draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Selamlar Birkac gundur wwii filmleri, belgeselleri seyrettigimden gaz oldum. Bana yeni, eski wwii temali fps onerir misiniz. Benim bildiklerim : Medal of Honor 1 : harikaydi ama cok eskidi, grafikler kotu gelir. Medal of Honor - Airborne ; Oynadim, beyendim, ama bir ara biraktim, sebebini unuttum. Medal of Honor - Pacific Assault : Pasifikte japon vs amerika senaryosu. Demosunu oynamistim. Kendi ekibimi kontrol edebiliyoruz sanirimm. call of duty 1 : bitirmistim, harikadir, ilk defa buyuk bir AI ekiple oynattiran oyun sanirim. BF1942 : Multiplayer oyun, harikadir ama cok eskidi. Oynamadigim oyunlarda var tavbii mesela Brothers in Arms ( earned in blood ve road to hill 30 ) nasildir ? Yeni cikacak olanlar ise ; Callof Duty - World at War : 2008 sonlari cikacak. Pasifikte gecicek. Brothers in arms - Hell's Highway : Agustos 26, 2008. Operation Market Garden temali olacak ( dunya tarihinin gormus oldugu en buyuk paratrooper cikartmasi, yani parasutlu cikartma ). Benim atladigim, yukarida saydiklarim arasindakilere yorum yaparsaniz, ona gore bir oyun secer, zaman kaybetmemis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 CoD2? :p Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de, bir dolu var aslında ama iş yapmaz çoğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gangren said: CoD2? :p Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de, bir dolu var aslında ama iş yapmaz çoğu. iste yukarda olmayanlari oynamadim, cod2 ben askerdeyken gelmisti, gume gitti, o yuzden onu tavsiye eder misiniz gibisinden acmistim konuyu aslinda :D yani oynamadiklarim bu sayede belki de wwii oyunlari thread ine doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 cod 2 yide mutlaka oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 COD 2 oynamalısın.. kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Brothers in Arms ve ek pakedi de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Road to hill 30 guzeldi, tum oyun su flanking ve suppresssing fire muhabbeti uzerine aslinda ama assault ve support teamleri kontrol , grafikler, genel manada level tasarimi oldukca iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oper said: COD 2 oynamalısın.. kesinlikle.p4 1.8 700 küsürde ram 128 ekran kartı var bende grafiklerini gördüm acaba benimki çalıştırırmı yoksa tatsız bir oyun mu olur.. min gereksinimlere uyuyor ama tavsiye edilen pek sayılmaz, bir demoyu indirip oynamak lazım heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 on munara oyunmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 byzasz said: oper said: COD 2 oynamalısın.. kesinlikle.p4 1.8 700 küsürde ram 128 ekran kartı var bende grafiklerini gördüm acaba benimki çalıştırırmı yoksa tatsız bir oyun mu olur.. min gereksinimlere uyuyor ama tavsiye edilen pek sayılmaz, bir demoyu indirip oynamak lazım heralde.. oyunun ayarlarindan rendering dx 9 yerine dx 7 yaparsin cok rahat oynarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Half-life modikasyonu Day of Defeat'i de unutmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ayın onuna kadar dod source un fiyatı 5$ olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 http://www.wwiionline.com Hava, Deniz veya Kara kuvvetlerinden birinde oynayabiliyorsunuz Almanya, İngiltere ve Fransa seçilebiliyor Avrupa haritası üzerinde 2. dünya savaşındaki silahlar ve araçlarla oynayabilme imkanı sunan süper bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 trialinde 19.99$ istemese daha açıklayıcı olacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 yevaud said: http://www.wwiionline.com Hava, Deniz veya Kara kuvvetlerinden birinde oynayabiliyorsunuz Almanya, İngiltere ve Fransa seçilebiliyor Avrupa haritası üzerinde 2. dünya savaşındaki silahlar ve araçlarla oynayabilme imkanı sunan süper bir oyun eger oynuyorsan, yorumlarini da ekler misin lutfen. ne kadar stratejik, savasin hangi doneminde geciyor vs. simdiden tesekkur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Commandos'da fpsi vardı pek oynayan görmedim kötü müydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 değildi aslında zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 commandos fps? ilk defa duyuyorum. :S fiyasko olmus sanirim hic duyulmadigina gore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 commandos strike force adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 trial 17 dolar deil 1 dolar sirf eneme amacli cekiyolar devam etceksen 17 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Gangren said: Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de Abi naptın armed and dangerous çok alakasız bir oyundu. Terminatör bozması iskoç bir robot, teknisyen köstebek, cüce kör kahin, isyancı romanın falan olduğu abidik gubidik şeylerle dolu inanılmaz komik 3rd person action oyunuydu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 robot roma görünümli ingiliz, isyankar irlandalı idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Evet robotun karnında çay makinesi vardı ingiliz o olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Kaede said: Gangren said: Armed and Dangerous mu ne vardı sanırım bir de Abi naptın armed and dangerous çok alakasız bir oyundu. Terminatör bozması iskoç bir robot, teknisyen köstebek, cüce kör kahin, isyancı romanın falan olduğu abidik gubidik şeylerle dolu inanılmaz komik 3rd person action oyunuydu o arkadaş hidden and dangerous demeye çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 d00miii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar