Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akaşama WW veya Khalerde Freddy avlamaya gelicek var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lootundan Longsgot çıkan bu iki yere gitmek istiyorum ama tabiki teamde çok yuksek lvl playerlar olması lazım çünkü baya zor moblardan düşüyor LS.
İlgilenirseniz akşam beraber gidelim.
Min 150lvl olursanız daha iyi olur :)[hline]Kalplerdeki Kaymak
Orcas
Kirpi
Absolu
Asli

Mesaj tarihi:
4 kişiydiniz ama 4 level 200= 8 level 150+ gibi bişe =)
belki de daha fazla

tabi hepiniz 200 müydünüz bilmiyorum ama bir ihtimal öyledir diye düşündüm =)

[Bu mesaj BlackRose tarafından 04 Şubat 2003 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kaehlar Jr mi? imkansız 4 kisi alamazsiniz onu... apoc un raid ine katildim 20-30 kisi girdik 4 kisi oldu adam 3-4k vuruyor...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
lol hayir degil .... longshot dusuren sirf o degilki .... hill varya camp alani ordaki boss da dusuruyo 5 kere falan oldurursen[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mesaj tarihi:
avalon OT [aka omni scum] base`de tepe var ya bi tane, ordaki herif de dusuruo. harry midir nedir adi unuttum, harry diye salladim. sware`le ikimiz oldurmustuk onu, kolay biseydi diye hatirliyorum. tabi sware`in 200 ga4 fixer olmasi kolaylastiriyo olabilir, bilemicem =p

*5 dakka ao forum molasindan sonra isine geri doner*
*`work sux` cigliklari atarak gecenin icinde kaybolur*
Mesaj tarihi:
LS çok uber!!! bi silah olduğundan oyunun en zor Moblarından birinden düşüyor. Alan hiçbir agent daha X3den iyi demedi hatta gereksiz bir X3 kopyası daha bile zayıf dediler. Ama gönül bu otoda konuyor bo.ada.[hline]Kalplerdeki Kaymak
Orcas
Kirpi
Absolu
Asli

Mesaj tarihi:
tamda obur dedigim hill deki boss zor degil 4 - 5 kisiyle yapilicak bir olay sadece drop rating i cok dusuk yani 5 kere de anca falan cikiyo[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier

[Bu mesaj canjovi tarafından 05 Şubat 2003 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 05 Şubat 2003 10:50 tarihinde demiş ki:
LS çok uber!!! bi silah olduğundan oyunun en zor Moblarından birinden düşüyor. Alan hiçbir agent daha X3den iyi demedi hatta gereksiz bir X3 kopyası daha bile zayıf dediler. Ama gönül bu otoda konuyor bo.ada.

FP:MA yapip istedigin dmg typea ayarlayabilirken niye LS istiyosun anlayamadim. Bence Caterwaul hepsinden iyi, asmis AS refreshiyle.
  • Yeni Oluştur...