, küfür haznem genişledi. http://www.vimeo.com/1297744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Destro specini kaldırsınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 abi ne destrosu. drain drain drain drain, lolcoil, drain drain I HAS SKILLZ !!1!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Wow da pvp yapmam işim olmaz. SİNİR OLUYORUM RAİDLERDE BENİM SLOTUMA WARLOCK ALININCA FAKAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sonra bi de MAGE TABLE FFFFS mage babandır lan senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 YA ÖYLE DEMEYİN GEARSIZ HEMEN ÖLÜYORRRR 70 yaptım bir tanesini evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oyunda dot/hot minimal seviyede olsa herkes mutlu mesut oyayacak aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 benim hotlarım dengeliyo lock un hotlarını ama adilerin manası bitmiyo benim bitiyo dfhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 less qq more pewpew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 olmuyor işte pew falan. illa warlock yapacaklar spell caster pvp için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Fly said: oyunda dot/hot minimal seviyede olsa herkes mutlu mesut oyayacak aslında hayır abicim lockların dotlarını bufflasınlar. dd classı değil ya lock dot classı işte, bırakın ben yapayım cebine koyduğum dd ini. mobilite verin, encounterlara dot gerektiren bişeyler koyun ama kaldırın birader 8k critleyen 2.5 sec casting timelı büyüyü. /qq qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 duele takilma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 resi çıktı mertlik bozuldu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Resi bu oyunun başına gelen en güzel şey. Boomshot skills devri bitti, azıcık süreklilik gerektiriyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oyununu da al git burdan. LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hadi resi neyse de bari pvp itemlarına armor gelmesin cloth clothluğunu bilsin leather kadar armoru oluyo saçmalık bence. bi de resi oyuna gelen en güzel şey diyosunuz da insanı pve den soğutan oyunu direk 2 ye bölen bişey resi. ben sevmedim, one shot mage aldığım günleri özlüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 said: one shot mage aldığım günleri özlüyorum. Skills. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet skill olunca her türlü kesiyosun ama ben tbc öncesini seviyodum. gerçi bunun expansion ı hiç sevemememle de bi ilgisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 resi geldi ok de abuk armor miktarlı leatherlar clothlar neden geldi, hpler neden 3 kat arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Oyun mekanikleri konusunda tam emin değilim, ama hissettiğim kadarıyla resi sadece lockların imba olmasına yaradı. Adamların crit vurmasına zaten gerek yok, olayı dotlar ve fearla bitiriyor. Buarada roguelar dışında kimsenin resilence, 3 kat hp ve armor yüzünden ağlamaya hakkı yok. Çok çok şanslı değilsem 1v1 de bir adamı kesmek için tüm uzun cl'li abilityleri kullanmam gerekiyor. Bir mage(ve bazen de shaman) hariç. Onlar da zaten iyice şamar oğlanına döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 druid ve warlocka çok yaradı ikisi de instant machine olduğundan imba oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Resillance dotların damageını azaltmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Siphon life,curse of agany,cruse,immobilation(şart diil) pet dalsın bu arada sende drain drain death coil fear vs ne atarsan nen varsa...ve drain... arada bide unstoppable affliction at... imbasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 immolate ile unstable affliction olacak onlar =) neyse iyi geceler dsdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar