Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2. Dunya Savasi - FPS ler

draedan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar

Birkac gundur wwii filmleri, belgeselleri seyrettigimden gaz oldum. Bana yeni, eski wwii temali fps onerir misiniz.

Benim bildiklerim :

Medal of Honor 1 : harikaydi ama cok eskidi, grafikler kotu gelir.

Medal of Honor - Airborne ; Oynadim, beyendim, ama bir ara biraktim, sebebini unuttum.

Medal of Honor - Pacific Assault : Pasifikte japon vs amerika senaryosu. Demosunu oynamistim. Kendi ekibimi kontrol edebiliyoruz sanirimm.

call of duty 1 : bitirmistim, harikadir, ilk defa buyuk bir AI ekiple oynattiran oyun sanirim.

BF1942 : Multiplayer oyun, harikadir ama cok eskidi.

Oynamadigim oyunlarda var tavbii mesela Brothers in Arms ( earned in blood ve road to hill 30 ) nasildir ?

Yeni cikacak olanlar ise ;

Callof Duty - World at War : 2008 sonlari cikacak. Pasifikte gecicek.

Brothers in arms - Hell's Highway : Agustos 26, 2008. Operation Market Garden temali olacak ( dunya tarihinin gormus oldugu en buyuk paratrooper cikartmasi, yani parasutlu cikartma ).

Benim atladigim, yukarida saydiklarim arasindakilere yorum yaparsaniz, ona gore bir oyun secer, zaman kaybetmemis olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
CoD2? :p

Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de, bir dolu var aslında ama iş yapmaz çoğu.

iste yukarda olmayanlari oynamadim, cod2 ben askerdeyken gelmisti, gume gitti, o yuzden onu tavsiye eder misiniz gibisinden acmistim konuyu aslinda :D yani oynamadiklarim bu sayede belki de wwii oyunlari thread ine doner.
Sosyal ağlarda paylaş

oper said:
COD 2 oynamalısın.. kesinlikle.
p4 1.8 700 küsürde ram 128 ekran kartı var bende grafiklerini gördüm acaba benimki çalıştırırmı yoksa tatsız bir oyun mu olur.. min gereksinimlere uyuyor ama tavsiye edilen pek sayılmaz, bir demoyu indirip oynamak lazım heralde..
Sosyal ağlarda paylaş

byzasz said:
oper said:
COD 2 oynamalısın.. kesinlikle.
p4 1.8 700 küsürde ram 128 ekran kartı var bende grafiklerini gördüm acaba benimki çalıştırırmı yoksa tatsız bir oyun mu olur.. min gereksinimlere uyuyor ama tavsiye edilen pek sayılmaz, bir demoyu indirip oynamak lazım heralde..

oyunun ayarlarindan rendering dx 9 yerine dx 7 yaparsin cok rahat oynarsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
yevaud said:
http://www.wwiionline.com

Hava, Deniz veya Kara kuvvetlerinden birinde oynayabiliyorsunuz
Almanya, İngiltere ve Fransa seçilebiliyor Avrupa haritası üzerinde 2. dünya savaşındaki silahlar ve araçlarla oynayabilme imkanı sunan süper bir oyun

eger oynuyorsan, yorumlarini da ekler misin lutfen.
ne kadar stratejik, savasin hangi doneminde geciyor vs.

simdiden tesekkur.
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:

Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de

Abi naptın armed and dangerous çok alakasız bir oyundu.
Terminatör bozması iskoç bir robot, teknisyen köstebek, cüce kör kahin, isyancı romanın falan olduğu abidik gubidik şeylerle dolu inanılmaz komik 3rd person action oyunuydu o
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
Gangren said:

Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de

Abi naptın armed and dangerous çok alakasız bir oyundu.
Terminatör bozması iskoç bir robot, teknisyen köstebek, cüce kör kahin, isyancı romanın falan olduğu abidik gubidik şeylerle dolu inanılmaz komik 3rd person action oyunuydu o

arkadaş hidden and dangerous demeye çalışmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...